Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

Aš pasakysiu tik viena - šlykštesnės valdžios Lietuva dar nematė kaip ir šlykštesnės Europos dar nematė. Viduramžiais protingiau viskas buvo
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2021 05 04, 12:14)

Reikia pradet i gyveenima kitap ziuret...

Pirmiausia nesikarsciuoti o palaukti kol nurims situacija...
Tada asiieskoti vietos kur nuosaliau nuo karstu ivykiu. Pasaulio nepakeisi...
Net jei vaziuosi kazkur, tai jau bus NETAIP... Neverta savo prisiminimu gadinti...

Dabar reikia islauktti.

Kiek laukti? Aš jau ir taip ilgai laukiau... Kur ta vieta, atokiau nuo karštų įvykių? Ne visi per nuotolį gali dirbti. Vaikams irgi mokslo metai prarasti. Greičiau bus imunitetas, greičiau vaikai galės pradėti mokytis.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 04, 12:58)
tai yra yra zmogaus teisiu pazeidimai, nejau sunku suprasti?

Ne geriau visiem sukilti, protestuoti, kad pasibaigtu sitie valdziu issidirbinejimai is zmoniu. O ne pasiduoti kaip avelem, bele kam, kad tik leistu gyventi. Siaip ar taip ilgai karantino nelaikys, neimanoma, viskas tada zlugs ir jiem patiem. Taigi, nesiruosiu savo laisves parduoti, del pramogu.
Cia ne kazkokia laisve, cia parsidavimas i vergija, tau injekcija, ir bilietelis i sporto kluba, injekcija ir bilietelis i spa, blyn net sssr daugiau laisves buvo. I ka jus iskeiciat laisve... doh.gif
supranti, jei nebutu taip mastnaciu, kaip tu, niekas nei negalvotu tokiu absurdu siulyti.

nu, spa injekcijai gauti reikės injekcijos scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 04, 12:04)
O tu ką darai? Daug Airijoj sukilai, protestavai? Ar tyli po šluota palindus?

sakiau yra du keliai arba protestuoti, arba nieko nedaryti, t.y. nesiskiepyti, nesitestuoti, ka as ir darau.
Protestu musu mieste nebuvo, jei butu sudalyvauciau. bet svabriausia yra kiekvieno zmogaus elgesys, ne tik protesto metu. svarbiausia nesiskiepyti, nesitestuoti, nesutikti su galimybiu pasais ir t.t. bet kai dauguma sutinka, kas belieka?
be kita ko pas mus galimybiu pasai nera svarstomi, vaikam nereika testuotis ir mums darbe irgi niekas nevercia testuotis, tai kol kas nelabai turiu pries ka protestuoti. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 05 04, 12:56)
nu, spa injekcijai gauti reikės injekcijos  scare.gif

nu pritarus galimybiu pasam, taigi taip, ar ne? ir net ne viena karta, o reguliariai blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 04, 12:44)
Aš pasakysiu tik viena - šlykštesnės valdžios Lietuva dar nematė kaip ir šlykštesnės Europos dar nematė. Viduramžiais protingiau viskas buvo

as irgi nezinau bjauresnes valdziso nei konservatnikai, jie toki sleikstuli kelia savo elgesiu: veidmainystem, melu debiliskais sprendimais.....ir t.t.
Is Lietuvos valdovu man patiko tik vienas kun Gediminas. Buvo simintingas ir sieke gero Lietuvai, paskui prasidejo pradaznos skuros...o konservatnikai tai tame pirma vieta jama unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 04 gegužės 2021 - 12:10
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 04, 14:12)

as irgi nezinau bjauresnes valdziso nei konservatnikai, jie toki sleikstuli kelia savo elgesiu: veidmainystem, melu debiliskais sprendimais.....ir t.t.
Is Lietuvos valdovu man patiko tik vienas kun Gediminas. Buvo simintingas ir sieke gero Lietuvai, paskui prasidejo pradaznos skuros...o konservatnikai tai tame pirma vieta jama unsure.gif

aš tai kaip LT čiabuvis, kaip tik esu laiminga su konservatorių ir liberalų valdžia biggrin.gif dar man patinka, kad tamstai kelia pasibjaurėjimą. Nu tiesiog smagu dėl tamstos tokios būsenos.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 05 04, 13:28)
aš tai kaip LT čiabuvis, kaip tik esu laiminga su konservatorių ir liberalų valdžia  biggrin.gif  dar man patinka, kad tamstai kelia pasibjaurėjimą. Nu tiesiog smagu dėl tamstos tokios būsenos.

