Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 08, 14:11)
abejoju ar to nebuvo ir seniau  biggrin.gif
Papildyta:

ivardinkite, kas parasyta jusu mylimoj knygoj, ko nera veduose pvz?

Ai, gal tiek to, kur mums, žemės kirmėlėms, ta literatūra...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 08, 14:15)
jo jo, dar pasigirk, kad aukso medaliu baigei, viską suskaitei biggrin.gif
Papildyta:

apie Pilnatį tai tikrai skaitė, labai jau informuota biggrin.gif

Matai, jeigu aš SUskaityčiau - net diplomo nebūčiau gavusi...O kai skaičiau ir PERskaičiau, tai ir gavau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 08, 14:23)
Matai, jeigu aš SUskaityčiau - net diplomo nebūčiau gavusi...O kai skaičiau ir PERskaičiau, tai ir gavau.  4u.gif

diplomus ir Lavrikai gavo, tai? smile.gif gavo ir tas, kuris pas mus vietoje komiko buvo. Juk rašiau, nes daugumos dėstytojų širdis auksinė. Mato, kad dirba žmogus, gal kitaip neišgyvens, negalės studijuot
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 08, 14:26)
diplomus ir Lavrikai gavo, tai? smile.gif gavo ir tas, kuris pas mus vietoje komiko buvo. Juk rašiau, nes daugumos dėstytojų širdis auksinė. Mato, kad dirba žmogus, gal kitaip neišgyvens, negalės studijuot

Įdomi tavo patirtis studijų smile.gif Bet pagrindžia tavo, Lutukės diplomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 08, 14:27)
Įdomi tavo patirtis studijų smile.gif Bet pagrindžia tavo, Lutukės diplomus smile.gif

gal jau nustok svaigti? tipo aš nepažįstu žmonių kurie filologiją studijavo? Eiliniai žmogeliai, eilinės studijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 08, 14:12)
Kodėl tokia griežta XIX amžiaus vidurio opozicija: seksas arba knyga? Mane domina viskas: ir seksas, ir knyga, ir... ai, tiek to mirksiukas.gif

XX amziaus pabaigoje Sovietu Lietuvoje pradejo leisti pasaulines literaturos biblioteka. Tai buvo DEFICITAS, nes TIK PAGALVOKIT, visos ala knygos, kurias REIKIA tureti INTELIGENTUI, ir visos GRAZIAI ATRODYS, bus VIENODAIS VIRSELIAIS.

XX amziaus pabaigoje knyga tapo dekoro elementu kuris turi parodyti TURETOJO dvasini intelektualini statusa.
Nu ir galimybe GAUTI DEFICITO aisku
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 08, 14:29)
gal jau nustok svaigti? tipo aš nepažįstu žmonių kurie filologiją studijavo? Eiliniai žmogeliai, eilinės studijos biggrin.gif

O reikia būti neeiliniu? Man nuoširdžiai įdomu, kas per studijos, kad tiek skaityti ir neperskaityti? Medikai, teisininkai?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 08, 14:13)
Gal tu,,,paskaityk...ne tik antraštes ir biblijas....

O gal tu visgi Biblija paskaityk? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2020 12 08, 14:15)
paskaitykit, jei kada dar skaitysit. Kiekvienam savo.

Šiam kontekste smagu priminti vakar paskelbtus 2020 metų Nacionalinės meno ir kultūros premijos laureatus. Labai džiaugiuosi dėl rašytojo S. T. Kondroto: https://www.15min.lt...te-1104-1419960

Lutuke, skaitėt?

Tai taip ir neivardinsit? Nesat skaiciusi nei vieno sventrascio? bigsmile.gif

Ne, neskaiciau.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 08, 14:23)
Ai, gal tiek to, kur mums, žemės kirmėlėms, ta literatūra...
Matai, jeigu aš SUskaityčiau - net diplomo nebūčiau gavusi...O kai skaičiau ir PERskaičiau, tai ir gavau.  4u.gif

Tavo issilavinimas labai labai giliai pasislepes unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 gruodžio 2020 - 15:34
QUOTE(Montekrista.back @ 2020 12 08, 14:35)
O reikia būti neeiliniu? Man nuoširdžiai įdomu, kas per studijos, kad tiek skaityti ir neperskaityti? Medikai, teisininkai?

teisininku giminė išsimokė labai lengvai, teliką žiūrėdamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 08, 09:04)
*Tada trūksta žodž
* Mano viena kolegė per pirmą karantiną labai bijojo, tai mėnesiu buvo produktų užsipirkus, daugiau kaip mėnesį į parduotuvę nėjo, pieno produktus irgi į kamerą susidėjo. Kas nori randa išeitis. Gi nesitęs tas situacija iki begalybės.
O iš tikrųjų, laukiu skiepų...

