Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 14, 18:30)
Dar viena melage teletabe  biggrin.gif  ale kaip teletabe - patirote taip ri melage, kaizn kodel?

jojo tau vis pyktis vaidenasi, kazi kodel? kaip ten sakei, ka matai tas tave supa ar ne? bigsmile.gif

Taip jei moteris TO NORI, jei nebenori vaiku ir nori sekos, ar tai nera geresni variantas? o ne per prievarta ja nusterilizuoti, bet is esmes daug kas geriau nei nuzudymas, nepritari? ka rinktumeisi, kad  tau peristu kiausintakius ar nuzudytu? bigsmile.gif

NUsterilizuoti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 14, 08:57)
Jūs labai nesistebėkit. Montevertė pati nuo vaikystės yra labai silpnos sveikatos (čia forume rašė apie daugybę savo ligų nuo vaikystės), manau, jai tiesiog sunku save priimti, todėl taip nekenčia bet kokios užuominos į ligas ar negalią. 4u.gif

Tai buvo aišku ir be šios savaitės detektyvų. Bet - na ir kas? Aš irgi tokia, 22 metus, anot Moontes, "be orumo" mirksiukas.gif
Esmė kaip tai priimi ir kaip gyveni...

Problema, kad žmogus nemoka (nes jo nemokė) savo ligą negalią priimti. Galbūt dėl tos negalios iš jos (ar jos draugės) tyčiojosi. Iš čia tokia stipri gynybinė reakcija: aš pati stipriausia...

Jos ištikimiausia SM palaikytoja Lutukė įrodo: nemokam apie tai kalbėtis.

QUOTE(mylimuke! @ 2020 11 14, 15:00)
Ir dėl sterilizacijos, tai meluoja lutuke, pati rašė, kad jau geriau sterilizacija negu hormoninė kt ar abortas.

taip 4u.gif Skaičiau ir turiu citatas.

o ne per prievarta ja nusterilizuoti, bet is esmes daug kas geriau nei nuzudymas, nepritari? ka rinktumeisi, kad  tau peristu kiausintakius ar nuzudytu? bigsmile.gif

A, dabar jau ne per prievartą? bigsmile.gif Primenu, po kokios mano pacituotos žinutės diskusija apskritai šioje temoje vyksta:

QUOTE(Monteverte @ 2019 12 11, 16:39)
Ir kol nebus įstatymo draudžiančio neįgaliems ar visokiems ligoniams gimdyt, tol jie sau galės gimdyti ir po to negalėdami dirbti, reikalaus pašalpų sau, vaikams.
Tai kame čia ta kliauzė? Valstybės valdyme nebent

Tai prievarta.

Įdomu būtų su Jumis susitikti teisme. Garsi byla būtų, daug moterų ateitų. Gal rimtai paduokit? mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 11 14, 20:03)
NUsterilizuoti biggrin.gif  biggrin.gif

Vien už tai galima į teismą paduot biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 14 lapkričio 2020 - 20:37
QUOTE(paštininkė @ 2020 11 14, 21:17)
Tai buvo aišku ir be šios savaitės detektyvų. Bet - na ir kas? Aš irgi tokia, 22 metus, anot Moontes, "be orumo" mirksiukas.gif 
Esmė kaip tai priimi ir kaip gyveni...

Ne anot Moontes, o anot pacios. Ir orumo stoka nusako ne liga, o zmogaus poziuris i gyvenima, mirti, kas yra vertybe, per tai vertinant ir snatikius su kitais. Nesvarbu, kad ir sergantis zmogus, jis del to netampa sventa karve, jo veiksmai, poziuris yra ir turi buti kvestinuojami, ypac, kai jis nenori, nesugeba islikti zmogumi pilnaja ta zodzio prasme. Jei ka, kalbu ne apie fiziologija, nors sergant ji itakoja zmogaus psichologija, kuo zmogus dvasiskai silpnesnis, tuo labiau yra linkes i agresija.

Jei ka, pries tris savaites palaidojau mama. Aciu, Montevertei uz jos pasiulyma, nors ir pati galvojau apie pasitraukima is SM. Mama sudege kaip zvake per nepilnas tris savaites. Ji, savo poziuri i gyvenima ir mirti, buvo puikus pvz. kaip reikia gyventi ir iseiti. As suprantu, kad bus pagalvota, na taip, juk mama, visi mes esame linke idealizuoti brangius zmones.

