Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 05, 15:38)
nepavargai da nuo savo melu? siela visai uzsijuodinai tokiu savo elgesiu, eik pailsek gal kur i gamta?

Bet tau tai nėkiek gamta nepadeda unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 05, 15:43)
Džiugu girdėt 4u.gif
Kad yra kitų problemų ši nedingsta. Jau seniai tą darbą reikėjo atlikti. Kieno dėka išgarsėjo? Būtų ramiai sau dirbęs, bet ne, TEISIBES ieškotojai sugalvojo parašus rinkti, kaip dar kreidelėm viso Vilniaus neišpiešė. Gi ta pati publika, tiek violetinių mergaitės gelbėtojų, tiek puidoko mergaitės ax.gif .

ten buvo sarkazmas, jei kas biggrin.gif

na taip bet gal reikia adekvaciu bausmiu nemanai? ar iskriti reikai kazkaip homoseksualus ir jiem pirmenybe visakame, asmanyciau kad neturetu taip buti. Jei jau baudziam uz grasinimus tai visus, nemanai ? Moterys , kurio sbando issiskirti su vyrais negaun ajokios pasaugos a rpaglabos, jei jom vyrai grasina, net jei ir smurtauja, teisejai net pareiskimu skyrybom buna nepriima, kazkoks jovalas, gal imtis pasiraitoti rankoves ir tvarkyti sia sfera, ar specialiai ji apleista, kaip buvo su vaiku teisiu nedarbu, kad prastumti naujas idejas ir konvencijas?

rimtai ta pati? kodel taip megsti niekinti zmones? Pvz Puidoka zinau nuo tu laiku, kai kovojo pries skalunu duju isgavima, niekad nebuvau uz Kedzius, visada itartinai atrode. Raskevicius jau seniai isgarsejo vien del savo "ryskios" isvaizdos, tarkim, tu ka jo seniau nezinojai iki sios peticijos? Man asmeniskai jis netrukdo, manau, per daug triuksmo del jo, tai naudinga norintiem prastumti visokias konvencijas, jis kaip Jezus pasirinktas, kad kaltu prie kryziaus ir paskui galetu rodyti pirstais, nes zino, kad tokiu dudnduku bus, kurie piktinsis, grasins, gal kas net smurtaus, nenustebciau, jis viska del to ir daro, jau nebezino nei kaip maivytis ir dergtis labiau...kad neiseitu is istatymo normu, bet tuo paci piktintu nestabilius zmones ir t.t.
Atsakyti
Ai, dar skalūnai... biggrin.gif Jau pamiršus buvau biggrin.gif . Na tai tada tikrai fruktas geras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 04, 23:54)
Izraelio sveikatos ministerija. Nuo Pfizer vakcinos mirė apie 40 kartų daugiau pagyvenusių žmonių nei būtų mirę nuo pačios ligos

Retransliuojamas Respublikos dienraštis. Tai bent gebėjimas rasti melagienų skleidėjus, pavyzdinis.
Bent jau pamąstytumėte cituodama, jei jau matote kad žinia apie Izraelį ir vakcinas, na na nejaugi nedaeina, kad fake naujiena kaip mat bus iššifruota ? Iki šiol dar nesusivokėte?

QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 05, 12:52)
Taip juokinga, kai už šeimos vertbes kaunasi karbauskiai, net negyvenantys su savo šeimomis, turintys savo gretutes wub.gif

Būtent. Kitų šeimų puoselėtojai, bet ne savo. Dtovi su žvakėm prie svetimų, savąsias pamiršę. Žalieji, bet su ruskom trąšom. Atbuliniai kažkokie.
Atsakyti
QUOTE(mementoo @ 2021 03 05, 18:14)
Retransliuojamas  Respublikos dienraštis. Tai bent gebėjimas rasti melagienų skleidėjus, pavyzdinis.
Bent jau pamąstytumėte cituodama, jei jau matote kad žinia apie Izraelį ir vakcinas, na na nejaugi nedaeina, kad fake naujiena kaip mat bus iššifruota ? Iki šiol dar nesusivokėte?

jus mano klausima nesugebejot perskaityti?

kas nors gal tikrino cia tiesa parasyta?

