Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 04, 13:50)
]
Nes tu aktyviu geju tiesiog nepastebi.
Aktyviu geju neimanoma atskirti nuo vyru.
pasyvus tai jo... iskirtiniai...

Tu čia teisus visai. Tokių yra, kur nesuprasi gyvenime ir dar akį ant tokio pakabinsi. Bet aš ir nežinojau, kad tai priklausi nuo pasyvumo.

O kaip jie pasirenka, kuris bus aktyvus ar čia iš anksto būna nulemta, kokie jie jaučiasi?

O jei simpatizuoja du aktyvūs, tai kaip tada? Tiesiog susitaria kaip ir jūs poroj, kuris bus žmona? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 16:57)
bet koki apasileidus ar ne, kaip tu ten sakai apie moteris, kuriu saknys nenudazytos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kokia turi buti beranke, kad nenusizadyti trumpu plauku ir tik ataugusiu saknu doh.gif

O ko tu už svetimą žmogų kompleksuoji? Gal ji sumanė atsiaugint? Tu gi už natūralumą mirksiukas.gif o pati tai žila vaikštai, ko nedažai? Kirpyklų pas jus nėr?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 18:13)
O ko tu už svetimą žmogų kompleksuoji? Gal ji sumanė atsiaugint? Tu gi už natūralumą  mirksiukas.gif o pati tai žila vaikštai, ko nedažai? Kirpyklų pas jus nėr?

tai ne as, cia tavo drauge geriausia cambala paergyvena del moteru, kru nedazytom saknim, sake apisleidusios tokios moterys...

na jei simonyte atsiaugins tai pamatysim, o jei kreivaranke nemoka pasidazyti saknu tai irgi pamatysim biggrin.gif

as zila? nuo kada? lotuliukas.gif O kai busiu zila tai bus grazu manau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 17:23)
paprasta? lotuliukas.gif ir tau 39 is to gaunasi?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif skaiciuoti net nemoki, kaip tu inzinerija studijavai?

Kur parašiau, kad man 39 gaunasi? Tu gal visai debilė, ant tiek nesuvoki paprastų sakinių?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 19:13)
O ko tu už svetimą žmogų kompleksuoji? Gal ji sumanė atsiaugint? Tu gi už natūralumą  mirksiukas.gif o pati tai žila vaikštai, ko nedažai? Kirpyklų pas jus nėr?

Cia ana taip neva bendrauja. O kai atgalios gauna tuo paciu, tada jau auka vaidina. Puola neva ja kas.

Man tai patinka, jei dar given cyptels, kad jos pasija kas neva skriaudzia, faktukus i akis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2021 - 18:49
QUOTE(mylimuke! @ 2021 02 04, 18:28)
Kur parašiau, kad man 39 gaunasi? Tu gal visai debilė, ant tiek nesuvoki paprastų sakinių?

o po kokia zinute komentavai, nei nepersiskaitei? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 18:30)
Cia ana taip neva bendrauja. O kai atgalios gauna tuo paciu, tada jau auka vaidina. Puola neva ja kas.

Man tai patinka, jei dar given cyptels, kad jos pasija kas neva skriaudzia, faktukus i akis.

nu kas prasneko musu melagele biggrin.gif bet tu tirkai nejauti ant kiek nusidegradavai, kaip ziojiesi taip ir meluoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:44)
o po kokia zinute komentavai, nei nepersiskaitei?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Papildyta:

nu kas prasneko musu melagele  biggrin.gif bet tu tirkai nejauti ant kiek  nusidegradavai, kaip ziojiesi taip ir meluoji  biggrin.gif

