Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 12, 14:42)
tai del to ir sakau,  kad veinitelis privalumas, jei butu daugiau, buciau pasakiusi  biggrin.gif  nu va ir as jo nereitingava, o ka vis tiek isrinko, todel ir sakau balsavimas uz partijas man nepatinka.
Papildyta:

jo ypac apie ji gerai zino moteris, uri nuo leliuku savo vaiku nei priziurejo, nei ugde... unsure.gif

Aš savo vaikus ir prižiūriu, ir ugdau iki šiol 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 12, 15:14)
Aš savo vaikus ir prižiūriu, ir ugdau iki šiol 4u.gif

vakarais ir savaitgaliais leliukus savo priziurejai?

ir ka ismokei savo vaikus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 12, 15:38)
vakarais ir savaitgaliais leliukus savo priziurejai?

ir ka ismokei savo vaikus? bigsmile.gif

Kokius lėliukus? Dvejų metų vaikis nukeliavo į daržą, o beveik pusantrų pupa namie buvo su jai labai artimu žmogum smile.gif Baisus kriminalas smile.gif
Ne ką išmokei, o KO išmokei.
Atsakyti
As cia vienintelis kuris turi realia patirti su homeschooling.
Siaip ideja tokia...
Jei jus kokie profkiniai, nuo astuntos nueje i profke - tai jau gal veskit vaikus i mokykla.
Bet jei normaliai baiget vidurine ar gimnazija, tai kokios problemos kita zmogu paruost? Viskas biski keiciasi tai proga ir atsisviezint zinias.

Siaip geriausi yra mokintis is vadoveliu, kurie yra skirti keliais metais vyresniems. Kaip bebutu nekeista, bet is ten pasiimi puse ziniu ir sistema...
Toliau pasikarrrtojant - viskas puikiai susidelioja.
Mokinantis pagal "grafika" rezultatai tiesiog pasigailetini, nebent daug dirbsit ar labai jau gabus
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 11 12, 20:25)
As cia vienintelis kuris turi realia patirti su homeschooling.
Siaip ideja tokia...
Jei jus kokie profkiniai, nuo astuntos nueje i profke - tai jau gal veskit vaikus i mokykla.
Bet jei normaliai baiget vidurine ar gimnazija, tai kokios problemos kita zmogu paruost? Viskas biski keiciasi tai proga ir atsisviezint zinias.

Siaip geriausi yra mokintis is vadoveliu, kurie yra skirti keliais metais vyresniems. Kaip bebutu nekeista, bet is ten pasiimi puse ziniu ir sistema...
Toliau pasikarrrtojant - viskas puikiai susidelioja.
Mokinantis pagal "grafika" rezultatai tiesiog pasigailetini, nebent daug dirbsit ar labai jau gabus

Vadovėliai tik gairės, ko reik išmokt. O priemonių ir būdų šiais laikais n, šiaip kuo įvairesniais būdais mokomasi, tuo geriau įsisavinamos žinios.
Baigus vidurinę negali kito iki vidurinės paruošt. Nes turi turėt daug platesnį suvokimą, kad sugebėtum išaiškint vidurinės medžiagą.
Pvz nori išaiškint apie saab automobilius viską, bet ką tu galėsi paaiškint - ar jie gerai dirba, ar blogai, ar pigūs ar brqngūs, ar greit detalės genda, ir tt. Kad tai paaiškint, turi žinot ir apie volvo, ir vw, ir audi... Kad turėtum platesnį kontekstą.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 12, 15:56)
Kokius lėliukus? Dvejų metų vaikis nukeliavo į daržą, o beveik pusantrų pupa namie buvo su jai labai artimu žmogum smile.gif Baisus kriminalas smile.gif
Ne ką išmokei, o KO išmokei.

sakei 9 menesiu palikaii ir isejai dirbti ar jau vel nauja pasaka? siaip 1,5 dar kudikis vadinams, airijoje ir sako net 18 month baby smile.gif ne kriminalas, tik nereikia meluoti, ka dugdei vaikus, kai juos ugde kazkas kitas, tu tik vakarais ir savaitgaliais pasidziaugdavai su jais.

na tai KO ismokei? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 12, 21:10)
Baigus vidurinę negali kito iki vidurinės paruošt. Nes turi turėt daug platesnį suvokimą, kad sugebėtum išaiškint vidurinės medžiagą.