Tai parasiau ne todel, kad sulaukti, uzuojautos. Ji man nereikalinga, ypac is pacios. Tiesiog, bent jau man, yra norma visi zmogaus egzistencijos aspektai, nei vieno ju nesureiksminu, kaip ir nesumenkinu. Nors Jums taip knieti tai man ibrukti. Is esmes, brukit, svarbu, kad as zinau ir tikiuosi, kiti esantys SM nariai, tai supranta. Suregavau i pacios eilini bandyma dergtis, savo teksto interpretacija pateikineti neva taip mano Moonte... Nes dar esu itakota atsiminimu, apie mamos liga, mirti... Nes dar velniskai skauda del jos isejimo, kaip ir skauda, skaityti KAIP ISVARTOMOS-INTERPRETUOJAMOS mano mintys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 14 lapkričio 2020 - 21:04
QUOTE(Moonte @ 2020 11 14, 20:55)
Ne anot Moontes, o anot pacios. I

aš čia apie periodą su saukelnėmis, kurį drįsote pavadinti "orumu" mirksiukas.gif
Kartais jis užsitęsia.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 11 14, 20:34)
Tai prievarta.

Ateina fashizmas. Namordnykai, namu arestai...
Galesit padavinet i teismus, tik pirma pasiklauskit baltarusiu,, kaip jieems sekesi...

Idomiausia skaityti UK spauda... Ten tokie dalykai rasomi, kad neisivaizduojama...

Pries pora savaiciu vienas vyriausybes ekspertas pasiule isdavinet 3 menesiu laisves pasus tiems kurie persirgo virusu (nei uzsikres nei ko uzkres).
Kaip kokiems kaliniams...

Pries kelis menesiu siule nustatyti amziaus riba ir ikalinti zmones namu areste, kurie per seni.

Na totalus fashizmas
Atsakyti
Dar viena melage teletabe  biggrin.gif  ale kaip teletabe - patirote taip ri melage, kaizn kodel?

jojo tau vis pyktis vaidenasi, kazi kodel? kaip ten sakei, ka matai tas tave supa ar ne? bigsmile.gif

O tu labai mėgsti meluoti, nes aplink matai daugybę melagių? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 11 14, 21:04)
Ateina fashizmas. Namordnykai, namu arestai...

Vis tik, manau, kad ne - ne fašizmas tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2020 11 14, 20:55)
Is esmes, brukit, svarbu, kad as zinau ir tikiuosi, kiti esantys SM nariai, tai supranta.

Tai as jau supratau kad pastininke bruka savo mintis. Pvz su tais lavrikais.
O ka ji apie sauskelnes ir oruma? Neskaiciau, tiesiog idomu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 11 14, 23:04)

Na totalus fashizmas

na, pagal fašizmo ideologijos esmę, labiausiai ją atsitinki Tu.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 11 14, 23:49)
Vis tik, manau, kad ne - ne fašizmas tai biggrin.gif

Viltis - durniu motina,, bet tikekimes, kad visa tai atsitiktinis sutapimas.

Taro kitko.

Siekdama apsaugoti gyventojus nuo koronaviruso, Rusijos valdžia imasi įvairių technologinių gudrybių. Žmonės baiminasi, kad taip įtvirtinamas „elektroninės koncentracijos stovyklos“ kūrimo mechanizmas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=85719283

Tik jau nesiguoskit, kad Rusija viskas apsiribos... Rusija gal atviriau tai daro...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 15 lapkričio 2020 - 15:30
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 11 15, 17:28)
Viltis - durniu motina,, bet tikekimes, kad visa tai atsitiktinis sutapimas.

Taro kitko.

Siekdama apsaugoti gyventojus nuo koronaviruso, Rusijos valdžia imasi įvairių technologinių gudrybių. Žmonės baiminasi, kad taip įtvirtinamas „elektroninės koncentracijos stovyklos“ kūrimo mechanizmas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...s.d?id=85719283

Tik jau nesiguoskit, kad Rusija viskas apsiribos... Rusija gal atviriau tai daro...

jeigu Tau nusišvilpt į 1,3 mln. mirusių nuo koronos, negi Tave ištikro jaudina suskaitmenintas žmonių judėjimas ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 15 lapkričio 2020 - 17:04
QUOTE(mjforever @ 2020 11 15, 16:57)
jeigu Tau nusišvilpt į 1,3 mln. mirusių nuo koronos, negi Tave ištikro jaudina suskaitmenintas žmonių judėjimas ?

Taip man nusisvilpt ant mirusiu nuo priezasciu, kurios nepriklauso nuo musu. Rupintis reikia gyvaisiais. Niekass tycia nieko nenuzhude. Laikomasi imanomu atsargumo priemoniu.
O jaudintis reikia tik del klaidu.
Gyvenimo sugriovimas likusiems gyviems, TOLESNIS ZHUDYMAS zmoniu, kuriems pagalba nesuteikta laiku del policinio rezimo priemoniu ir isterijos, ar pavojingos ligos nediagnozuotos laiku, arba zmonems pablogejo sveikata del sukelto stresu suzhlugdytu gyvenimu ir aishku del bauginumu isterijos.
Tokiu mirciu panashu daugiau nei nuo viruso, bet koronafanatikams i tokias mirtis nusispjaut. (Lenkijos ir UK pertekliniu mirciu statstikos duomeenys, versus mirtys del viruso)

Atsakyti