Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 03 30, 12:02)
kaip tai neabsurdiska, kai zmogus turi maisto vaziuoti 30km vietoj 3??? tai gal tau ir smagu gyventi dezutese sugrustuose vadinamuose miestu, bet kiti gyvena laisvai kaime ir ten nera parduotuviu visur aplinkui, o zmonem reikia apsipirkti tai kiek papildomai pinigu turi sileisti ant kelioniu,  jau ensneku apie gamtos tersima? net duju nebutu leide vienai pazystamai prisipildyti i baliona, artimiausioje degalineje, ne savo savivaldybeje, del sildymo, jei ne vyras vokietis doh.gif nu bet ziuriu gerai turi buti susitrenkus galva, kad tai atrodytu ne absurdiska....ubunte tu ubunte....doh.gif

Kur jau čia taip važiuoja 30 vietoj 3? Galima konkrečių pavyzdžių?
Ir kiek tų dujų važiuoji piltis, kasdien?
Ką, ubunte?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 03 30, 13:32)
biggrin.gif  ten is mano puses sarkazmas buvo, nes nu juokingai man atrode iad pirma AstraZeneka stabdo, paskui patys bega skiepytis.
<...>
O linciuos ar taip ar taip kaip bepadarys. Pikti visi, pavargo nuo tokiu ribojimu, burba zmones jau be priezasties.

O tu įsivaizduok kas tuo momentu darėsi iki to momento kai nestabdė AZ ir kai sustabdė SAM’as AZ vakcinavimą?
Pradžioje visi klykė isteriškai, kad vis daugiau valstybių stabdo, o LT ne? O po to SAM’as remdamasis EVA rekomendacijomis sustabdė, visi užpuolė kodel sustabdė?
Tokia biski avinų banda, sakyčiau.

Aišku pikti. Aš irgi pikta. Bet nesinori pamesti sveiko proto šitame balagane.
Atsakyti
Labai teisingi pastebėjimai:
„O jūs galvojate, kad lietuviai nėra įsiutę? Mane šita Vyriausybė tiesiog stebina, ji visiškai nesidomi nei visuomenine nuomone, nei savo reitingais, nei būsimais rinkimais. Kuo ji rūpinasi, man yra paslaptis“, – sakė profesorius.Jis teigė, kad judėjimo ribojimų tarp savivaldybių Velykoms poveikis bus labai nedidelis.„Patikėkite. Nuo to, kad nutrauktume šiuos ribojimus, poveikis būtų tikrai nedidelis. Juk šeimose visi žino vienas kito situaciją – kas pasiskiepijęs, kas persirgęs“, – sakė jis. Žinių radijo pašnekovas teigė, jog „nereikia galvoti, kad vidutinis lietuvis yra daug kvailesnis už vidutinį Vyriausybės narį“.„Niekas nenori nei pats užsikrėsti, nei apkrėsti savo šeimos. Bet jei vadovaujamasi tik viena logika – žūtbūt pagerinti rodiklius, tai klausykite, mažiausiai šansų užsikrėsti turi Andersas Breivikas, kuris sėdi uždarytas Norvegijos kalėjime. Bet gal nedarykime iš šalies visų breivikais“, – klausimą kėlė pašnekovas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=86823301

