QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 23:48)
Cia tau mano idndulgencija, o ne leidimas. Jei ka
O tu rasyk, rasyk, demaskuok, idant kad visi tave sazines ir teisingumo isikunijma geriau pazintu.
Man raportuoti nebutina, ka darai. Man vienodai rodo, nors hopaka aplink troba sok. Dzin.
na ir to zinok nereikia, Per tiek metu jau galejai pastebeti, kad visada rasau, ka noriu rasyti ir be leidimu, indulgenciju ar dar ko. Taigi, ir si karta parasiau, ka norejau parasyti, o jei net uzuomina taip baisiai tamsta uzrustino, ta vadinasi ir mylimukes zinute va tokio lygio, sitaip kimba prie zmoniu, preperuodama ju kilme , reiksdama niekinancius komentarus....
Mano toks tikslas ir tebuvo, tu tik supranti zinutes, kai jos tave paliecia, o taip Lisiteja superine, kol neparaso bedieve tau, mylimuke irgi labai megsti, kol neparaso tau to, ka paraso kitom. Akivaizdu, kad esi labai saliska ir tiek....
o man tik patinka atverti tavo tikra veida, poziuri i tas tavo gerasias nares, paziureti, kaip reguosi i ju zinutes, kai bus skirtos tavo asmeniui.

Jau tavo niekinani poziuri i cambala issiaiskinom, dabar mylimukes bus eile

kaip suprantu ji tau patinka, kol yra priesas tavo prieso ir tiek, o siaip ja niekini kaip ir cambala
cia ne reprotinimas, cia siaip fonas, perspejimas, kad nevargtum, bet matau vis tiek vargai, tai va atrasau, nors ir pavieluotai
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 08, 10:13)
Na matai, Idomucia, eilini karta patvirtinai mano teiginius. Tu savo gyvenimiska patirti pritaikei man...
Bet kur tavo gyvenimiskoje patirtyje esu AS?
Analogiskai ir lutukes, ir Montevertes interpretacijos apie mano parasytas mintys...
Taig, griztam prie tavo paties teiginio
, kad rasydami apie kita, mes daugiau atsiskleidziame patys
As nesureiksminu jokiu zodziu, nes jie ne apie mane, o apie jus, tuos zodzius, tariamas intencijas rasancius. VA to jus, niekaip suvokti negalit. O lutuke tai isvis pasiklydo savo fantazijose, galimai tai labai tampriai susije su jos gyvenimiska patirtimi, panasiai, kaip tau, nes interpretavai, kaip interpretavai.
visi raso interpretacijom, tik iskirtine moonte yra suepr duper objektyvi
Ant tiek objektyvi, kad net saiposi is zmogaus isvaizda, prikurdama jam pasaku personazu....
As tau lygiai ta pati galeciau psakyti, ir ne tik tau visom tavo draugem:
Bet kur tavo gyvenimiskoje patirtyje esu AS?
super pritariu 
nepamirsk to, ka sioje zinuteje parasei ir labia graziai bendrausim
mano fantazijos pries jusiskes tik gelytes
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 23:48)
Lutuke, laukiu interpretacijos sia tema, nesivarzyk, rezk tiesa i akis, demaskuok mane istvirkele, kurvinyko motina.
Kodel tu taip savo sunaus nemegsti, taip ji keiki cia jau keli metai? Cia kazkas tau is pasamones lenda?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 09, 17:23)
Be to, po skiepo pagerėja maisto skoninės savybės: smegenyse įsijungia laimės čipas, sukurtas Billo Gateso, ir viskas pradeda atrodyti gardžiau, nei yra iš tiesų.
Skaitykite daugiau:
https://www.delfi.lt...e.d?id=87146671
ar man atrodo ar jis patrauke per danti galimybiu pasa?
Nauda iš skiepų didesnė, nei tik tas lipdukas, kurį duoda po bakstelėjimo į ranką: jei esi įtrauktas į oficialius elito sąrašus, restorane gali valgyti nebe lauke, o viduje. Paprasti žmonės kol kas gali apie tai tik pasvajoti. Todėl visus kviečiu paskubėti skiepytis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 09, 18:30)
prabudo
https://www.delfi.lt...108087#cxrecs_s
jau atrodė, kad visi amžiams pamiršo
oi net negliu ziuret i ta fizionomija...