QUOTE(given444 @ 2021 02 03, 11:55)
nesvarbu, kas ką neigia.
esmė: kame čia pašaipa, kad žmogus turėjo bėdų ir jam paskui susitvarkė viskas?
žmogus gali neigti, jei mano, kad visada turėjo būti sveikas, kitaip forume mirtinai visi užjuoks. tarsi nemirtingi patys būtų.
forume daugelis reakcijų tiesiog gynyba.
esmė: kame čia pašaipa, kad žmogus turėjo bėdų ir jam paskui susitvarkė viskas?
žmogus gali neigti, jei mano, kad visada turėjo būti sveikas, kitaip forume mirtinai visi užjuoks. tarsi nemirtingi patys būtų.
forume daugelis reakcijų tiesiog gynyba.
Butent kad vinis yra tame kad monteverte dievagosi kad montevertes nicu tik atejo i si foruma, nera anksciau buvus. Bet pasirodo kad is ligotos Viciuos Vici patapo " sveika" nepriimanti saves bobele.
Ji gi bijo tau pasirodyt gyvai( juk tokios bendramintes, ne viena kart kvietei susitikt). Bijo gi pasirodyt, nes realiai pamatytum bobele ispuvusiais dantim su 3 plaukais ant pakausio. Uztat ir sprogsta forume negatyvu del mylimukes isvaizdos ir plauku

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 02 03, 11:57)
oho, tai aš tavo likimas? 
Papildyta:
žiūrim ką turim. Cambala vos gimusi nemirė, plautininkė, vaiką astmininką pasigimdė, o kokią sveiką ir drūtą dabar vaidina
Kaip ji savęs nemato. Akla višta

Papildyta:
žiūrim ką turim. Cambala vos gimusi nemirė, plautininkė, vaiką astmininką pasigimdė, o kokią sveiką ir drūtą dabar vaidina

Kaip ji savęs nemato. Akla višta

Aha, ziurek kaip tampau tave uz vadeliu. Lenkis lenkis

Pasake monteverte Viciuos Vici astmatike, kuriai nuo astmos antibus kiso.
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2021 02 03, 12:03)
iškraipai mintis, kaip ir su bobute ir našliu.
niekur nesakiau, kad visiškai be ligų. visuose straipsniuose teigiama, kad plant based diet mažiau.... mažiau....ir veganai tik mažiau linkę.... mes visi mirtingi.
mūsų koliojimaisi prasidėjo tikrai ne nuo mano: ei jūs, mėsėdžiai.
manęs čia mažuma, kaip tik pirmos replikos ir buvo į mano daržą: žolėdžiai nenormalūs, išsigimę ir tt. Idomučia, ir kt rašė. nebesiplėsiu, neįdomu.
tas pats ir real life giminėj. aš viena negalėjau per-oponuoti miniai visavalgių. gi visavalgiai visad pradėdavo: oooo, tu jau nebevalgaiiii, tai kodėl...tai db tik žolė...??
ir visas kitas briedas.
kitas dalykas. sunku buvo taip pat oponuoti neutraliai, nes aš šiaip prieš gyvūnų kančią.
bet taip, iki db galiu paskyti, kad valgantys bet ką, bet kaip, turi tendenciją mirti anksčiau, ir dabar, dauguma mano pažįstamų jaučiasi prastai.
niekur nesakiau, kad visiškai be ligų. visuose straipsniuose teigiama, kad plant based diet mažiau.... mažiau....ir veganai tik mažiau linkę.... mes visi mirtingi.
mūsų koliojimaisi prasidėjo tikrai ne nuo mano: ei jūs, mėsėdžiai.
manęs čia mažuma, kaip tik pirmos replikos ir buvo į mano daržą: žolėdžiai nenormalūs, išsigimę ir tt. Idomučia, ir kt rašė. nebesiplėsiu, neįdomu.
tas pats ir real life giminėj. aš viena negalėjau per-oponuoti miniai visavalgių. gi visavalgiai visad pradėdavo: oooo, tu jau nebevalgaiiii, tai kodėl...tai db tik žolė...??
ir visas kitas briedas.
kitas dalykas. sunku buvo taip pat oponuoti neutraliai, nes aš šiaip prieš gyvūnų kančią.
bet taip, iki db galiu paskyti, kad valgantys bet ką, bet kaip, turi tendenciją mirti anksčiau, ir dabar, dauguma mano pažįstamų jaučiasi prastai.
Nieko su bobute kuriai liepei negert vaistu neiskraipau. Reikapas senas, nedaug kas prisimena. Realiai savo fanatizma pradejai k8st neigaliojo draugo mamai, kuris greiciausiai su savo motina pas kardiologa negali nueit ir savo motinos kraujospudzio problemose nk nesupranta. Nei tu gyveni su ta bobute nei stebi ja. Atvaziavai i ta Ukmerge is savo parapijos ir wuolia - patarimai sveikatos klausimais " mokslu daktares".
Na jau nemeluok, veganu replikos pirmos liejasi. Ir is taves ypac. Pvz " jus valgot lavonus" . Ir tavo tas ikyrus veganizmo kisimas tiesiog atstumia.