Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(cambala @ 2021 02 22, 10:23)
Tu kazkaip leistai mastai. Ne, kol kas neiteisinta. Bet ir miestai ne per viena diena iskilo.
Aciu dievui kad kol kas esame dar toli. Reikia pripazint kad daug brudo atplauke is vakaru.
Taip taip, svarbiausia siuo metu problema yra mazumu santuokos ir iteisinimai partnerysciu.

Keistai mąstot Jūs, o ne Iš Šviesos. Gaila, kad susipykot su Monteverte (prisimenu, kaip draugiškai mane puolėt dėl Lietuvos dvarų biggrin.gif ), o tada su Lutuke, o tada su Idomucia, Maja Di - tokia tipo ne prie jų. O kai asmeniškai prispaudžia, tai ir Kovo 11-ąja suabejojat, ir prieš gėjus pasisakot, o ir tie - moterį išžaginę broliai - nieko... Susitaikytumėt gi visos - Lutukė, Montevertė, Cambala - akivaizdu, kad esat vieno kamieno šakos.

Maja Di kas kita. Jai tiesiog šokas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2021 - 22:28

As tai zinau ka reiskia gyventi salyje, kur iteisinta homoseksualu partneryste ir ratifikuota Stambulo konvencija. Zinote kaip tai pakeite mano gyvenima? 

Niekaip. :) Mano teises, laime, meile, mano "tradicine" seima nesusilpnejo, neisnyko, mano vertybes liko kokios buvo. Nu nes man kitu teisiu uztikrinimas netrukdo.  :4u:  Taip pat nei atsirado 15a lyciu, nei istatymai pagal pedofilu pageidavimus, nei bendri tulikai, nei dar kokia nors paranoja is homofobu saraso:

Uztat pazistama susituoke su savo drauge. Labai uz jas dziaugiuosi. :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 22 vasario 2021 - 22:41
QUOTE(Moonte @ 2021 02 22, 22:15)
Tarybiniais laikais, tokie pritupiami tualetai buvo, trys "skyles", vienoje eileje. Mes mergaites eidavom i tualeta tik pamoku metu. Pamenu prasmukdavome i mokytoju tualeta, ten buvo kabinos, veliau jis buvo rakinamas. Kai perejau i 9 klase, tik tada atsirado viena kabina, ir dvi atviros "skyles". Tai pertrauku metu kaip ir eilute susidarydavo, visos norejo eiti tik i kabina. Ot laikai buvo...

Prisimenu. Pas mus viena kabina irgi būdavo, tai atseit dideliam reikalui, bet aš tik ten ir eidavau ax.gif

QUOTE(lutuke123 @ 2021 02 22, 22:32)
Vienas pazystamas pasakojo, kad uzejo i vyru tualeta,  o ten 2 gejai matomai, vienas pries kita masturbuojasi, o juk ir vaikai gali uzeiti i tualetus, ir ka tu jiem? ka padarysi, pasakysi, tai dar nuteis uz lgbt teisiu pazeidima, jie gi auksciau visos visuomenes....

tai gristam atgal pamazu.... unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Tik gėjai masturbuojasi? Gražulis gi pasakoja, kad jie ką kitą daro ax.gif
Kur grįžtam? Kas be kabinų nori tualetų?

QUOTE(paštininkė @ 2021 02 22, 22:47)
Dėl "šio tipo", iki kurio erudicijos ir išsilavinimo Jums kaip iki Mėnulio: kur jo konkreti citata apie tai, ką rašot? bigsmile.gif

Aš jos irgi klausiau paryškinau atseit jo teiginį, neranda biggrin.gif . Matyt peticijoj kažkas parašė biggrin.gif . Ale limpa tiems 3 tūkstančiams ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 22, 22:40)
<p>As tai zinau ka reiskia gyventi salyje, kur iteisinta homoseksualu partneryste ir ratifikuota Stambulo konvencija. Zinote kaip tai pakeite mano gyvenima? </p>
<p>Niekaip. smile.gif Mano teises, laime, meile, mano "tradicine" seima nesusilpnejo, neisnyko, mano vertybes liko kokios buvo. Nu nes man kitu teisiu uztikrinimas netrukdo.  4u.gif  Taip pat nei atsirado 15a lyciu, nei istatymai pagal pedofilu pageidavimus, nei bendri tulikai, nei dar kokia nors paranoja is homofobu saraso:</p>
<p>Uztat pazistama susituoke su savo drauge. Labai uz jas dziaugiuosi. smile.gif</p>

Vat būtent. Mano gyvenimo neįtakoja mažumų teisiniai reglamentai, kurie padeda jiems gyventi.

