QUOTE(lutuke123 @ 2021 01 11, 11:48)
Kaip idomu ta pati lietuviu kalba ir tiek skirtingu supratimu. As pritarciau Montevertei. Pirmiausiai stiprus zmogus, turintis stipru stubura reiskia man, kad zmogus yra nepaveikiamas kitu, nestumdomas, turintis savo nuomone ir mokantis ja isreiksti, darantis darbus, kokie jam atorodo geriausi.
O doras zmogus. tai gali buti moraliskai stiprus, doras, saziningas. Bet prie ko cia stiprus stuburas? Jis gali tureti stipru stubura, bet gali ir netureti? Jis pvz gali nenusizengti savo moralinem vertybem, bet buti labai itakojamas kitu pvz dvasiniu mokytoju, seimos nariu ir t.t.
arba gali būti labai doras, bet šiaip bailus, verksnys, neapsisprendęs.
Žodžiu, 1-0 teletabėms
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 11, 12:32)
Ne, tekstų redagavimas nėra mano duona

kartais tik papildomas pyragėlis
nelegalus tikriausiai
kur ta paštininkė?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 01 11, 12:52)
Norėtum

Be gebėjimo rašyti aš nedirbčiau šio darbo, taip pikta, kad į tavo trečios klasės lygio klaidas baksnoju? Pasakysiu ateičiai patarimą-mintį išsakyk dviem, trim sakiniais, ne paklodėm, tada gal tave supras kas nors be tavęs pačios ir pilnatinės
nei vienos knygos nėra dviem ar trim sakiniais. Visos knygos 100-300 lapų. Ir skaito žmonės, net ir vandenėlį sugeria, o kur dėsis? Ir perskaitę atrenka pagrindines mintis, nepasimeta. Nepagalvoji, kad tai tik tavo nuovokumo problema, jei tu nesupranti ilgesnio teksto, pavyzdžių, minties šuolių?