Aš nors ir ne visur patenkinta, bet geriau nieko nematau. Ar Tapino "Laikykitės ten" žiūrit- nerealus jis wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2021 05 04, 13:28)
aš tai kaip LT čiabuvis, kaip tik esu laiminga su konservatorių ir liberalų valdžia  biggrin.gif  dar man patinka, kad tamstai kelia pasibjaurėjimą. Nu tiesiog smagu dėl tamstos tokios būsenos.

vat ir atskleidet, kas jus daro laiminga biggrin.gif
Papildyta:
Cia tiem, kas svaigsta, kad su galimybiu pasu, bus kazkas daugiau leidziama biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Bet tai kiek nerimo dėl LT laisvių tai, kurios čia nėra ir tam/tai, kuris iš gluškaimio neišlenda.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 04, 12:49)
Kiek laukti? Aš jau ir taip ilgai laukiau... Kur ta vieta, atokiau nuo karštų įvykių? Ne visi per nuotolį gali dirbti. Vaikams irgi mokslo metai prarasti. Greičiau bus imunitetas, greičiau vaikai galės pradėti mokytis.

Kiek laukti? Laukti gal tekti 500 ar 1000 metu... Tiek mazdaug trunka TAMSIEJI AMZIAI.
Tai jau geriau nelauk pabaigos, o gyvenk dabar...
Tik kitaip.

Reikia kitaip mastyti, keisti poziurio taska...
Idiege kazkas kad miestu asfaltas ir pseudo pramogos yra vertybe... Reikia pamastyti ar tikrai? Gal dabartines technologijos suteikia NAUJU GALIMYBIU...

Nuotolinis darbas... Na cia tai isivaizduoja zmones koki chiuvaka sedinti ant sofkes su laptopu... Na tokiu tai tikrai tik viennetai, kokie dizaineriai... Jie ir dabar sedejo ant sofkes...

Nuotolinis darbas atsiribojimas nuo CENTRU, tai sistema..
Tai gali buti bazavimasis namie, tai gali buti veiklos perkelimas persikeliant zmonems... Tai dar uztruks, bet kryptis tai jau aiski...
Miestai tai bus ubagu sostines. Ubagu, kurie gyvens kalejimo tipo kareivinese vadinamuose daugiabuciais ir bus priristi jiems idiegtais dziaugsmai, darbu. Ir negales is to istrukti
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 05 04, 14:10)
Bet tai kiek nerimo dėl LT laisvių tai, kurios čia nėra ir tam/tai, kuris iš gluškaimio neišlenda.... rolleyes.gif

Fashizmas ateis visur... Bet toliau nuo centru jam maziau intereso... Be to uztruks... O va blokuskiu kartonkiu kumetynai, tai tiesiog ideali aplinka ivesti kareiviniu tipo rezima
Atsakyti
Siaip man patinka. Kai raso apie anarchija, ir apie fasizma... Kaip jie tai tarpusavyje sugeba sukergti, tai man didele paslaptis.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 04, 15:22)
Siaip man patinka. Kai raso apie anarchija, ir apie fasizma... Kaip jie tai tarpusavyje sugeba sukergti, tai man didele paslaptis.

kur jis šiandien paminėjo žodį anarchija? gal ką praleidau?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 04, 15:33)
kur jis šiandien paminėjo žodį anarchija? gal ką praleidau?

O kokia siaindiena ypatinga diena, kad butent siandien tai turi buti pamineta?
Atsakyti