QUOTE(Kristi_na @ 2021 03 04, 21:22)
Tai ir bučiavau užpakaliuką vaikui, ir kutenau, ir masažavau. Kaip ir kojytes, nosytę, rankytes. Ir lopšinę prieš miegą dainuodavau: "užmigo jau....." visas kūno dalis išvardindama. Gal net užpakaliuką paminėjau. Čia jau reiktų dorovės policiją kviesti?
Tai, aišku, kad pasakojau kaip vaikai atsiranda. Kai paklausė, tai ir pasakojau. Kaip tėtis įdeda mamytei sėklytę ir jos pilve užauga vaikutis. Net ir iliustracijas žiūrėjom kaip auga vaikutis pilve. Ir?
Ir apie gėjus papasakojau, kai kažkuriame filme detektyviniame buvo du vyrai, kurie mylėjo vienas kitą. Žiauru, ar ne?
Bučinys suaugusiųjų vaikams matant yra blogis?
prie ko cia visa kita, as tik apei kutenima klausiau, ka tu pati manes klausei, kaip i tema visa kita, viso to be siknos pakuytenimo neina padaryti?
tai ko manes kalusineji sitokiu absurdisku klausimu? kas cia pasalptis kokia siais laikais kaip zmones atsiranda? kai tike vaizdnes medziagos? mano drauge pvz prie vaiko ir gimde, tiesa lengvai ir greitai namie ir ka? ziauru?
mes lygiai ta pati snekam, ta pati dorom, ka ir jus, tiek kad nesutariam del siknu kutenimo. Manau, mano vaiku draugu mamos tikrai nebutu musu suprate, jei vaikai butu pradeje vienas kitam siknas kutenti...na ir man nelabai patiktu, jei toks vaikas butu atsirades vaiku draugu tarpe...
ziurint koks bucinys, trumpas, manau, labai net normalu, bet atleisk prie vaiku glamonetis, ilgi prancuziski buciniai, nu tikrai, manau, nei vieta, nei laikas, nesam kokia laukiniu gentis, kur viska prie vaiku daro....