Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 12:39)
tai ka dirbat dabar?

na pvz kokias aferistiksas schemas?kokiu dar ivaizdiu lotuliukas.gif

jus rimtai manot, kad pakartosit 10k klausima ir as atsakysiu, tyaip gyvenime jums veikia?  bigsmile.gif jus man pasakykit, motyva, kodle as jum tureciau tai sakyti ir paaiskinkit, kuom skiriasi mokytoju darbas is esmes. Siaip is tikro pamascius butu labai lengva suprasti, ka as galejau dirbti, na bet jum tai per sudetinga  biggrin.gif galiu pasakyti tiek, kad dirbau 1,5 etatu ir dar aukletiniu klase turejau  tongue.gif

oi, dabar monografiją pribaiginėju.

Lutuke, na, niekam iš tiesų tas Jūsų gyvenimas nerūpi. Tiesiog iš Jūsų tekstų akivaizdu, kad esat melagė, neturinti kompetencijos, o kritikuojanti visus. Tik tiek.

O pasakyti, kokio dalyko mokytoja buvot niekaip?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 balandžio 2021 - 12:44
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 13:39)
? atsipalaiduok, gėdiniesi tai gėdiniesi, nieko baisaus. matyt, tas darbas prastesnis buvo už padavėjos.

cia tik tu graduoji darbus ir pastesnius ir garbingus.... biggrin.gif

tai paskutini karta prisipazinsi , kad apsimelavai apie mane? ar bandia tema nukreipti, tipo pamirsiu? tai ka kur kada melavau?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 12:43)
cia tik tu graduoji darbus ir pastesnius ir garbingus.... biggrin.gif

tai paskutini karta prisipazinsi , kad apsimelavai apie mane? ar bandia tema nukreipti, tipo pamirsiu? tai ka kur kada melavau?

Rašiau, tu nuolat neigi savo pačios rašliavas:)
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 04 23, 13:43)
oi, dabar monografiją pribaiginėju.

Lutuke, na, niekam iš tiesų tas Jūsų gyvenimas nerūpi. Tiesiog iš Jūsų tekstų akivaizdu, kad esat melagė, neturinti kompetencijos, o kritikuojanti visus. Tik tiek.

duosit paskaityti?

Galima konkreciai, ka as pamelavau, ar net per abi su montekrista, to ir nepasakysit?Nes suprantat, gal ar ne neiznau, bet tai yra tik pamazgu pylimas ant zmogaus, va sitokie nepagristi kaltinimai. O kas ten jum rodosi is mano tekstu, tai jau jusu ne mano reikalas. mano gyevnimo, nudirbtu darbu tai neitakoja.

kaip ten jus kazkada saket, nieko nemokejot, buvot negabi niekam, tai i lietuviu kalba stojot....deja, tai labai ryskia imatosi, neisisvaizduoju ka jus galit sukurpti...Gal del to tokia ir pagieza gabesniem?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 13:11)
unsure.gif nepatikėsi, bet..yra vyrų, kurie nesmurtauja....

mėmės, kurie visada su viskuo sutinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 04 23, 13:43)
O pasakyti, kokio dalyko mokytoja buvot niekaip?

"jus rimtai manot, kad pakartosit 10k klausima ir as atsakysiu, tyaip gyvenime jums veikia? bigsmile.gif jus man pasakykit, motyva, kodle as jum tureciau tai sakyti ir paaiskinkit, kuom skiriasi mokytoju darbas is esmes. Siaip is tikro pamascius butu labai lengva suprasti, ka as galejau dirbti, na bet jum tai per sudetinga biggrin.gif galiu pasakyti tiek, kad dirbau 1,5 etatu ir dar aukletiniu klase turejau "
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 11:57)
o va sito taip ir nesuzinosit, ir taip per daug cia apie save papasakojau, nemaniau seniau, kad tokiu stervu cia formumuose veisiasi  biggrin.gif
Papildyta:

Nesu gyvenime dirbusi, nei vireja, nei valytoja, nors nieko bloga tuose darbuose nematau.
bet taip net juokas ima is noro jusu sumenkinti kita zmogu, tik na neveikia manes jusu pastangos, tik uzuojauta jum kelia.... 4u.gif

Gėda pasakyti, kaip ir Montevertei savo "issilavinimą" biggrin.gif
Esi dirbusi padavėja ar kuo ten restoranuose? Na tai nedaug kuo skiriasi nuo virėjos ir valytojos smile.gif
Aaaa, o tu nieko niekada čia nebandei sumenkinti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(paštininkė @ 2021 04 23, 13:12)
Mokytojos, jei jos dirbo tikrai, visada lieka mokytojom. Net ir po mirties, kur jau ten po 20 metų.

o tai negalima apsigalvoti, suprasti, kad tas darbas netinka pvz.?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 13:44)
Rašiau, tu nuolat neigi savo pačios rašliavas:)

tai kaip supratau, taip nieko ir neislemensi vsia ryta mekeni mekeni , varai, o faktu ir nera, va taip visada , va ir jusu viskas iskrypimas, noras kit apajuodinti....jei butu kas jau seniai butum surasiusi, kaip anas meginimas toks apgailetinas buvo kazka ispausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 04 23, 12:48)
mėmės, kurie visada su viskuo sutinka? smile.gif

Žinoma, yra tik dvi vyrų rūšys...lutukė turi vieną, tu-kitą...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 23, 12:47)
duosit paskaityti?

Galima konkreciai, ka as pamelavau, ar net per abi su montekrista, to ir nepasakysit?Nes suprantat, gal ar ne neiznau,  bet tai yra tik pamazgu pylimas ant zmogaus, va sitokie nepagristi kaltinimai. O kas ten jum rodosi is mano tekstu, tai jau jusu ne mano reikalas. mano gyevnimo, nudirbtu darbu tai neitakoja.

Ką reiškia duosit? Pirkt reiks. Tik Jūs tokių knygų neskaitot.

Na, ką konkrečiai? Pas Jus nieko nėra konkrečiai. Į konkrečius klausimus Jūs neatsakinėjat.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paštininkė: 23 balandžio 2021 - 12:52
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 23, 13:26)
Citatą į sceną prašom biggrin.gif

UMD skyrelyje visos citatos. Neetiška jas čia nešioti smile.gif
Atsakyti