Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mjforever @ 2020 11 24, 13:35)
Oficialu: Karbauskis pasitraukė iš Seimo

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=85813021
kiek gerų žinių aš šiandien gaunu  wub.gif reikės eti loterijos bilietus pirkti

atiaaaaaaaaaaaa jam biggrin.gif
Atsakyti
čia matyti "vieningi prieš" biggrin.gif

https://www.lrs.lt/s..._bals_id=-40211
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2020 11 24, 14:35)
Oficialu: Karbauskis pasitraukė iš Seimo

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=85813021
kiek gerų žinių aš šiandien gaunu  wub.gif reikės eti loterijos bilietus pirkti

Gaila nesudalyvavau TonyBet lažybose. Nors vis tiek būčiau pralošusi. Santykis buvo 2,38 (lieka) vs 1,08 (išeina).
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2020 11 24, 14:20)
Nuostabi žinia!! Labai labai džiaugiuosi, kad Šimonytė jau premjerė. Karbauskis kaip isteriškas penkiametis, na ir nervukai netvarkoje...kavos ir alkoholio negėrimas nepadeda psichinei sveikatai smile.gif
Girdėjau viena ausimi, kad Valkūnas kažką ten baisiai nusišnekėjo, reiks pažiūrėti.

Žūrėjau visą posėdį ir kumščius laikiau. Džiugu. Aš galvojau, kad daugiau už ją balsuos, maniau, kad socdemai pritars jos kandidatūrai, na gal ir DP ax.gif . Bet džiaugiuosi, kad nepaisnt Karbauskio verkšlenimų, viskas baigėsi gerai. Ne tik Valkūnas, bet ir Gražulis gavo žodį biggrin.gif . Tai jo, Valkūnas net Gražulį perspjovė biggrin.gif . Gerai, kad tokių klaunų Seime mažuma. Bet dviračio žinioms bus veiklos, reikalingi jie nors tam, kad peno tokioms laidoms duotų.

Šimonytę palikė mišrios grupės nariai: Andrius Palionis, Algirdas Butkevičius, Zigmantas Balčytis, Domas Griškevičius ir Vytautas Bakas. Kiek galėjau, tiek agitavau už Domą, nenuvylė 4u.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 24, 14:21)

kaip jum lengva smegenis plauti  biggrin.gif

Kurioj vietoj tą smegenų plovimą matei?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 24, 13:53)

visa emociju aprasyma apie Karbauski biggrin.gif , jo nuolatini zeminima. Jis nera mano megiamas politikas, bet tiketi tom nesamonem is spaudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 24, 14:05)
visa emociju aprasyma apie Karbauski  biggrin.gif , jo nuolatini zeminima. Jis nera mano megiamas politikas, bet tiketi tom nesamonem is spaudos doh.gif

Yra ne tik spauda. Dar yra televizija, jo viesi pasisakymai. Slykstus tipas, apsimetelis. Dar ta nevalyva boba uz parankes galetu issivest su savim.
O dabar jau dusk, Simonyte ten kur ir tyri buti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2020 11 24, 14:43)
Yra ne tik spauda. Dar yra televizija, jo viesi pasisakymai. Slykstus tipas, apsimetelis. Dar ta nevalyva boba uz parankes galetu issivest su savim.
O dabar jau dusk, Simonyte ten kur ir tyri buti.

ir dar jusu fantazija yra, niekur nemaciau jo susinervinusio ar pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 24, 14:54)
ir dar jusu fantazija yra, niekur nemaciau jo susinervinusio ar pan  biggrin.gif

Nes nemoki pažinti emocijų.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 11 24, 14:54)
ir dar jusu fantazija yra, niekur nemaciau jo susinervinusio ar pan  biggrin.gif

Ne debila Satja yuotubej ziurek, o zinuas, dar Seimo tuesiogine transliacija tiesiogine pastoviai vyksta.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 11 24, 13:53)
Žūrėjau visą posėdį ir kumščius laikiau. Džiugu. Aš galvojau, kad daugiau už ją balsuos, maniau, kad socdemai pritars jos kandidatūrai, na gal ir DP ax.gif . Bet džiaugiuosi, kad nepaisnt Karbauskio verkšlenimų, viskas baigėsi gerai. Ne tik Valkūnas, bet ir Gražulis gavo žodį biggrin.gif . Tai jo, Valkūnas net Gražulį perspjovė biggrin.gif . Gerai, kad tokių klaunų Seime mažuma. Bet dviračio žinioms bus veiklos, reikalingi jie nors tam, kad peno tokioms laidoms duotų.

Šimonytę palikė mišrios grupės nariai: Andrius Palionis, Algirdas Butkevičius, Zigmantas Balčytis, Domas Griškevičius ir Vytautas Bakas. Kiek galėjau, tiek agitavau už Domą, nenuvylė 4u.gif

Aha, aš irgi nuo pat ryto sekiau, kai pamačiau, jog karbauskis organizuoja viską, kad tik nepatvirtintų I. Šimonytės...
valkiūnas visiškai kūkū atrodė jau tada, kai išlindo jo mintys, kad švedai ten kažką turi gražinti Biržams, o šiandieninis pasirodymas tai kaip psichinio ligonio šou, garbės žodis..
Na, o kažkas va nemato, kad karbauskis susinervinęs smile.gif bet lutukei ir širinskienė neatrodo slepianti savyje daug pykčio. Brrr, porelė karbauskis su širinskiene
Atsakyti

Jau diskutavom apie mokslo ribas.

Kai atsiranda per daug asmenu kurie nekritiskai tiki mokslo visagalybe, tai naturaliai atsiranda oponentai, kurie teigia priesingus dalykus.

Labai rekomenduoju paziuret mokslo populiarinimo filma: "A Journey to the End of Time "

https://www.youtube....h?v=uD4izuDMUQA

Ka mes zinome, galime suzinot, ir kokia prasme ta zinot

Mokslininkai patys ziuri kritiskai. :) Jau savaime toks ju darbas.

Nekritiskai i informacija, teorijas, ekspetimentus ziuri ezoterikai, neissilavine analfabetai, jokios srities neismanantys ir norintys irodyti savo sugalvotas, is lempos paimtas tiesas.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2020 11 24, 15:17)
Nekritiskai i informacija, teorijas, ekspetimentus ziuri ezoterikai, neissilavine analfabetai, jokios srities neismanantys ir norintys irodyti savo sugalvotas, is lempos paimtas tiesas.

tai taip ir neatsakysi, kuris is linku apie embrionu modifikacijas yra neteisybe is lempos pamitos tiesos? biggrin.gif kritiskoji tu musu biggrin.gif
Atsakyti