ai nekliedek, tu nezinai ,kaip butu jei butu. Gal butume lydere ekonomikos dabar ES tokia baze buvo Lt, pramone, protingu daug zmoniu, moklsininku laboratoriju ir t.t. Gyventume realiai geriau nei Svedijoje, ka is zada ir zada musus tata
beja tas video apie Rusija ir skiepus , kur dalinasi, feikinis

sakau kad man kazkaip kina labiau primine ypac, ten tas pagrindinis personazas
Papildyta:
nu va kokie bailiai, del savo isitikinimu bijo ir pirsta pajudinti...
Papildyta:
ne hormonai nulemia kas mus traukia

Gimtum visuomeneje, kur iprasta moterim su moterim seksuoti, seksuotum ir nemirkciotum
_____________________________________________-
Man dar idomu pasidare, na gejai nori santuoku, o jei ir musulmonai uzsinores legalizuoti 4 zmonas irgi pritarsit arba tavaziuos kokios kines su 5 vyrais irgi legalizuoti reiks? arba siaip sugalvos kaip anie 3 vyrai susituokti. Ir visiem garantuotos visos totkios pat teises kaip ir tradicinem porom?
3 vyrai - susituokia, uzsimano savo vaiku, valstybes veiksmai?
Papildyta:
panest rankenuka

o kam tau toks rankinukas, kurio jau nei panest nebevalioji?cia jau tase, ne rankinukas

Ar tu supranti , kad nesigaudai etikete?
O jei palikyti negali, tai kazkoks traumuotas gal?
Papildyta:
o kam einant su leliuku ar suniuku tokiu mazu, kad nepaeina rankinukas?

dar viena nesigaudanti aprangos etikete ir mazu vaiku auginime

O tai jei viena moteris su leliuku, ir vyro nera salia, ka tada su tuo rankinuku daryti?
ir kokie ten rankinukai su leliukais? na jei ir turi , turi ir vezimuka isidedi i apacia ir viskas.su leliuku iseinant reikai ne renkeniuko, o tases, su pamperiais, servetelem, zaisliukais, gal vandenuku, jei jau vyresnis, ar misinukais, jei nezindai, atsarginais rubeliais ir t.t. dieve dieve, kaip tu nusisneki daznai, ypac apie vaikus....
Papildyta:
mano vyrs labai normalus, niekad nebuvo beda nupirkti paketu, o tavisksis koks nenormalus gal ar neperka?