tai sakot netiesa parasyta dienrastyje? kuom remetes? tikrinot? as tai tingejau tikrinti tai uzklausiau, sakau gal kas patikrino.
Papildyta:

Labai fainas straipsnis, gerai sudelioja viska

Tomas Kačerauskas. Esu feministas, todėl pasisakau prieš Stambulo konvenciją

Stambulo konvencijoje – ne tik daug prieštaravimų, bet ir grėsmingų tendencijų. Maža to, ji prieštarauja ir pagrindinėms feminizmo nuostatoms. Už reikšmingus socialinius pokyčius per pastaruosius dešimtmečius ar net šimtmetį turime būti dėkingi būtent feminizmo sąjūdžiui.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...6HsNLxHKusJRWDo
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 05, 17:13)

Dabar iskelti gejus virs visos visuomenes - esminis darbas Lietuvoje? Tikrai tarnausit visi jus lgbt ,kaip Raskevicius ir svajojo....na bent isgarsejo zmogelis....grynai kaip Grazulis  biggrin.gif

o kada ? pribręsi ir tamsta atsižvegti į silpnesnį. Kol kas atsilieki.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 03 05, 14:52)
Taip juokinga, kai už šeimos vertbes kaunasi karbauskiai, net negyvenantys su savo šeimomis, turintys savo gretutes wub.gif

karbauskiams, manau, dabar ta tema tik dėl politinio intereso, nes kitaip išnyks iš orbitos, niekas apie juos jau nebešneka, patys tik bekiauksi populiariomis temomis, bandydami atrodyti svarbūs.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 04, 23:54)
https://www.respubli...gos/#nuotraukos

kas nors gal tikrino cia ties aparasyta?

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 05, 15:38)
Geras, aiskus, paprastas straipsnis.

Homoseksualūs santykiai nekuria šeimos

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 05, 18:42)
Labai fainas straipsnis, gerai sudelioja viska
Tomas Kačerauskas. Esu feministas, todėl pasisakau prieš Stambulo konvenciją

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...6HsNLxHKusJRWDo

"Aš neskaitau lietuviškų portalų" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 03 06, 10:18)
"Aš neskaitau lietuviškų portalų"   biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na tai bent tokia nauda iš diskusijos, susidomėjo Lietuva wub.gif
Atsakyti
Per tiek laiko man susidare ispudis, kad ana istiesu neskaito lietuvisku portalu. Siaip, juk akivaizdu ji neskaito, ji daugiau ziuri "filmukus" youtube'je.
Tiesiog, yra susiradusi, tam tikra bendraminciu, kurie dalinasi panasaus pobudzio informacija, traukdami ja is abejotinos reputacijos "pakampiu". Taip vienas kita siurpindami, zvesdami. L sugebedavo net is ten, kaip savo tekstus atvilkti. Zinant jos rasymo stiliu, iskaro tai krenta i akis.
Juk ne paslaptis, kad budavo, ir ateityje bus, kad ji iterpdavo nuoroda net jos neskaicius, nes jai pakako jos bendraminciu rekomendacijos ir trumpo pristatymo, apie ka ten parasyta.

Moteriske tiesiog copy pas, is inercijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 06 kovo 2021 - 08:31
QUOTE(Moonte @ 2021 03 06, 08:29)
. L sugebedavo net is ten, kaip savo tekstus atvilkti. Zinant jos rasymo stiliu, iskaro tai krenta i akis.
Juk ne paslaptis, kad budavo, ir ateityje bus, kad ji iterpdavo nuoroda net jos neskaicius, nes jai pakako jos bendraminciu rekomendacijos ir trumpo pristatymo, apie ka ten parasyta.

Moteriske tiesiog copy pas, is inercijos.

Geras, maniau, tik man vienai taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 03 06, 10:29)
Per tiek laiko man susidare ispudis, kad ana istiesu neskaito lietuvisku portalu. Siaip, juk akivaizdu ji neskaito, ji daugiau ziuri "filmukus" youtube'je.

fiziškai nespėtų skaityti, tik paruoštukai unsure.gif su ja kaip ir aišku, o jos vaikų yra gaila, nes visuomenėje bus nesuprasti ir galų gale laukia motinos likimas - ryšys tik su ekranu.
Atsakyti