QUOTE(cambala @ 2021 03 12, 08:36)
Neskaitau jusu ideto straipsnio ka ten raso Kauno diena, bet keista skaityti kad jus negirdejot sitos dainos. Juk jus uz mane vyresne. Per tv rusiska programa ta daina rodydavo, studentai barakuose leisdavo kartu su kitom rusiskom dainom.
Keista kad Kovo 11 proga rusiska daina ikelet...
Gaila, kad neskaitėt. Aš nežiūrėjau rusiškų programų po 1991 metų labai ilgai - iki 2016 metų. Taigi. Nepaisant to, kad archyvinis įrašas tikrai iš TV programos (kaip man paaiškino, labai jau Rusijoje nišinės), ta daina nebuvo žinoma nei Rusijoje, nei Lietuvoje. Jei būtų kitaip, 2021 metais nebūtų dėl jos kilęs toks ažiotažas. Lutuke, sako, kad iš "komikų" apie ją sužinojo. Ne, tikraio ne iš Zadornovo ir ne iš "komikų", o iš Kremliaus propogondisto, kuris tą dainą, pats dainuodamas (kalbam ne apie autentišką Makarevič atlikimą) ją kompromituodamas analizavo. To kremlinio autoriaus nereklamuosiu, užtenka dainos pavadinimą suvesti youtube.
O tą straipsnį paskaitykit.
Temos dalyvės, pasakykit atvirai (tiesiog statistiškai įdomumo, kas dar be Lutukės ir Cambalos šią dainą yra girdėjęs seniai

Tiesiog labai įdomu?
QUOTE(Monteverte @ 2021 03 12, 09:43)
1. o dar prisiminkime kaip ji pabėgo, kai mylimukės šeima karantiną pažeidinėjo.
Apgailėtina šiaip jau
Papildyta:
2. jau dabar keičiat plokštelę, kai teletabės prisidirbo? bijote viena be draugų likti?

jums nepatinkančių oponentų pusę tai visada greita buvote peikti, moralizuoti, net grasintis. Tada kažkodėl tik savo raštų nežiūrėjote, į kitus baksnojote.
Išverstaskūriškumas vienok
Tai aš nieko nesakiau, kaip ir Jūs karantiną pažeidėt per Naujus metus, kai čia SM išdidžiai rašėt, kad Šimonytė Jums nepaaiškins, kada ir kaip lankyti tėvus, kai kiti į Maldyvus skrenda - ėmėt ir aplankėt. Nu ir?
2. Prisidirbo, ką? Primenu, kokiam kontekste Mylimukė parašė Lutukei "
tavo ruskiai": ogi tada, kai Lutukė eilinį kartą ŽEMINO Lietuvos valstybę kaip mažą ir silpną, kuriai reikia būti "diplomatiškai"; beje, kalbą dėl jos išlaidų gynybai Jūs pradėjot - tai buvo akivaizdi kremlinė retoriką, kuri iš Lutukės girdima iki šiol. Tai kas čia prisidirbo, tik neatsimena?
Ir kaip Jums Jūsų draugės lietuvių sulyginimas su puolančiais šunimis Kovo 11-os proga? Čia Jums viskas tvarkoj?
https://www.supermam...?...554&st=2448
Monteverte, įsiminkit: reaguosiu į tai, į ką norėsiu reaguoti, tada kada norėsiu, taip kaip norėsiu - lygiai taip, kaip ir Jūs. Aš ne SM moderatorė

Ir visada būsių atsakinga tik už savo tekstus, kaip ir Jūs ir kiekviena čia. Taip, kad ramiai.