Besimokantys vaikai namuose, vyresni jau mokosi patys, tik maziukam reikia padeti, bet ir tai ziadimu forma, skaityti, rasyti, skaiciuoti, tai iki mokyklos gi ismoksta. Vaikai ir patys supranta pasiskaite, o siais laikais priemoniu tai milijonai, kaip mokytis namie.
As i mokykla vaikus isleidau ne del akademiniu ziniu, o del bendravimo , draugu, na ir anglu kalbos aisku cia. Patinka man ivairios netradicines mokyklos, bet jos visos toli nuo musu, deja....Bet ir tradicineje airiskoje, man visai ptinka, ka ir kaip ten moko, kaip bendrauja ir t.t. jau keliau auskciau nuotrauka, sako Lt to nemoko, keista man. va situ ten isvardintu dalyku mokymas irgi manau labai svarbus.
Atsakyti
Bus linksma jei patvirtinis Bidena prezidentu doh.gif Sakyciau reiktu bausti tuos zmones, kurie istume ta vargsa senuka pajuokom....

https://www.facebook...810318696461581
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 12, 22:53)
Bus linksma jei patvirtinis Bidena prezidentu doh.gif Sakyciau reiktu bausti tuos zmones, kurie istume ta vargsa senuka pajuokom....

https://www.facebook...810318696461581

O kas tau ta Amerika, ko tu rūpinies? Savo Airija rūpinkis.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 12, 23:09)
O kas tau ta Amerika, ko tu rūpinies? Savo Airija rūpinkis.

tu juokauji? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 12, 21:10)

Baigus vidurine, mediciniskai neimanoma tureti vaiku kurie but jau gimnazistai...
Pradinuka tai jau ir tai ekstremaliais atvejais, kai pastojama 5 klaseje.
Tai dar buna laiko subresti ir pagauti platesni konteksta
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 12, 22:34)
sakei 9 menesiu palikaii ir isejai dirbti ar jau vel nauja pasaka? siaip 1,5 dar kudikis vadinams, airijoje ir sako net 18 month baby  smile.gif ne kriminalas, tik nereikia meluoti, ka dugdei vaikus, kai juos ugde kazkas kitas, tu tik vakarais ir savaitgaliais pasidziaugdavai su jais.

na tai KO ismokei? bigsmile.gif
Papildyta:

Besimokantys vaikai namuose, vyresni jau mokosi patys, tik maziukam reikia padeti, bet ir tai ziadimu forma, skaityti, rasyti, skaiciuoti, tai iki mokyklos gi ismoksta. Vaikai ir patys supranta pasiskaite, o siais laikais priemoniu tai milijonai, kaip mokytis namie.
As i mokykla vaikus isleidau ne del akademiniu ziniu, o del bendravimo , draugu, na ir anglu kalbos aisku cia. Patinka man ivairios netradicines mokyklos, bet jos visos toli nuo musu, deja....Bet ir tradicineje airiskoje, man visai ptinka, ka ir kaip ten moko, kaip bendrauja ir t.t. jau keliau auskciau nuotrauka, sako Lt to nemoko, keista man. va situ ten isvardintu dalyku mokymas irgi manau labai svarbus.

Rask kur rašiau, kad 9 išėjau dirbt smile.gif bet gali nesivarginti, nerasi.
Tau iki mokyklos kūdikiai. O aš vaikais visada džiaugdavausi, buvimas ne tik motina tam niekaip netrukdė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 13, 07:35)
Rask kur rašiau, kad 9 išėjau dirbt smile.gif bet gali nesivarginti, nerasi.
Tau iki mokyklos kūdikiai. O aš vaikais visada džiaugdavausi, buvimas ne tik motina tam niekaip netrukdė  ax.gif

anoje temoje gi rasei, kad 9m jau palikai savo vaika kazkam priziureti, jau pamirsai? pirma sakei vryesni nepamenu virs metuku, o antra 9 men, ar jau nebe?

ne, iki 2m, taip bent cia laikoma.
na kaip tu jais visada dziaugdavaisi, kai buvai darbe?
ar dirbai po 3 val?
as zinau kiek su vaikais bunama kai dirbi ir kai nedirbti, nepasakok pasaku...

kaip daznai kalbama apie vakarus, labai nusipaistoma Lietuvoje. Pvz Airijoje, taip labai anksti iseina dirbti daug moteru po gimdymo, bet part time dazniausiai, darzeliai cia tik nuo 9-12, o ne 8 val.
Atsakyti