Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 10:33)
O čia normaliai išgamom vadinti? Net Latvijoj, kur kopmendanto valanda įvesta, kaukės lauke neprivalomos.

Sukirsiniti zmones,, kad vienas kito nekestu, padalinti juos i grupes yra tipishka fashistu taktika...
Seni jauni, pritariantys nepirtariantys, gyvenantys uz miesto ribos ar miesto ribose, skiepyti neskieyti, prasirge ne.
Vienus paskelbi priesais ir zudikais, supjudai, po to kitus...
Na ir po to galima jau ivesti pilna fashistine tvarka.

Taigi viskas cia normalu, matyta istorijoje
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 01 08, 09:08)
Apsimeti dunduke? Taigi rašei, kaip tu pachalini kasdien, vaikus reik auginti, savaitgalį nori atsipalaiduoti ir hobį apturėti, o ne pas kažkokius ten giminaičius važiuoti irnesakyk.gif Tai nenuostabu, kad su tokiu požiūriu juos depresija apima unsure.gif  Man tai vienas iš malonių savaitgalio praleidimo būdų, joks namų gramdymas to neatstos. Pasitvarkyt galima ir vakare po darbo.

aš matau, kad tu kasdien tą "Kvailių kaimą" skaitai ir čia vis cituoji mums biggrin.gif susitapatinai su knyga. Gal jau nustok, paskaityk kokį "Auksinis protas" ar ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 11:33)
O čia normaliai išgamom vadinti? Net Latvijoj, kur kopmendanto valanda įvesta, kaukės lauke neprivalomos.

O normalu priespastatyti, bandant pateisinti viena AMORALU ELGESI KITAM?

SVedija ir Latvija Majos Di kelrodes zvaigzdes, tik kazkaip selektyviai, preperuojant viska kas jai patinka ir akivaizdziai nemato tai kas ten blogai, kai kalbame apie panedmijos suvaldyma.

Latvijoje taip gerai, taip gerai, kad sveikatos ministre vercia is pareigu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 09:45)
Kaip jums Šimonytės pasiūlymas kurti imuniteto dokumentus, mol kas persirgęs daugiau laisvių turės. Man tai čia nesąmonė atrodo, kol nebus visiems prieinami skiepai. Žmonės pradės specialiai užsikrėtinėti, kad po to laisvi galėtų būti.

kokia Šimonytė, toks ir pasiūlymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 01 08, 11:36)
Sukirsiniti zmones,, kad vienas kito nekestu, padalinti juos i grupes yra tipishka fashistu taktika...
Seni jauni, pritariantys nepirtariantys, gyvenantys uz miesto ribos ar miesto ribose, skiepyti neskieyti, prasirge ne.
Vienus paskelbi priesais ir zudikais, supjudai, po to kitus...
Na ir po to galima jau ivesti pilna fashistine tvarka.
Taigi viskas cia normalu, matyta istorijoje

Visiškai tau pritariu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 08, 11:37)
aš matau, kad tu kasdien tą "Kvailių kaimą" skaitai ir čia vis cituoji mums biggrin.gif susitapatinai su knyga. Gal jau nustok, paskaityk kokį "Auksinis protas" ar ką biggrin.gif

Rimtai, bent skaitei knyga, ar pakako tik jos pavadinimo, padaryti savas isvadas?

Jei ka, tu visiskai neizeidei mylimukes, knyga isties nebloga.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 08, 11:40)
kokia Šimonytė, toks ir pasiūlymas biggrin.gif

Puikus pasiulymas, ypac tiems kas keliauja. Mano seimos vyrai dziaugiasi ir vyliasi, kad tai bus padaryta centralizuotai, ES mastu.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 08, 10:39)

Eik tu postsoviettine fanatike...

SSSR sugriuvo, bet sovietijos iskiepyta fanatizma tik kirmeles grabe tau isgraush. Kaip toje knygoje, esi is tu kurie patys iesko stabu, kad galetuu fanatishkai jais tiketi...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 08, 11:39)

SVedija ir Latvija Majos Di kelrodes zvaigzdes, tik kazkaip selektyviai, preperuojant viska kas jai patinka ir akivaizdziai nemato tai kas ten blogai, kai kalbame apie panedmijos suvaldyma.

Latvijoje taip gerai, taip gerai, kad sveikatos ministre vercia is pareigu  mirksiukas.gif

O tavo kelrodė žvaigždė Lietuva, su didžiausiais bauginimais, kiršinimais ir tuo pačiu didžiausiais apsikrėtimų rodykliais.
Mane kaukė apsaugo tik nuo baudos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 01 08, 10:43)
Rimtai, bent skaitei knyga, ar pakako tik jos pavadinimo, padaryti savas isvadas?

