Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 17, 19:07)
Ta pats propogandinis meslas kaip is Belorusijos Omono.
Duoda bananu ir rekia - jus norit sugriauti Baltarusija.

Kaledas sugriove LIETUVOS REZIMAS, nes
NETUREJO JOKIOS prrogramos, kuria pateikti tikslu saugotis nuo viruso uzkretimu.
O be programos reikejo ribot judejima.

Velyku nebus, nes rezimas yra bukas, programos iki sioll nera, tai belieka buki nelogiski draudimai.

Nebus pas zmones svenciu -liks tik neapykanta kazkam... Ji retai buna pasverta

Nesuprantu aš, prie ko čia Baltarusijos omonas ? Ar tu balsuoti be Velykų zuikučio nebegali ?

Programa yra, tik kad ji sunkiai jums suvirškinama. Ji gamtos dėsnių padiktuota : kontaktų ribojimas ir skiepijimas. Čia jokių dviračių neišrasi. JK ir JAV jau būtent dėl apribojimų ir skiepijimo mato puikias susirgimų mažėjimo tendencijas.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 02 17, 17:20)

stribų palikuonims nieks neaišku, tamsu jų galvose. Kur jau jie atskirs kas yra kas.

Kiti atskiria, įsivaizduojat, atskiria.

oho , supranti, kad jei pasakytum, man taip realiam gyvenime as tave galeciau paduoti i teisma, uz smeista? ar tik tiek tesugebi? ar drasi cia po anonimiskumo kauke?

neatskiria, pagal to meto liudininku prisiminimus. Jei zinotum, kaip atskirti, tai ir pasakytum, vietoj smeisto ir patyciu, bet ko daugiau tiketis is Landsbergio fanu. Del to ir neina jusu gerbti, del siu nuolaitniu melu ir purvo drabstymosi. Taip diskredituojat ir savo dievuka.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 19:14)
konkreciai kokiu mano pastangu? kurstai neapykanta? blink.gif
Valdzia ir ivede karantina, ne as tikrai.

Taip, aš kurstau nekęsti tavo pastangų nesilaikyti higienos
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 17, 17:23)
Nesuprantu aš, prie ko čia Baltarusijos omonas ?

Ta pati propoganda...
Baltarusiai balsavo... "isrinko" Lukosenka.
Kaip ten buvo is tikruju - niekas nezino... tik pats Batjka...
Nusenes kolchoznykas... net nesugebejo virusine psichoze pasinaudot...

Butu sukurstes pensininkus, kad vakarai nori juos uzkrest ir numarint. O batjka butu griezta karantina ivedes ir nebutu neramumu. O jei kas eitu i mitinga tai karantino piktybiniaii pazeidejai...

Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 17, 17:29)
Taip, aš kurstau nekęsti tavo pastangų nesilaikyti higienos

higienos? lotuliukas.gif siuliau nesiprausti, ar ranku neplauti?
tai sakau kurstai neapykanta, kad nukelti demesi nuo tikruju visu bedu kaltininku ant eiliniu zmoniu , kurie visiskai nieko niekaip neitakoja. Taip ir fasistai dare, jie padare zydus kaltus del visu savu bedu, o paskui tuos zydus reikejo naikinti ir taip "gelbeti" Vokietija ir pasauli. Tavo eilisikumas ziuriu veda i ta pati...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 vasario 2021 - 17:37
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 19:32)
higienos? lotuliukas.gif siuliau nesiprausti, ar ranku neplauti?
tai sakau kurstai neapykanta, kad nukelti demesi nuo tikruju visu bedu kaltininku ant eiliniu zmoniu , kurie visiskai nieko niekaip neitakoja. Taip ir fasistai dare, jie padare zydus kaltus del visu savu bedu, o paskui tuos zydus reikejo naikinti ir taip "gelbeti" Vokietija ir pasauli. Tavo eilisikumas ziuriu veda i ta pati...

pradėkim nuo Tavo eiliškumo apie tamstai juoką keliančią covid aukų statistiką.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 17, 19:32)
Ta pati propoganda...
Baltarusiai balsavo... "isrinko" Lukosenka.
Kaip ten buvo is tikruju - niekas nezino... tik pats Batjka...
Nusenes kolchoznykas... net nesugebejo virusine psichoze pasinaudot...

Butu sukurstes pensininkus, kad vakarai nori juos uzkrest ir numarint. O batjka butu griezta karantina ivedes  ir nebutu neramumu. O jei kas eitu i mitinga tai karantino piktybiniaii pazeidejai...

nu, kaip sakiau, nei į tvorą nei į mietą tokie palyginimai.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 17, 18:50)

Palauk, palauk...
Tuoj busi apvadinta urapatriotka, teletabe, kuriai iki jo ismitnies didybes ir gilybes, kaip iki Stalino zadetos saules.

ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 02 17, 18:50)

Mane tai jau nebestebina, kai paskaiciau jos retransliuojama humoriuka, apie Baltarusijos omonininku masazus taikiems gyventojams...

Na toks zmogus, tokios jo vertybes. Visi daug maz jau tai supratom.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 19:55)
Palauk, palauk...
Tuoj busi apvadinta urapatriotka, teletabe, kuriai iki jo ismitnies didybes ir gilybes, kaip iki Stalino zadetos saules.

aha biggrin.gif greičiau jį sučipuotų ir pakeistų seną ir tą pačią plokštelę
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 02 17, 17:50)
Papildyta:

ir kur man ji juoka kele, ir vel smeistai? jus cia kolnai keli vieno asmens, kuris be melo niekaip negali diskutuoti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 17:55)
Mane tai jau nebestebina, kai paskaiciau jos retransliuojama humoriuka, apie Baltarusijos omonininku masazus taikiems gyventojams...
Na toks zmogus, tokios jo vertybes. Visi daug maz jau tai supratom.

ten buvo parasyta juodas jumoras, jei tokio neikerti, kam skaitai? Mintis anekdoto buvo ta, kad erotinio masazo paslaugu nera salyje. mirksiukas.gif

manes tai nebestebina jusu nuolatiniai melai, bandymai zeminti zmones ir t.t.

ir galu gale jau kiek kartosi, visi suprantom, visiems viskas aisku, as neidoi, bet vsi tiek toliau varai ant manes?neina be pasiriejimu tau gyventi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 17 vasario 2021 - 18:10
QUOTE(Moonte @ 2021 02 17, 17:55)

Nesugebi suvokti minties.
Kai VDR rezima jau byrejo ir miestuose vyko demonstracijos, tai saugumo kariuomene uzdare stoveklose ir pumpavo, kad demonstrantai - tai banditai kurie nori sugriauti Vokietijos demokratine respublika ir iszudyti zmones.
Kareiviai tuo tikejo. Buvo geras filmas kur pasakojo tie kas tuo metu tarnavo.
Jei ne Gorbaciovas tai ten butu iszudyti tukstanciai gal desimtys tukstanciu.

Nu Gorbaciovas nuvaziavo ir paaiskino,, kad si karta SSSR jiems nepades... Tai susiprotejo...

Jus cia demonstruojate iskirtini bukuma, nors lygtai jusu nei i kokias tovyklas uzdare, nei interneta isjunges
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 18:09)
ir kur man ji juoka kele, ir vel smeistai? jus cia kolnai keli vieno asmens, kuris be melo niekaip negali diskutuoti? blink.gif
Papildyta:

ten buvo parasyta juodas jumoras, jei tokio neikerti, kam skaitai? Mintis anekdoto buvo ta, kad erotinio masazo paslaugu nera salyje.  mirksiukas.gif

ir galu  gale jau kiek kartosi, visi suprantom, visiems viskas aisku, as neidoi, bet vsi tiek toliau varai ant manes?neina be pasiriejimu tau gyventi? bigsmile.gif

Tu niekaip neįkerti, kad ne jumoras, o humoras. Buka.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 17, 19:14)
Nesugebi suvokti minties.
Kai VDR rezima jau byrejo ir miestuose vyko demonstracijos, tai saugumo kariuomene uzdare stoveklose ir pumpavo, kad demonstrantai - tai banditai kurie nori sugriauti Vokietijos demokratine respublika ir iszudyti zmones.
Kareiviai tuo tikejo. Buvo geras filmas kur pasakojo tie kas tuo metu tarnavo.
Jei ne Gorbaciovas tai ten butu iszudyti tukstanciai gal desimtys tukstanciu.

Nu Gorbaciovas nuvaziavo ir paaiskino,, kad si karta SSSR jiems nepades... Tai susiprotejo...

Jus cia demonstruojate iskirtini bukuma, nors lygtai jusu nei i kokias tovyklas uzdare, nei interneta isjunges

Tau paciam tavo naftalinas neikyrejo, uz lango 2021 metai.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 17, 19:09)

ten buvo parasyta juodas jumoras, jei tokio neikerti, kam skaitai? Mintis anekdoto buvo ta, kad erotinio masazo paslaugu nera salyje.  mirksiukas.gif

ir galu  gale jau kiek kartosi, visi suprantom, visiems viskas aisku, as neidoi, bet vsi tiek toliau varai ant manes?neina be pasiriejimu tau gyventi? bigsmile.gif

Parasei ir gipsas.
Atsakyti