Ir čia aš vis tiek prisimenu Vytautą Kavolį, kurio seminare ir paskaitose VU dalyvavau: dauguma turi visada prisiminti, kad ji yra didžiausia mažuma. Visada turim tartis. Bet garbingai.
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 22, 22:47)
Visada turim tartis. Bet garbingai.

Kad kazka tartis - reikia suvokti situacija. PILNAI.

O jus dabar... "man tarybu valdzia nieko blogo nepadare, garantuoja darba, va praeitais metais buta suteike nemokamai, po metu gal paskyra automobiliui duos."
Va toks lygis.

Diskutavau 1979 metais Leningrade...

Ubuntiene, kaip visada kazko prisigaudzius... apie viska... dabar apie mazumas... tai ten kaip rusai sako: "Girdejau varpus skambinant bet nezinau is kur".

As gi apie tam tikru mazumu gyvenima zinau ne is nuogirdu. Susiduriu su tokiais dalykais asmeniskai... Ta Stambulo konvencija tai maziausia problema... Ten nieko nera. Bet zmones jau zino, kad uz nekaltu dalyku slypi pavojus. APie koki tarimasii galima sneket, kai abi puses provokuojamos konfliktams?

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 23:10)
O jus dabar... "man tarybu valdzia nieko blogo nepadare, garantuoja darba, va praeitais metais buta suteike nemokamai, po metu gal paskyra automobiliui duos."

galvojau bent mane (postu atgal) tiksliai pacituosit mirksiukas.gif O Jūs apie situacijos suvokimą PILNAI biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2021 - 23:14
QUOTE(Ašaka @ 2021 02 22, 21:40)
Siaubas siaubingausias, ir kaip Jūs toj šaly gyventi galit smile.gif O Jūsų vaikai ir vyras jau pasirinko, kokios lyties nor būt?  biggrin.gif

o kur kitaip siame pasaulyje? baisu nu, bet nelabai yra del ko saipytis...nes mental health vis prasteja zmoniu, narkotiku vartojimas, savizudybes ir t.t. jau nesneku paie fizine sveikata, svori, vaisinguma....bet uz tat daugeja farmacijos klientu...
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 22, 21:47)
Dėl "šio tipo", iki kurio erudicijos ir išsilavinimo Jums kaip iki Mėnulio: kur jo konkreti citata apie tai, ką rašot? bigsmile.gif

as neseku jo FB, paklausykit tu, kurie kure peticija, jie apie tai pasakojo, bet jum matau labai smagu graduoti zmones biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 23:10)
1. Ubuntiene, kaip visada kazko prisigaudzius... apie viska... dabar apie mazumas... tai ten kaip rusai sako: "Girdejau varpus skambinant bet nezinau is kur".

2. As gi apie tam tikru mazumu gyvenima zinau ne is nuogirdu. Susiduriu su tokiais dalykais asmeniskai... Ta Stambulo konvencija tai maziausia problema... Ten nieko nera. Bet zmones jau zino, kad uz nekaltu dalyku slypi pavojus. APie koki tarimasii galima sneket, kai abi puses provokuojamos konfliktams?

1. Lutukė/Ubantienė ir ect. daug rašo apie apie politiką - na, čia poste/copy. Apie gėjus ir pan. Jai skauda tikrai dėl pasaulėžiūros, kurią ji gina. Aš ginu savą.

2. Stambulo konvencija, manau, bus šio Seimo kadencijoj rektifikuota. Dėl to juos ir išrinkome.

3. Konfliktai- neišvengiama diskusijų dalis (o ypač dėl visuomenėj esančių prieštaravimų). Taip turi būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 22 vasario 2021 - 23:27
Kam jus ta konvencija isikandot...
Ja bus naudojamasi kaip tuoletiniu popieriumi valyti kas politiskai naudinga bus tuo metu.