Atsakyti
Nieko nebesuprantu. Taigi pirma rekomendacijos pacio gam8ntojo buvo iki 55 metu skiepyt. Po to jau kitos salys iki 65 pradejo skiepyt.
Pas mus Pasvaly 75 vyras mire ir Panevezy 80 metu moteris mire ( abu iskart po AZ skiepo).
Dabar jau pasirodo tik senoliams AZ tinka, nes jauniems kresuliai susidaro...
https://m.delfi.lt/u...php?id=86826123
Atsakyti
Aš manau, kad ryt visi klyks dėl GGAĮ priimtų pataisų.
Beliko, kad AIG pasirašytų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 30, 16:11)
Labai teisingi pastebėjimai:
„O jūs galvojate, kad lietuviai nėra įsiutę? Mane šita Vyriausybė tiesiog stebina, ji visiškai nesidomi nei visuomenine nuomone, nei savo reitingais, nei būsimais rinkimais. Kuo ji rūpinasi, man yra paslaptis“, – sakė profesorius.Jis teigė, kad judėjimo ribojimų tarp savivaldybių Velykoms poveikis bus labai nedidelis.„Patikėkite. Nuo to, kad nutrauktume šiuos ribojimus, poveikis būtų tikrai nedidelis. Juk šeimose visi žino vienas kito situaciją – kas pasiskiepijęs, kas persirgęs“, – sakė jis. Žinių radijo pašnekovas teigė, jog „nereikia galvoti, kad vidutinis lietuvis yra daug kvailesnis už vidutinį Vyriausybės narį“.„Niekas nenori nei pats užsikrėsti, nei apkrėsti savo šeimos. Bet jei vadovaujamasi tik viena logika – žūtbūt pagerinti rodiklius, tai klausykite, mažiausiai šansų užsikrėsti turi Andersas Breivikas, kuris sėdi uždarytas Norvegijos kalėjime. Bet gal nedarykime iš šalies visų breivikais“, – klausimą kėlė pašnekovas.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...i.d?id=86823301

aš sakiau ir sakau : mums dar reikia priaugti iki šios vyriausybės.

Profesorius irgi skunžiasi, kuo vyriausybė visiškai nesidomi :
nei visuomenine nuomone - visuomenės nuomone, visuomenę reikia nuo mokesčių atleisti
nei savo reitingais - nu pasiutimas
nei būsimais rinkimais - nu irgi pasiutimas
Kuo ji rūpinasi, profesoriui yra paslaptis - nes turi rūpintis tik reitingais, kita yra paslaptis biggrin.gif

Mums buvo aiškus tik Skvernelio bananas, jokių kodėl.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 03 30, 18:15)
aš sakiau ir sakau : mums dar reikia priaugti iki šios vyriausybės.

biggrin.gif O aš dabar jau galvoju, blogiau nei konservatoriai negali būti. Nu ne, marginalai gali, bet jei reiktų rinktis tarp kolchozo ir konsevų, tai dabar kolchozui pirmenybę atiduočiau. Per aną krizę tvarkėsi puikiai, o dabar puota karo metu-pinigus taško į kairę ir į dešinę, nesavus gi, "valdiški". Diržų veržimasi ir kiaurą iždą paliks ateinantiems. Kažin kiek milijonų valstybei kainuoja betikslis miestų saugojimas nuo paranojos?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 30, 18:38)
biggrin.gif O aš dabar jau galvoju, blogiau nei konservatoriai negali būti.  Nu ne, marginalai gali, bet jei reiktų rinktis tarp kolchozo ir konsevų, tai dabar kolchozui pirmenybę atiduočiau.  Per aną krizę tvarkėsi puikiai, o dabar puota karo metu-pinigus taško į kairę ir į dešinę, nesavus gi, "valdiški". Diržų veržimasi ir kiaurą iždą paliks ateinantiems. Kažin kiek milijonų valstybei kainuoja betikslis miestų saugojimas nuo paranojos?

Na, jei Jums >3000 naujų infekuotų ir >45 mirtys per parą yra "puikus tvarkymasis", tai ką čia bepridursi...
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 03 30, 19:38)
biggrin.gif O aš dabar jau galvoju, blogiau nei konservatoriai negali būti.  Nu ne, marginalai gali, bet jei reiktų rinktis tarp kolchozo ir konsevų, tai dabar kolchozui pirmenybę atiduočiau.  Per aną krizę tvarkėsi puikiai, o dabar puota karo metu-pinigus taško į kairę ir į dešinę, nesavus gi, "valdiški". Diržų veržimasi ir kiaurą iždą paliks ateinantiems. Kažin kiek milijonų valstybei kainuoja betikslis miestų saugojimas nuo paranojos?

