Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 03, 21:59)
O siaip.. su manimi moterys dare eksperimentus... Bande suviliot... sugundyt...

Rasta gulinti ant pievos ko gero sugundytu greiciau. Labai stebejosi...

Draugai, vyrai mane laike beveik sventuoju... Vot smile.gif

rolleyes.gif greičiau-impotentu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 03 03, 21:59)
Įdomučia, aš va ir įsivaizduoju tokį kompiuteristą, visiškai neįžvelgiamas veidas ir emocinis pasaulis. Bet turi tave kažkuriose vietose žiauriai emocijos ar nevaldomi potraukiai pramušti. Kitaip gi neįmanoma būtų fiziologinių mygtukų taip valdyti tobulai.

Ne... kazkaip kitaip viskas pas mane sudet... Man nebutina nieko valdyti. Nusiteikiu isjungiu ir man tada tas pats ar moteris ar kokia karve... Nieko nereikia valdyti
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 03, 22:00)
rolleyes.gif greičiau-impotentu  biggrin.gif

Impotentas tas kuris nesugeba... na mes diskutuojam aie nora... Tai jei sakysim pasirinkta zmona tai noro netruko niekada... o svetima, tai netraukia ir viskas... Buvo prancuzu filmas apie viena vyra... Su zmona jam viskas buvo gerai, bet jis uzsimane eiti pas prostitutes.. O su jomis nesigauna...
Tai pradejo jas zudyt...

Cia zmogus norejo buvo elektyvus imptentas, bett jeinenori?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 03, 22:03)
Ne... kazkaip kitaip viskas pas mane sudet... Man nebutina nieko valdyti. Nusiteikiu isjungiu ir man tada tas pats ar moteris ar kokia karve... Nieko nereikia valdyti
Papildyta:
Impotentas tas kuris nesugeba... na mes diskutuojam aie nora... Tai jei sakysim pasirinkta zmona tai noro netruko niekada... o svetima, tai netraukia ir viskas...  Buvo prancuzu filmas apie viena vyra... Su zmona jam viskas buvo gerai, bet jis uzsimane eiti pas prostitutes.. O su jomis nesigauna...
Tai pradejo jas zudyt...

Cia zmogus norejo  buvo elektyvus imptentas, bett jeinenori?

Nenori tai ir nereikia biggrin.gif kur bėda? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 03, 20:16)
Ji ir bažnyčioj gašlumo rastų.
Ko ieškai, tą randi  mirksiukas.gif

o tai ne? tipo cambala ten nebesilanko? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 03 03, 20:20)
Gaslumas sukiiotis 12 is pries pedofilus, ar ne mizne?
Ko gi tu pries plikasikniu paradus, kai pati apsiseilejus ledus laizai kai tevuko draugelis alkaska i tave ziuri? ax.gif

a jau ten tėvuko draugelis patapo? nu nu, tikrinkis, jau turbūt Alzheimeris 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 03, 20:20)
Kokia atsilikėlė, savaitės senumo žinutes cituoji. Jau visi pamiršę. Durniukė  biggrin.gif

tavo vaiką tau visada priminsiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 03, 21:04)
O su jais kas negerai?

pažiūrėk į save bei į savo chebrytę ir suprasi
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2021 03 03, 21:11)
Bet tai Jezus pristitutei Magdelenai kojas plove. O tu visas padotlrias moteris k* rvini, nes jos neikaip su tokia kaip tu buterbrodu nevalgys... biggrin.gif

tai dėl to jis tau taip patinka, žulikų nuodėmingoji?
Atsakyti
Visi diskutuoja apie Stambulo konvenciją, bet niekas apue Smulkulo konvenciją. Na apue Smulkulo konvenciją niekas nieko nežino, tai ir nediskutuoja. Tik kodėl diskutuoja apue Stambulo, juk irgi nieko nežino. Geležinės Lapės išmintis.

A.Orlauskas yra dugnų dugnas. Įdomu būtų Majos mintis DABAR apie jį paklausyti. Tiek žavėjosi jo "perlais".
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 03 04, 08:01)
Visi diskutuoja apie Stambulo konvenciją, bet niekas apue Smulkulo konvenciją. Na apue Smulkulo konvenciją niekas nieko nežino, tai ir nediskutuoja. Tik kodėl diskutuoja apue Stambulo, juk irgi nieko nežino. Geležinės Lapės išmintis.

A.Orlauskas yra dugnų dugnas. Įdomu būtų Majos mintis DABAR apie jį paklausyti. Tiek žavėjosi jo "perlais".

Ar ne ubuntė žavėjosi?
O kas su juo šįkart? Tokių dugnų net neseku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 03 04, 08:01)
Visi diskutuoja apie Stambulo konvenciją,

As jos neskaiciau,, bet zinau, kad ji labai bloga, nes kazkas kazka man sake, kad bus blogai, jei ja priims.

Nepaneigsi mano argumentu nekaip.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 03, 19:51)
Turbūt baigei bežiūrėdamas?

prajuokinai.
žiūriu, smurtas prieš moteris visad norma. uždegintų akis ir savo motinai. ir trims, jei tiek turėtų.
Atsakyti
nesigaudote žmonėse, Idomucia gana trapi asmenybė smile.gif tokia mylimukė daug piktesnės ir pavojingesnės energijos savyje turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2021 03 04, 09:39)
prajuokinai.
žiūriu, smurtas prieš moteris visad norma. uždegintų akis ir savo motinai. ir trims, jei tiek turėtų.

kai kam jis vyro idealas beveik (ir t4vo smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 03, 23:36)
o tai ne? tipo cambala ten nebesilanko? biggrin.gif
Papildyta:

a jau ten tėvuko draugelis patapo? nu nu, tikrinkis, jau turbūt Alzheimeris 4u.gif
Papildyta:

tavo vaiką tau visada priminsiu biggrin.gif
Papildyta:

pažiūrėk į save bei į savo chebrytę ir suprasi
Papildyta:

tai dėl to jis tau taip patinka, žulikų nuodėmingoji?

Ziuriu gydymas nesekmingas, ne? Isteriskai trepsi nezinodama ka cia pasakyt biggrin.gif .

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 04, 09:49)
nesigaudote žmonėse, Idomucia gana trapi asmenybė smile.gif tokia mylimukė daug piktesnės ir pavojingesnės energijos savyje turi biggrin.gif

Labai gerai gaudomes zmonese - tu va isterike sociopate smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 04, 09:54)
Ziuriu gydymas nesekmingas, ne? Isteriskai trepsi nezinodama ka cia pasakyt biggrin.gif .

Papildyta:

Labai gerai gaudomes zmonese - tu va isterike sociopate smile.gif .

ir vėl į veidrodį baksnoji? biggrin.gif suteptas jau labai biggrin.gif
Atsakyti