Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2020 12 19, 20:31)
čia rimtas bajeris?
prisišaukė žmonės pasaulio pabaigą. Juk taip laukė nuo 2000 pradedant.

Dar rimtesnis. 70 procentu nauja atmaina labiau uzkreciama.
Svarsto aplamai transporta Londone sustabdyt.

Lietuviai tyli... Gal nagrineja situacija, o gal tiesiog apsiruke nesiorientuoja.
Tuo tarpu emigrantaii atves Kaledine dovaneele tai turesim po Nauju naujus rekordus

The weekly average case rate across England is estimated to have risen by 66% - and has doubled in London, with the new strain thought to make up around 60% of new cases.

Chief Medical Officer for England, Professor Chris Whitty said: “As announced on Monday, the UK has identified a new variant of Covid-19 through Public Health England’s genomic surveillance.

“As a result of the rapid spread of the new variant, preliminary modelling data and rapidly rising incidence rates in the South East, the New and Emerging Respiratory Virus Threats Advisory Group (NERVTAG) now consider that the new strain can spread more quickly.

“We have alerted the World Health Organisation and are continuing to analyse the available data to improve our understanding.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 19 gruodžio 2020 - 21:00
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 19, 20:57)

Lietuviai tyli... Gal nagrineja situacija, o gal tiesiog apsiruke nesiorientuoja.
Tuo tarpu emigrantaii atves Kaledine dovaneele tai turesim po Nauju naujus rekordus

jo, įsijungiau žinias. Šiurpu.
Baisiausia, kad kiš neefektyvias vakcinas, nuodys, silpnins žmones tik dar labiau, o tas visuras mutuos kiek norės ir fakus rodys
Atsakyti
As nesugalvoju kaip cia planuot gyvenima...
Panasu, kad pokyciai laukia ilgalaikiai...

Atsakyti
aš nebe planuoju. Atsikeliu, žiūriu kas yra šiandien ir gyvenu šia diena.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 19, 20:57)
.

Man įdomu, kaip jie grįš ir kaip keliaus be dokumentų LT viduje po savivaldybes, nu nebent visi grįžtantys turi čia NT ar deklaravę gyv vietas.
Bet kokie debilai kaip reta kai kurie.
Jau feisbuke grupes kuria su pasiūlymais, kaip apeit policijos postus.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 12 19, 21:45)
Man įdomu, kaip jie grįš ir kaip keliaus be dokumentų LT viduje po savivaldybes, nu nebent visi  grįžtantys turi čia NT ar deklaravę gyv vietas.

policija komentavo, kad jiems leis aplankyt tėvus, nesvarbu, kad nedeklaravę. Tipo policija tik padėjėjai, supratingi, o ne baudėjai
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2020 12 19, 23:11)
policija komentavo, kad jiems leis aplankyt tėvus, nesvarbu, kad nedeklaravę. Tipo policija tik padėjėjai, supratingi, o ne baudėjai

Taigi sakė, kad piktybiškiems apgaudinėtojams bus negailestingi (tiems, kurie bandys per šunkelius važiuoti)- baus nuo 500 eur bauda. Bet kvailai atrodo, jei tėvai tam pačiam mieste gyvena, tai vaikai nekliudomai važiuos, o kurie kituose, tai jau nebegalės tėvų aplankyti.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 19, 23:04)
Taigi sakė, kad piktybiškiems apgaudinėtojams bus negailestingi (tiems, kurie bandys per šunkelius važiuoti)- baus nuo 500 eur bauda. Bet kvailai atrodo, jei tėvai tam pačiam mieste gyvena, tai vaikai nekliudomai važiuos, o kurie kituose, tai jau nebegalės tėvų aplankyti.

va čia rašo

"Iš užsienio šalies grįžęs asmuo, jei jam netaikoma saviizoliacija ir jis:
- turi nekilnojamo turto Lietuvoje, gali vykti ir apsistoti tik ten (su kitomis šeimomis ir (ar) namų ūkiais bendrauti negalima).
- nekilnojamojo turto Lietuvoje neturi, gali vykti pas giminaičius, su kuriais bus: pvz. tėvus, seseris, brolius, sutuoktinius, vaikus, sutuoktinių vaikus. Tais atvejais, kai santykiai tarp asmenų nėra teisiškai įforminti, pareigūnai situaciją vertins individuliai. Abiem atvejais, grįžęs asmuo gali bendrauti tik su šeimos ar namų ūkio, su kuriuo apsistojo, nariais."

o čia žmonės puolė Gintarę, kad ta norėjo užvažiuoti pas tėvus, nes deklaruota Marijampolėje. Nu tai ką žinau. Aš suprantu neleisti šėlti su chebrom, bet tėvai kaip bebūtų yra šiema ir neteisinga, kad jie tampa šeima tik emigrantams
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2020 12 19, 21:45)
Man įdomu, kaip jie grįš ir kaip keliaus be dokumentų LT viduje po savivaldybes, nu nebent visi  grįžtantys turi čia NT ar deklaravę gyv vietas.

As kol kas deklaruotas UK, bet dviejose savivaldybese yra NT. Rytoj vaziuosiu paziuret i kita vieta, paziuresiu ka ten tikrina... Vienas kelias uzdarytas ala, tai +4km reikes vaziuot
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 20, 00:30)
As kol kas deklaruotas UK, bet dviejose savivaldybese yra NT. Rytoj vaziuosiu paziuret i kita vieta, paziuresiu ka ten tikrina... Vienas kelias uzdarytas ala, tai +4km reikes vaziuot

Aš vakar į Kėdainius važiavau (turėjau reikalų, turėjau ir dokumentus tam), tai tas įvažiavimas kur man arčiau buvo užtvertas, reikėjo per aplinkui važiuoti. Kai kur eilės kilometrinės, vakar įvažiavimui į Radviliškį, mačiau, gal kilometro, jei ne daugiau eilė, matomai iš darbų iš Šiaulių grįžinėjo žmonės.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2020 12 19, 23:38)
Aš vakar į Kėdainius važiavau (turėjau reikalų, turėjau ir dokumentus tam), tai tas įvažiavimas kur man arčiau buvo užtvertas, reikėjo per aplinkui važiuoti. Kai kur eilės kilometrinės, vakar įvažiavimui į Radviliškį, mačiau, gal kilometro, jei ne daugiau eilė, matomai iš darbų iš Šiaulių grįžinėjo žmonės.

Pas mane eiliu nebus tikrai, ten niekada nebuna judejimo. Jei butu kilometroo eile tai matyciau per langa. Mieste butas prie pat miesto ribos. Postas uz miesto. Net vienas milicininkas ten susitvarkytu bet kuriuo paros metu.
Grisiu per kita vieta, nesi parduotuve uzsukti reiks.
Vargsai tie kurie mieste gyvena dabar. Privalumu beveik jokiu vienos problemos
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2020 12 19, 21:57)

Tai kad netyli
https://www.lrytas.l...rciau-17584728/
Atsakyti