Jei ka, tu visiskai neizeidei mylimukes, knyga isties nebloga.
Papildyta:
Puikus pasiulymas, ypac tiems kas keliauja. Mano seimos vyrai dziaugiasi ir vyliasi, kad tai bus padaryta centralizuotai, ES mastu.

tada ji pati vėl save savo šūdais aptepliojo eilinį sykį smile.gif juk tuo knygos pavadinimu norėjo pažeminti Lutukę. Nepasiūlė kažkokios istorinės knygos ar tarkime gramatikos vadovėlio. O gavosi, kad neišėjo pažeminti biggrin.gif

tai ką taip gerai izoliuoti tavo vyrai prasirgo?

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 07, 17:10)
Moonte, ne visi gi kažkokie menininkai kaip jūs. Kad padirba kažką kelias dienas ir parduoda už tūkstančius. Kiti gi žmonės pachalina kas dieną, kad turėtų namus, išlaikytų vaikus ir t.t. Na ne pyragų kraštas ta Lietuva daugumai. O savaitgaliais vėl žmonės nori atsipalaiduoti, hobbie kažkokį gal turėti, išvykti kažkur, namus galų gale tvarkytis ir kitai darbo savaitei ruoštis. Todėl taip, normalu yra ne kas dieną ir ne kas savaitgalį aplankyti toli gyvenantį giminaitį.

Prie ko cia mano profesija ir santikiai su zmonemis? Pagaliau apie mano profesija visiskai neismanai, cia panasiai kaip su baletu, visi mato spektaklius, lengva, rodos fizikos desniams nepavaldu soki, bet retas susimasto kiek darbo ideda sokejai, kad tai pasiektu. Taip ir su menininkais, isivaidavimas kad tep liap ir gatava, tik krauk tukstancius i kisene, sorry, bet...

AR atkreipei demesi, kai eina kalba apie zmogiskus santikius, visada bandai pateisinti abejinguma, demesio kitam stoka, negebejima komunikuoti. Na tarkim, anot taves musti vaika, yra normalu, nes prarandi kantrybe, teveliu nervukai enva "neatlaiko", dabar vel, aibe apteisinimu apleisti artima zmogu. Nezinau, bet man darbas niekada nebuvo pateisinama priezastis, nepaskambinti mamai, nepaklausti kaip jai sekasi, kalbejomes kiekviena diena, jei negaliu jos aplankyti, kaip ne kaip didziaja laiko dali gyvenau ne Klaipedoje. Is esmes, gi demesys neapsiriboja vien dovanomis, o apkabinimas nebutinai privalo buti fizinis, daug svarbiau dvasinis bendravimas, butent del to zmones nesijaucia vienisi.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 01 08, 11:52)
tada ji pati vėl save savo šūdais aptepliojo eilinį sykį smile.gif juk tuo knygos pavadinimu norėjo pažeminti Lutukę. Nepasiūlė kažkokios istorinės knygos ar tarkime gramatikos vadovėlio. O gavosi, kad neišėjo pažeminti biggrin.gif

tai ką taip gerai izoliuoti tavo vyrai prasirgo?

Na kai as skaiciau sia knyga, tai manau, kad ji tikrai verta pastangu ja perskaityti. Protingas zmogus ziuri ne i apvadinima-virseli, o i turini. O, mes, tikiuosi diduma cia esanciu zinome, kad mylimuke skaitantis zmogus, vadinasi zinantis turini.

Velgi, kiekvienas musu izvelgia mums pacioms budingas intencijas.

Kodel?
Tiesiog be tokio paso, pastoviai reikia daryti tyrimus, keliaujant is vienos vietos i kita, karantinuotis ir t.t. ir t.t. GAistamas laikas ir pinigai. Siaip tai gi elementaru.
Atsakyti
Geras straipsnis, yra dar mąstančių ant Lietuvos, o ne tik apie save brangučius galvojančių:
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=86178435

Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 01 08, 11:33)

Klausimas: kuo kaukės taip kliudo?
Visur tik “kaukes, kaukes, kaukes”. Apart kaukių daugiau niekas nekliudo? Kas čia per užsiciklinimas dėl jų?
Man tos kaukės 130 vietoje. Nei šilta, nei šalta.
Norisi komendanto valandos? O gal norisi karo policijos, kaip buvo Tenerifėje? O ga žiauriai norisi išankstinio deklaravimo prieš išeinant? Arba laikų skirtų tik apsipirkimui? Tikrai norisi nepaprastosios padėties ir visiško suvaržymo?
Atsakyti