QUOTE(Ašaka @ 2021 03 08, 13:09)
Čia pas jums Airijoje taip vyksta? Basūs baisulai
Taip butent vyksta, butent, kadangi turejau tokiso keistos patirties, man tai atordo kvaila. Ts, lgbt zmoniu realiai nera daug, veinetai, mano srityje gal net daugiausia

tai ir susiduriu su ivairiais zmonem, tiek, kad laimei dar nera Airijoje kaip Kanadoje, ka minejo Idomucia ir baudu neskiria, jei ka ne taip pasakai, ne taip kriepiesi.
Siulyciau pasiklausyti kanadiecio psichologijos profesoriaus Jordan Peterson tom temom snekancio, labai aiskiai daug ka isdesto apie visas tas lyciu lygybes, feminizma ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 08, 13:29)
Nei aš politikoje, nei partnerystės įstatymas niekaip neprieštarauja, nesikėsina ir netgi nesikerta su bažnytinėmis ar religinėmis vertybėmis.Tiesą pasakius, aš lygiai taip pat aktyviai ir nepailsdamas stočiau ginti mūsų Bažnyčią, jeigu jos bendruomenės teisę į sąžinės laisvę būtų bandoma kaip nors suvaržyti. Be Katalikų bažnyčios rezistencinės veiklos sovietmečiu ir kovos už valstybingumą šiandieninė mano laisvė ir politinė veikla paprasčiausiai neegzistuotų.
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...a.d?id=86643687
Šaunuolis

Gerbiu. Nors aš, asmeniškai, norėčiau, kad bažnyčios galia būtų varžoma
nagi kertasi

Tai, kad nestoja, katalikam yra uzdrausta sakyti, gad gejiski santykiai yra nuodeme, o jis tikrai negina kataliku.
taigi eilines tuscios kalbos.
kur ji dar turi galia siais laikais, apart savo tikejimo skelbimo?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 08, 13:52)
Man irgi neįdomu, tai ir leiskim jiems gyventi turint tas pačias teises kaip ir mes turim. Ir niekam tada nebus įdomu. Kas norės tuoksis, kas norės partnerystę registruos, kas norės susimetę gyvens, gi mum nuo to nei šalta nei šilta, lai įteisina tuos santykius. O dabar šaršalas keliamas lygioj vietoj. Oi kaip baisu, vaikus atims, neleis mama vadinti

. Pasižiūriu kartais fb profilius, tai kas tik užsidėjęs užrašą profily "Stambulo konvencijai-ne", tai žinok ir su gėjais (dažnai juos pedofilais vadina) kovoja ir priešinasi sučipavimui ir dar mergaitės ieško. Žodžiu, tokiems svarbu kova su vėjo malūnais. Būtų priimta ta Stambulo konvencija, atrastų vėl prieš ką kovoti

.
Kodel tu pastoviai nesamones tuo klausimu rasineji, jie kaip Lietuvos pilieciai turi lygiai tokais pat teises, kaip ir kiti lietuvos pilieciai, nei i pasa, nei i jokias deklaracijas, kas su kuo miega ar ka daro nera irasoma.
oho kiek daug pazysti neadekvaciu zmoniu

