Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 30, 20:31)
visada prisiemiau  mirksiukas.gif

Niekada neprisiimi.
Atsakyti
Pagailekit lutukes. Na meluoja daug, labai daug. Nelaiminga s labai zmogus.
Kaip ir sitas
https://m.delfi.lt/u...php?id=87071471
( o toks grazus vaikinas). Beskaitant asara ispaude.❤
Kaip galima padeti lutukei? Kaip jos gyvenima padaryti prasminfesniuvietoj pastovio negatyvo lietuviskame forume ?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 04 30, 20:09)
Aga, lotynų kalba mokyklose prieš 20 metų

"Nuo 1994 m. metų mokykloje buvo mokoma 7-ių užsienio kalbų: prancūzų, rusų, vokiečių, italų, ispanų, lotynų, anglų.
1996 m. mokykla pavadinta Alytaus Dzūkijos vidurine mokykla. Jau po dešimties metų Alytaus Dzūkijos vidurinė mokykla tarp 533 vidurinių šalies mokyklų buvo 59 vietoje. 2005 m. direktorius Alvydas Gavelis gavo „Metų kalbų mokytojo“ nominaciją, Europos pažymėjimo nominaciją."
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2021 04 30, 22:34)
Pagailekit lutukes. Na meluoja daug, labai daug. Nelaiminga s  labai zmogus.
Kaip ir sitas
https://m.delfi.lt/u...php?id=87071471
( o toks grazus vaikinas). Beskaitant asara ispaude.❤
Kaip galima padeti lutukei? Kaip jos gyvenima padaryti prasminfesniuvietoj pastovio negatyvo lietuviskame forume ?

drinks_cheers.gif Man jau jos senai gaila,vis tik per daug ją pešiojame visos apipuolę.Nedaro mums tai garbės.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 05 01, 13:18)
:,vis tik per daug ją pešiojame visos apipuolę.Nedaro mums tai garbės.

Tikrai taip. Dėl požiūrio galima, bet lysti taip į asmeniškumus žema. Diena iš dienos. Tas pats per tą patį....
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 04 30, 10:52)
O jei tai laisvalaikis, tai kodel darboviete uz tai uzmoka? Jum uzmoka darboviete uz sokius po darbo?
Kazin kodel anksciau iki pandemijos taip visi medikai pasaulyje nesoko?.... biggrin.gif matomai nelabai darbo yra, kai visos planines proceduros atsauktos, kai stengiamasi nepriimti zmoniu apziurai ir t.t.
tai jei ten taip pervargsta, tai gal tuos sokancius medikus jiem i pagalba? bigsmile.gif

Koks tavo reikalas kas ir kur šoka? Tavo nuomonė niekam nerūpi. Tau jau 10 m. airiai moka už sėdėjimą SM, kasdienį rašinėjimą forume paklodes.
Šaunuoliai medikai, kad šoka. Tegul šoka visi kas gali.
O tu tiesiog pavydi, sėdi susiraukus, pikta, nelaiminga toje savo apleistoje troboje su senais langais, kaminais ir degi pykčiu viskam kas gražu. Ir negali be Lietuvos. Gyveni ja, ja kvėpuoji. Tavo net kalbėjimas yra toks, kad visada atrodo, kad ne Airijoje gyveni, o Lietuvoje, nes apie Airiją kalbi kaip apie svetimą šalį, o apie Lietuvą, lyg čia gyventum. Va toks ilgesys ir pavydas tave kamuoja. Te 4u.gif
Atsakyti
Pritariu. Zmogaus nera, isvis nebendrauja su lutuke, vien tam, kad ikastu jo tariamai draugikei, kuri neva issireiske ne taip (Lisiteja2), pradedama ieskoti nedalyvayjanciame Dievo, kurio anot eggggzpertes neva jame nera, na reik kaip nors atkersyti.

Siaip, moterys, jums neatejo mintis, kad ginamoji pati savo elegesiu "raunasi"... Jos nuo saves pacios niekas neapgins.

Va Lisiteja2, vel ka nors netaip parasys ir vel FORUMO NUSKRIAUSTOJI tasys ne tik jos, bet ir kitos SM nares varda, siaip, kaip auklejimo priemone... Ana tai tabu neturi.
Atsakyti
Ašctai nesuprantu, kur LT atšauktos planinės procedūros? Kur nepriimami žmonės gydytis?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 01, 19:02)

Siaip, moterys, jums neatejo mintis, kad ginamoji pati savo elegesiu "raunasi"... Jos nuo saves pacios niekas neapgins.

Va Lisiteja2, vel ka nors netaip parasys ir vel FORUMO NUSKRIAUSTOJI tasys ne tik jos, bet ir kitos SM nares varda, siaip, kaip auklejimo priemone... Ana tai tabu neturi.

Taip ji raunasi,bet jei jos aplinkoje toks bendravimo būdas yra norma, tai ir mes neišmokysime.
Man neskauda, kai ji tąso mano vardą,ir mano adresu pila žeminančių žodžių tiradą.Ne jos nosytei man įgelti, ir mane pažeminti.
Sudirbti žmogų nepasakius nei vieno negražaus žodžio yra didelis menas.Daugiametis įdirbis taip sakant.Aš šį meną esu neblogai įvaldžiusi, gal net kursus galėčiau vesti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2021 05 01, 19:53)
Sudirbti žmogų nepasakius nei vieno negražaus žodžio yra didelis menas.

Kokia prasme sudirbineti kitus zmones?
Diskusijose puolamos idejos minty ir teiginiai, o ne zmones.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 01, 19:36)
Kokia prasme sudirbineti kitus zmones?
Diskusijose puolamos idejos minty ir teiginiai, o ne zmones.

Diskusija ir ana nesuderinamas dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
Vis dar riejates, ir kada jūs isaugsite iš to amziaus?

QUOTE(Moonte @ 2021 05 01, 18:02)

Jūs rimtai taip manot? Kaip priminė tragedija. Tokia pat paauglių nuomone kaip ir jūsų:
"...paklaustas, kaip reaguoja į bendraamžės pasitraukimą iš gyvenimo, jis atrašė: „Visi labai stūmė ant jos, įskaitant mane, aišku. Kažkodėl maniau, kad kažkas tokio turėjo nutikt. Tačiau dėl visų tų patyčių PATI KALTA“
Na Ir ko norėti iš vaikų? Kai jie mato tokį elgesį tarp suaugusiuju. Nesistebiu, kad LT pirmauja EU pagal patycias.
lietuvių emocinis intelektas lb zemas.
Atsakyti