Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(cambala @ 2021 03 19, 22:27)
Neberedaguokit geriau.
Protingiau atrodysit.
4u.gif

Ir?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 20, 00:24)
nejaugi negali buti, nuo kotraceptiku??? gui toks geris  biggrin.gif

Įtariama, kad nuo kontraceptinių tablečių mirė mažiausiai 23 moterys

<...> nuo „giliųjų venų trombozės sukeltos plaučių embolijos“. Mirties priežastį tyrę pareigūnai išgirdo, kad paauglė vartojo kontraceptines tabletes „Microgynon“, kurių šalutinių poveikių sąraše minima padidėjusi trombozės, arba kraujo krešulių, rizika.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=70184596

bet kam tai rūpi

Atsakyti
Mėnesį siuntų nesulaukiančius klientus jau ima siutas: „Lietuvos paštas“ vis žada jas „pajudinti“, bet jau nebeturime vilties

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...lties-18702561/

pagaliau apie tą velniavą L paštą parašė unsure.gif kada atiduos man siuntinius unsure.gif net susitaikiau nebegaut
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 19 kovo 2021 - 23:05
QUOTE(mjforever @ 2021 03 19, 22:36)
Įtariama, kad nuo kontraceptinių tablečių mirė mažiausiai 23 moterys

<...> nuo „giliųjų venų trombozės sukeltos plaučių embolijos“. Mirties priežastį tyrę pareigūnai išgirdo, kad paauglė vartojo kontraceptines tabletes „Microgynon“, kurių šalutinių poveikių sąraše minima padidėjusi trombozės, arba kraujo krešulių, rizika.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=70184596

bet kam tai rūpi

Man rupi, as tai jau pries kelis metus gi rasiau, del ko kai kurios po siai dienai ant manes piktos biggrin.gif
Tik, matai, kontracpetikai, kaip ir duaguma vaistu, parduodami su informaciniu lapeliu ant kurio, tai aiskai parasyta. O idomu visus zmones taip pat aiskiai informauoja apie visus galimus salutinisu vakcinos poveikius, apie kuriuos gamintojai net patys iki galo nezino?
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 03 20, 00:05)
Mėnesį siuntų nesulaukiančius klientus jau ima siutas: „Lietuvos paštas“ vis žada jas „pajudinti“, bet jau nebeturime vilties

Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...lties-18702561/

pagaliau apie tą velniavą L paštą parašė  unsure.gif  kada atiduos man siuntinius  unsure.gif  net susitaikiau nebegaut

Ne tu viena užsilaukei biggrin.gif biggrin.gif. Aš matau skirstymo punkte jau beveik mėnuo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 19 kovo 2021 - 23:13
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 19, 21:35)
Taip, tik yra bitutės ir yra šūdmusės, tai skirtingai ir mato ax.gif

ir yra zmones, kurie mato viska... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 03 19, 23:05)

pagaliau apie tą velniavą L paštą parašė  unsure.gif  kada atiduos man siuntinius  unsure.gif  net susitaikiau nebegaut

Man vakar ir uzvakar atnese 2 paketelius kurie buvo issiustti lapkricio 3. Patys maziausi ejo ilgiausiai
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 03 19, 21:47)
po moterų naudojamų kontraceptikų toks sutapimas, kad išgėrus jų, ir dar parūkius, atsiranda krešulys, 100 kartų didesnis. Bet niekas dėmesio į tokią statistiką nekreipia. Nugi nauda akivaizdi, ko išvengt. O va viruso žalos išvengt, kas tą virusą matė  irnesakyk.gif

Kontraceptikai tai moteriski hormonai. As vartoju gal 100 kart didesnes dozes. Manot kad kraujas pas mane kitoks?
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 03 19, 18:01)
Edgaras Kulikauskas. Fantastiškas gydytojas profesionalas.
Ciniškas nesąmonėm.
https://www.pincetas...kauskas-edgaras

Na, nebūtų jis tapęs Dulkio patarėju - anei Lutukė, anei Cambala ant jo nerėkautų mirksiukas.gif

Aaa, žinau jį. Man rods, pati kažkada dalinausi jo psl čia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 19, 21:14)
unsure.gif  unsure.gif su savim sakot pasisnekat apdiskutuojat,

100 proc čia tu taip darai, beveik visad. Ir gali nerašyt man savo pasiteisinimo/patriedimo paklodžių, neskaitau. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 19, 21:17)
Prie sovietu visokie bureliai buvoo nemokami. Ju buvo nemazas pasirinkimas ir tikrai viskas buvo neblogai. Dabar tai kazkoks pinigu melzimas is kvailu tevu.
Tie patys kelialapiai i poilsio namus kainavo nedaug. Nuvaziavimas nedaug.

Kas yra nepasiturincios seimos dabar ir tada? Buna zmonems nelaimes, bet dazniausia tai asocialai. Nors vaikai nekalti, bet tada tokie vaikai bent maziau trukde normaliems.

Yra ir dabar nemokamų būrelių ir nemažai. Yra mokamų nebrangių, yra brangių - priklauso ką nori daryti. Jei nori skrist į Marsą, nu tai neišeis nemokama pramoga, tai faktas.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 20, 01:12)
Ne tu viena užsilaukei biggrin.gif  biggrin.gif. Aš matau skirstymo punkte jau beveik mėnuo biggrin.gif

aš irgi matau, bet neatiduoda. Iš Italijos neseniai siunčiausi - per parą iš Italijos DHL pristatė. O Lpaštas yra blogiau už arklių paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mjforever: 20 kovo 2021 - 08:33
QUOTE(mjforever @ 2021 03 20, 09:33)
aš irgi matau, bet neatiduoda. Iš Italijos neseniai siunčiausi - per parą iš Italijos DHL pristatė. O Lpaštas yra blogiau už arklių paštą.

Iš JAV iš ten pat per DPD pusę mėnesio vėliau užsakinėjau ir gavau, o paštu dar laukiu ax.gif
Atsakyti
Kaip jūs išvis dar tuo LP naudojatės? Gi tiek kitų būdų yra. Nors man kažkaip nei dingę, nei vėlavę nėra g.gif

P.s. Su Pavasario lygiadieniu wub.gif

Atsakyti
Ar kas galit paaiškinti, vis nemažėja tas senolių mirtingumas nuo koronos. Tai ar jie nebuvo paskiepyti, ar nė velnio neveikia tie skiepai ax.gif
Atsakyti