kad Tu ir lengvai persigalvoji smile.gif Pamiršai, kad prie žaltiečių susirgimu +- 3000 per dieną buvo, ir po 30 mirčių. O pavasarį prie vienetinių susirgimų net lauko treniruoklius užrakino, visos įstaigos užsidarė. Dabar jau burbuliuoji vien dėl savivaldybių užsidarymo. Sakyčiau, prie užsikrėtimų šiai dienai ir apribojimų masto yra dauuuug daug geresnis situacijos suvaldymas.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 03 30, 18:41)
kad Tu ir lengvai persigalvoji  smile.gif Pamiršai, kad prie žaltiečių susirgimu +- 3000 per dieną buvo, ir po 30 mirčių. O pavasarį prie vienetinių susirgimų net lauko treniruoklius užrakino, visos įstaigos užsidarė. Dabar jau burbuliuoji vien dėl savivaldybių užsidarymo. Sakyčiau, prie užsikrėtimų šiai dienai ir apribojimų masto yra dauuuug daug geresnis situacijos suvaldymas.

Tu mastyti sugebi? Ar kaip Nakvisa esi sportininke?

Jokiu susirgimus skaiciaus nezinom, nes susirgimai NEREGISTRUOJAMI.
Tegiami testai - mazai ka reiskia. beveik nieko.
Mirciu daugiausia buvo gruodi. Pri konservatoriu. Bet buvo ziema. Dabar pavasaris. Vakcinos nera ir ir nereikia
Mirciu mazes.
Pavasari praeita lochai buvo isigasdine....

Bet labai gerai, kad buvo issigasdine ir atsiskleide... ES pastate grazu kryziu.
Virusas buvo tik testas, o pacientas buvo ES. Paaiskejo, kad mirtina liga serga...
Kolchozas ir milicija... I ta pacia upe jau neibrisi. Jei dabar jie ateis tai bus naglesni... Nes konservai parode, kad visuomene galima trypti kaip mesla... Kas dabar beateis, jau negerbs zmoniu, elgsis kaip ponas su muzhikais

Apie save galvoju... Na era taip, kad nieko nenoriu. Va sio buto tai noreciau gyventi...

https://www.mansiong...daobsmyydgzjvgy
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 03 30, 19:41)
kad Tu ir lengvai persigalvoji  smile.gif Pamiršai, kad prie žaltiečių susirgimu +- 3000 per dieną buvo, ir po 30 mirčių. O pavasarį prie vienetinių susirgimų net lauko treniruoklius užrakino, visos įstaigos užsidarė. Dabar jau burbuliuoji vien dėl savivaldybių užsidarymo. Sakyčiau, prie užsikrėtimų šiai dienai ir apribojimų masto yra dauuuug daug geresnis situacijos suvaldymas.

Prie ko čia tai? Visai kita situacija buvo pavasarį, aš pati bijojau, nežinoma buvo ta liga dar. Nėra logikos dabar saugoti kelius, kas norės tas važiuos, jokie draudimai negalioja norintiems. Dabar žmonės žino kaip apeiti, nebebijo paniškai tos ligos, mato, kad mirtingumas visai mažas, o ir miršta tie, kurie dabar jau paskiepyti. Patys turi nešti atsakomybę už save ir artimuosius. Medikai paskiepyti, sveikatos sistema nebesugrius. Dėl manęs lai uždaro, bet tai neveiksminga, tik milijonų išmetimas į orą. Bet Šimonytė kaip ožka, įsikibo savo ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 03 30, 19:49)

Apie save galvoju... Na era taip, kad nieko nenoriu. Va sio buto tai noreciau gyventi...

https://www.mansiong...daobsmyydgzjvgy

Vau wub.gif Aš irgi čia norėčiau senatvę praleist... Bet kur rasti tokį, kas tiek milijonų uždirba biggrin.gif
Atsakyti
Kiek vartymosi, kai sėdėjo griežtesniam nei LT karantine biggrin.gif Bet ne "fasonas" gi pilt purvą ant nuostabiosios Airės smile.gif
Atsakyti