Tarp mano draugu labia daug, kas nepritaria Stambulo konvencijai, geju santuokom ir t.t. bet nei vienas neiesko mergaites, nei cipuotis bijo, kodel tu kazkokius marazmatikus keli kaip pvz?
Jau keliau labai aisku, paprastas paaiskinimas, kas yra kas, be jokiu baimiu, cipavimu ar dar visokiu nesamoniu. Paskaityk, gal nustosi kliedeti? ar specialiai nesinorti girdeti logisku argumentu?
Homoseksualūs santykiai nekuria šeimos
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 03 08, 13:52)
o fašistėliai savo normas bando primesti visiems. Neva ji daugumos, neva taip demokratiškai. Todėl konfliktams ir baimėms gesinti fašistėliai eliminuoja kitokių normų galimybę. Nėra variantų, nėra konflikto.
Kažkada ir senučiukus išvežti į kalną numirti buvo visuotinė norma.
Ir vaikus, ir moteris primušti.
Dabar jau net rankos jai ant peties nepadėsi.
Dabar kailinių ant podiumo nepamatysi.
Jau kyla idėjos ir mėsos lėkštėje nematyti.
O kiek pernai išpurtytų gyvūnų veisyklų ?
Nes tai visuomenės civilizacija.
Laiptelis po laiptelio aukštyn.
Tai prasidėjo Amerikoje, kurioje prisiglaudė daug išvytų iš įvairių pasaulio kampelių žmonių. Prakutusi Amerika, kuriai nebereikia tiek jėgų kautis už išgyvenimą, ėmė rūpintis ir kitais klausimais, silpnesnių klausimais. Jų sąmonėje įsitikinimai pamažu keitėsi. Pirma įstatymais - oi kiek ilgai gijo idėja įsileisti į bendruomenę juodaodžius, į įmones- moteris. Iš pradžių irgi visi garsiai reiškėsi, o dabar jau ima suprasti, žinoti, kas yra gėda sakyti, rašyti, nebereikia ir diskutuoti. Stoti silpnesnio pusėn yra norma. Tokia yra civilizacijos psichologija.
Kol kas ves vis dar gyvename skirtinguose pasauliuose. Vieniems rūpi kiti. O mes, rytai, vis dar bandom savo išgyvenimo poziciją išlaikyti. Kokie čia dar mažumų reikalai, kai dar pragyvenimo lygis mažiausias ES.
Rūpestis silpnaisiais yra išsivysčiusių valstybių prerogatyva. Kai lietuvis jausis gerai, ir stabiliai gerai, pradės pamatyti ir kitus. Ir jau mato, liberalai- valdančiojoj. Ir gėjai seime.
Rimtai ir kur taip buvo?
Pirma sukure zmonija problema , paskui tvarko? Jei gyventume normaliom salygom, draugysteje su gamta niekas aplamai podiumais nevaiksciotu...ir nebutu gyvunai kankinami del gobsumo...O kailiniai butini siaures salyse buvo, tai nebuvo nei prabanga, nei uzgaida, kaip tapo vakaruose.
Melas Lietuvoje VISADA moteris buvo gerbiama, moteris budavo aukstinama, ypac mama. Niekad nebuvo leidziama prievarta pries moteri ir tai NEBUVO musu kulturos dalis. Pamazu zmones tvirkinami, nugirdomi, daromi asocialiais, atimamos is ju vertybes, dora, sazine... Krikscionys kryziuociai pradejo, tese rusu carai, o dabar damus "nepriklausoma" lietuviska valdzia...
Gal Jav nereikejo is vis vestis vergus pirmoje vietoje, kad paskui nereiktu ju bandyti integruoti visuomeneje, kaip ri sakiau sukuriam aproblema, paskui didvyriskai sprendziama, tai pateikiant kaip pavyzdi kitom salim, nors kituose, nei tu probelmu niekas nekure. Lai gal Jav mokosi is Lietuvos ir senosios musu kulturos, moters, mamos gerbima, lygiu teisiu ir galimybiu kurima? Gal leituviam savo saknis reiktu prisiminti, savaja kultura atgaivinti? O ne jiem primetamu buvusiu vergvaldziu, isnaudotoju ?
Kodel tu taip varai ant Lietuvos nuolat ir kodel taip zemini zmones?Kodel zmones rusiuoji i silpnesnius ir stipresnius, jau tai pakerta zmogaus svaiverte nuo pat pradziu, tikiuosi suvoki, kad esi patriarchato gerbeja ir sergetoja su tokiom paziurom? Vaikui reikia prieziuros, globos, bet ne moteriai.