Jau konstitucija nieko nereiskia. Valdzios daro ka nori...

Skaitau UK spauda...

Ten pasigailetini straipniuksciai sutryptu pilieciu... Valstybe turetu mums garantuoti, kad ateityje negales buti jokiuu karantinu...
Kaip pasigailetina...

Kaip kokia isduota zmona praso irodymu, kad daugiau to neatsitiks..

Tiesiog pasigailetina...

Va jei PAKARTU viesai tuos kurie ivedinejo karantinus trypdami zmogaus teises... Va tada butu galima kazkuo tiket...

O dabar tai jau viskas... Jokie dokumentai neturi jokios vertes.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 02 22, 22:12)
Anais laikais buvo mergaiciu ir berniuku tualetai. Jei ka.
Tai sakai bus be kabinu, ir bendri tualetai?

Ir kur tai isskaitei?

Na, atspekite, kokiom kalbom tai parasyta.
Kas tvam asi? Asmi svapnas tava tamase nakte. Agniṃ dadau te śradi tada viśpatir devas tvam asi.
Kas tu esi? Esi sapnas tavo tamsioje naktyje. Ugnį daviau tau širdy, tada viešpatis dievas tu esi.

O ir pati mintis labai prasminga.

mazu ir bus.... kazkada nebuvo jokiu atskiru tualetu, tai ir sakau pamazu griztam atgal biggrin.gif

sanskritas biggrin.gif puskes vyras buvo Himalaju kazkurioje dalyje, ten sake labia panasiu zodziu su lietuviskais isgirdo.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 02 22, 23:27)
Kam jus ta konvencija isikandot...

todėl, kad ji neretifikuota
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 02 22, 22:25)
Keistai mąstot Jūs, o ne Iš Šviesos. Gaila, kad susipykot su Monteverte (prisimenu, kaip draugiškai mane puolėt dėl Lietuvos dvarų biggrin.gif ), o tada su Lutuke, o tada su Idomucia, Maja Di - tokia tipo ne prie jų. O kai asmeniškai prispaudžia, tai ir Kovo 11-ąja suabejojat, ir prieš gėjus pasisakot, o ir tie - moterį išžaginę broliai - nieko... Susitaikytumėt gi visos - Lutukė, Montevertė, Cambala - akivaizdu, kad esat vieno kamieno šakos. 

Maja Di kas kita. Jai tiesiog šokas.

o tu virs musu pakyleta saule biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nuo kada man iszagine moteri broliai visai nieko? blink.gif kas cia pries gejus pasisako? jei neploji jiemkatuciu i rnegiedi giesmiu apie ju suanuma, vadnasi jau pasisakai pries??? kas per lgbt taktika naudojat, esat ju nare?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2021 02 22, 22:40)
<p>As tai zinau ka reiskia gyventi salyje, kur iteisinta homoseksualu partneryste ir ratifikuota Stambulo konvencija. Zinote kaip tai pakeite mano gyvenima? </p>
<p>Niekaip. smile.gif Mano teises, laime, meile, mano "tradicine" seima nesusilpnejo, neisnyko, mano vertybes liko kokios buvo. Nu nes man kitu teisiu uztikrinimas netrukdo.  4u.gif  Taip pat nei atsirado 15a lyciu, nei istatymai pagal pedofilu pageidavimus, nei bendri tulikai, nei dar kokia nors paranoja is homofobu saraso:</p>
<p>Uztat pazistama susituoke su savo drauge. Labai uz jas dziaugiuosi. smile.gif</p>

neturi vaiku tai niekaip ir neliecia, kai turesi tada pasnekesim, na nebent irgi auginsi ne mergaiet sir berniukus o belycius zmone,s kurie suauge gales lytis pasirinkti doh.gif

nu jo arba tie 3 teveliai su vaikeliu... tiesiog saunu, kad bele visi tik laimingi, kas lgbt, o kiti, visiskai nesvarbu...
Atsakyti