Given
Ir taip dabar bus visada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 18:48)
Given
Ir taip dabar bus visada  biggrin.gif

eik paverk dabar biggrin.gif ar gal Given i Fb arasyti, kad tu jos saukiesi kaip isgelbejimo? tu rimtai nejauti kaip kavilai atrodai? ateijai is pat ryto apvarei mane, primelavai, o daar suki uodega, dengstaisi kitaisp melais, na negrazu gi taip, atsakyk uz save, nesiksau kitu nariu ar biski slabo?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 02 03, 11:55)
nesvarbu, kas ką neigia.
esmė: kame čia pašaipa, kad žmogus turėjo bėdų ir jam paskui susitvarkė viskas?
žmogus gali neigti, jei mano, kad visada turėjo būti sveikas, kitaip forume mirtinai visi užjuoks. tarsi nemirtingi patys būtų.
forume daugelis reakcijų tiesiog gynyba.

Čia sutinku. Su ligom savom, draugių, mamų, vyrų, vaikų - gal baikim 4u.gif

Given444, aš nesu Jūsų labai įsidėmėjus. Suprantu, kad esat labai už gyvūnus - čia labai gražu.

Bet aš tik noriu paklausti, iš šiandienos Jūsų parašymų, tikrai draugiškai. Jums tikrai atrodo, kad yra etiška vartoti terminą "gyvūnų holokaustas", žinant, tikrąją "holokausto" sąvokos reikšmę ir istorinę tiesą, ypač Lietuvoje (aš ją žinau ne iš filmų, tai mano šeimos istorija). Ir antra: net ir feministiniame kontekste, ar ne per stipru būtų skirti gyvūnus ir juodaodžius kaip vienarūšes sakinio, taigi ir mąstymo dalis? Jums tikrai jos vienodos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 04 vasario 2021 - 19:00
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 04, 19:57)
eik paverk dabar  biggrin.gif ar gal Given i Fb arasyti, kad tu jos saukiesi kaip isgelbejimo? tu rimtai nejauti kaip kavilai atrodai? ateijai is pat ryto apvarei mane, primelavai, o daar suki uodega, dengstaisi kitaisp melais, na negrazu gi taip, atsakyk uz save, nesiksau kitu nariu ar biski slabo?

Given, tai sakai tavo podruske, dabar neva ginasi?
Mano vertinimu atvirksciai, raunasi.
O kad as jai neatsakau tuo paciu, mano, kad mane trolina. Smegenu neuztenka suvokti ka as darau. Man dar geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 04 vasario 2021 - 19:04
QUOTE(Moonte @ 2021 02 04, 19:03)
Given, tai sakai tavo podruske, dabar neva ginasi?
Mano vertinimu atvirksciai, raunasi.
O kad as jai neatsakau tuo paciu, mano, kad mane trolina. Smegenu neuztenka suvokti ka as darau. Man dar geriau  mirksiukas.gif

tau ja vaidenasi? su kuo tu ci asneki, ir net Given atsakymus issigalvoji, gal rimtai nueik pas gydytoja man jau neramu darosi unsure.gif

tai ko roveisi tu ant manes si ryta?tu tu pradejai siandiena torlinti, pamirsai jau priminti?
Atsakyti
QUOTE(123 @ 2021 02 04, 17:57)
tokie dar pavojingesni, kaip kok shitleris, daro blogi is idejos arba kai kas isako kaip ji tame interviu prisipazino...aisku kam jai tas turas, neiakm gi nepaliks po saves... garbes reikia ir valdzios... unsure.gif

Tai išeitų, kad toje Airijoje valdžia irgi kaip Hitleris, ten pas jumis per savaitę infekuojasi 183 žm. 100 000 (Lietuvoje - 212), bet valdžia neleidžia nuo namų nutolti daugiau, nei 5 km, laiko uždariusi mokyklas, ne pirmo būtinumo parduotuves ir t.t.? Šaltinis: https://www.citizens...or_covid19.html

Kuo tai iš esmės skiriasi nuo Lietuvos? Ir kodėl piktinatės Lietuva, kurioje negyvenate, bet ne tuo, kas daroma Airijoje?
Atsakyti