QUOTE(Kristi_na @ 2021 03 03, 15:06)
Įdomucia, turėjau omenyje moralės įstatymus. Moralės normas, kurios įteisintos visuomenėje, kokiais nors oficialiais tą palaikančiaus įstatais. Lutuke va rašo, kad monogamija žmogui įgimta. O kitoj žinutėj, kad jei gimsti musulmoniskoj visuomenėj, tai jau vyras su daug moterų būtų norma. Tai vis tik nėra monogamija įgimta? Tas pats ir seksavimui su moterimi. Nzn, aš nesiryzciau atsakyti į klausimą ar pvz norėčiau mylėtis su moterimi, jei moralės normos ta palaikytų (ir įstatymai pvz per leidimąsi tuoktis M su M). 😊 Lutuke va atrodo kad jei leis M ir M tuoktis, tai ir daugiau moterų seksuos su moterimis turbūt. Ir pamažu visuomenė taps sodoma ir gomora 😁
kad trys mmm cia trolina, tai seniai aisku, bet kad ir tu trolini man naujiena ar tarp 2 pusu pasiklydai?
Monogamija igimta , rasyta musu dvasioje,
Kuniska prigimtis is vis neprirista nei prie lyties jausti malonumui, nei rpie partneriu skaiciaus, kunui bele cia ir dabar daug malaonumu ....
O aplinka kurioje augi, kultura, visuomenes normos, tai gali ir nezionoti, kad kitaip buna paparsciausiai. Viduje gal kentesi, gal prisitaikysi, gal patiks, bet gali tiketina dvasia vis tiek sauksis tu tikruju vertybiu...tai zmones ta dvasia daznai ir tildo, narkotikais, alkoholiu, apsirijimu, visokiais tusais ir t.t.
Galiu PAVYZDI pasakyti gal bus aiskiau, pvz kaip sovietmeciu gimdymo namuose vaikelius is kart po gimdymo paimdavo ir atnesdavo tik kas 3 val, visa savaite, mama sake nezinojom,kad kitaip galima,manem, kad taip reikia, bet sake sirdi skaudedavo, verkia koks vaikelis, manai gal tavo, o nueiti negali, sake net issivystyti neleisdavo, bet sako pasislepusios vsi tiek kokia rankyte isvyniodavom...
Taigi, prigimtis ta zmogiska saukesi to artimo rysio su savo vaikeliu, cia gal net ir kuniska prigimtis i ta pati takta grojo, o va visuomenes tuometines normos, istatymai ir paprociai verte elgtis kitaip....
Na kas neaisku, nesuprantu?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 03, 16:33)
oi. Cambala, aš užaugau labai normaliai, su visom vertybėm ir be jokių filmų

Ir man nereiktų jokio šautuvo, kad pabučiuočiau man patinkančią moterį
filmu neleido tevai ziureti, del to tokia traumuota isaugai?