QUOTE(Moonte @ 2020 11 11, 11:07)
O as vis pagalvoju apie rinkejus, kurie uz ji balsavo, ka jie galvoja apie va toki, JU isrinkto t.y. gavusio ju-rinkeju pasitikejimo mandada, kulbitus. Ar ateityje jie balsuos uz ji?
Nesurpantu, kur buvo rinkeju protas? Guoga juk taip elgiasi ne pirma, ir itariu, nepaskutini karta, o jei jam bus sudarytos palankios salygos tai kartosis pastoviai. Jau minejau teko benrauti su juo, labai nesvarus, slydus tipelis. Jis kaip skystis, gali priimti bet kokia tuo metu reikiama buvi, bet lygiai taip pat kaip skystis, jis ilgai tos formos neislaiko. Moraliniais, doroviniais principais nera apsunkines savo gyvenimelio, bet baisiai nori buti ivykiu centre, jaustis svarbiu.
Gal ir gerai, kad Guoga atsisakytu mandato, Lietuvos zmones tik laimetu, kas gero is amoralaus, parsiduodancio tipelio Seime.
as balsavau uz 5 kandidatus tame sarase, deja tik 1 papuole i seima, rinkimu tvarka yra gana prasta. as tai tik apsidziaugciau jei Guoga is tikro neitu i seima, jis buvo vienas is tu, kurie man ju partijoje nepatiko.
o rinkejai isdurinejami labai daznai su tom partijom, su viena patenka i seima, pereina i kita, arba is vis iseina is partijos ir t.t. todel reiktu, manau, balsuoti tik uz asmenis, ne partijas. Nes ir idiologiniai nelabai jos ir skiriasi...tik kova del lovio nuolat vyksta.
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 11 11, 05:30)
Ne, būtent Jūs kartojat ir daug geriau už mane
Labai. Neatsistebiu, kaip jis puikiai formuluoja
Taip, kontekstas žymiojoje Montevertės žinutėje

Tiesiog norėjau akcentuoti, kaip iš tiesų valstybės valdyme reiškiasi hitlerizmas. Kaip suprantu, nei viena, nei kita neįkirto apie ką kalba - nesvarbu. Svarbu yra supratusiųjų
Papildyta:
Man Guoga po šio FB įrašo yra tiesiog politinis
prostitutas (jetau, kas jį vargšą prievartauja?), nes taip su Seimo mandatu elgtis negalima. Šlykštu, žema... Bet, kita vertus, ko iš tos DP tikėtis...
na jus ir melage visgi ir negeda? Butent saziningi dori zmones suprato, kaip buvo, o va tokie kaip jus sliuzai vsika norit iskraipyti nuolat, apderkti, apvemti...fui
O siaip net priverstine sterializacija yra geriau nei zudymas. Butent hitlerinis mastymas ir yra pas jus su mylimuke, zudom tuos, kurie mums neitiko....
man juoka kelias tokios naiviso kalbos