* Jus labai megstate krastutinumus. Negi einant su vaiku, jau reiskia, kad ''slampinesi valanda''?
** Priklauso kaip maitiniesi. Darzoviu, o ypac vaisiu tikrai neuzsipirksi menesiui.

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 08, 09:45)
Nu joo jei atsidursi ligonineje, taii uzkres ne tik virusu, bet ir  dar daug kuo.

Tiesa. Mamos drauge covid19 ''pasigavo'' ligonineje nuo palatos ''drauges''. Zmogus buvo po galvos operacijos. Cia ir ne medikui aisku, kad po operacijos imunitetas bus nusilpes ir bet kokia ''zaraza'' lengvai gali prikibti. Bet gi reikejo i palata paguldyti su kitu zmogumi. Ir organizmas neatlaike, mire. O buvo beveik sveika ir guvi moteris. Neskaitant senatviniu ligu, kaip kad kelenu skausmas.

QUOTE(Maja Di @ 2020 12 08, 10:51)
Tai kas draudžia pasiskiepyt ir nebūti raupsuotajam biggrin.gif

O kodel zmogus turi buti verciamas ''skiepytis''?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 08, 11:05)
o veliau pamirs ta vakcina. Jau bus praejes vajus

Butu gerai, jei butu tiesa, bet labai abejoju.

QUOTE(Maja Di @ 2020 12 08, 11:55)
Kaukės tai nesaugo, nes joa pas retą yra vienkartinės, kas gi meta jas po vieno išėjimo iš namų. Iliuzija tik yra, kad esi apsisaugojęs.

Butent, kad nesaugo. Kiek zinau sirgusiu, visi buvo pavyzdiniai kaukiu nesiotojai. Vienas, dabar sergantis, pastoviai skusdavosi valdzia, kad per velai ivede privaloma kaukiu devejima.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 08, 14:26)

Nu tai visokie lavrikai diplomus gauna per tokius sukčius kaip tu, kuri diplominius svetimiems taiso.
Atsakyti
QUOTE(Wild DreaMer @ 2020 12 08, 17:02)
* Jus labai megstate krastutinumus. Negi einant su vaiku, jau reiskia, kad ''slampinesi valanda''?
** Priklauso kaip maitiniesi. Darzoviu, o ypac vaisiu tikrai neuzsipirksi menesiui.
O kodel zmogus turi buti verciamas ''skiepytis''?

Nebūtinai slampinėti, bet sutikit yra tokių, kurie ir dabar ateina paslampinėti. O kaip nustatyti ar turi kur vaiką palikti ar ne.

O kas sako apie prievartą? Niekas neprivers. Aš irgi skeptiškai žiūriu į skiepus. Bet kadangi noriu daugiau laisvių (keliauti, sporto klubą lankyti) eisiu skiepytis. Vaiko nenorėčiau skiepyti, bet jei be skiepo neleis į mokyklą, reiks skiepyti, nenoriu nuotolinio mokymo, vaikai degraduoja dabar.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 08, 15:32)
O gal tu visgi Biblija paskaityk?  bigsmile.gif
Papildyta:

Ne, neskaiciau.
Papildyta:

Tavo issilavinimas labai labai giliai pasislepes  unsure.gif

Skaičiau smile.gif Pasaka suaugusiems smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2020 12 08, 15:32)
O gal tu visgi Biblija paskaityk?  bigsmile.gif
Papildyta:

Ne, neskaiciau.
Papildyta:

Tavo issilavinimas labai labai giliai pasislepes  unsure.gif

o gal norėtum trumpos taisyklės - tiesa, antros klasės lygio, bet labai lengva įsiminti vietininko galūnes?
Atsakyti