Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 09, 22:39)
Man kažkaip vienodai, penktadienį taip gerai pasėdėjom lauke  ax.gif

Lauke buvo super!! Pagaliau ateina šiltesni orai !!

Buvo kaime juokingas epizodas: sau guliu terasoje su knyga, atskrenda kėkštas, per kelis metrus nuo manęs, taip pastriksi, pakvykauja, pasičiumpa gabaliuką kažkokio maisto, pasižiūri į mane ir SUMIAUKĘS nuskrenda biggrin.gif bigsmile.gif
Nerealiai! Buvau girdėjusi, kad kėkštai gali pamėgdžioti įvairius gyvūnus, taip pat ir katinus, bet taip iš arti išgirsti gryną miaukimą iš kėkšto žiauriai juokinga smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 23:48)
Cia tau mano idndulgencija, o ne leidimas. Jei ka  mirksiukas.gif
O tu rasyk, rasyk, demaskuok, idant kad visi tave sazines ir teisingumo isikunijma geriau pazintu.
Man raportuoti nebutina, ka darai. Man vienodai rodo, nors hopaka aplink troba sok. Dzin.

na ir to zinok nereikia, Per tiek metu jau galejai pastebeti, kad visada rasau, ka noriu rasyti ir be leidimu, indulgenciju ar dar ko. Taigi, ir si karta parasiau, ka norejau parasyti, o jei net uzuomina taip baisiai tamsta uzrustino, ta vadinasi ir mylimukes zinute va tokio lygio, sitaip kimba prie zmoniu, preperuodama ju kilme , reiksdama niekinancius komentarus.... mirksiukas.gif
Mano toks tikslas ir tebuvo, tu tik supranti zinutes, kai jos tave paliecia, o taip Lisiteja superine, kol neparaso bedieve tau, mylimuke irgi labai megsti, kol neparaso tau to, ka paraso kitom. Akivaizdu, kad esi labai saliska ir tiek....

o man tik patinka atverti tavo tikra veida, poziuri i tas tavo gerasias nares, paziureti, kaip reguosi i ju zinutes, kai bus skirtos tavo asmeniui. biggrin.gif Jau tavo niekinani poziuri i cambala issiaiskinom, dabar mylimukes bus eile biggrin.gif kaip suprantu ji tau patinka, kol yra priesas tavo prieso ir tiek, o siaip ja niekini kaip ir cambala biggrin.gif biggrin.gif

cia ne reprotinimas, cia siaip fonas, perspejimas, kad nevargtum, bet matau vis tiek vargai, tai va atrasau, nors ir pavieluotai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 08, 10:13)
Na matai, Idomucia, eilini karta patvirtinai mano teiginius. Tu savo gyvenimiska patirti pritaikei man...

Bet kur tavo gyvenimiskoje patirtyje esu AS?
Analogiskai ir lutukes, ir Montevertes interpretacijos apie mano parasytas mintys...

Taig, griztam prie tavo paties teiginio, kad rasydami apie kita, mes daugiau atsiskleidziame patys mirksiukas.gif

As nesureiksminu jokiu zodziu, nes jie ne apie mane, o apie jus, tuos zodzius, tariamas intencijas rasancius. VA to jus, niekaip suvokti negalit. O lutuke tai isvis pasiklydo savo fantazijose, galimai tai labai tampriai susije su jos gyvenimiska patirtimi, panasiai, kaip tau, nes interpretavai, kaip interpretavai.

visi raso interpretacijom, tik iskirtine moonte yra suepr duper objektyvi lotuliukas.gif

Ant tiek objektyvi, kad net saiposi is zmogaus isvaizda, prikurdama jam pasaku personazu....

As tau lygiai ta pati galeciau psakyti, ir ne tik tau visom tavo draugem:Bet kur tavo gyvenimiskoje patirtyje esu AS?

super pritariu 4u.gif nepamirsk to, ka sioje zinuteje parasei ir labia graziai bendrausim biggrin.gif

mano fantazijos pries jusiskes tik gelytes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 07, 23:48)
Lutuke, laukiu interpretacijos sia tema, nesivarzyk, rezk tiesa i akis, demaskuok mane istvirkele, kurvinyko motina.

Kodel tu taip savo sunaus nemegsti, taip ji keiki cia jau keli metai? Cia kazkas tau is pasamones lenda?
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 09, 17:23)
Be to, po skiepo pagerėja maisto skoninės savybės: smegenyse įsijungia laimės čipas, sukurtas Billo Gateso, ir viskas pradeda atrodyti gardžiau, nei yra iš tiesų.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=87146671

biggrin.gif

ar man atrodo ar jis patrauke per danti galimybiu pasa? biggrin.gif
Nauda iš skiepų didesnė, nei tik tas lipdukas, kurį duoda po bakstelėjimo į ranką: jei esi įtrauktas į oficialius elito sąrašus, restorane gali valgyti nebe lauke, o viduje. Paprasti žmonės kol kas gali apie tai tik pasvajoti. Todėl visus kviečiu paskubėti skiepytis.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 09, 18:30)
prabudo https://www.delfi.lt...108087#cxrecs_s
jau atrodė, kad visi amžiams pamiršo  rolleyes.gif

oi net negliu ziuret i ta fizionomija... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 10 gegužės 2021 - 11:40
QUOTE(Kristi_na @ 2021 05 10, 13:18)

Nerealiai! Buvau girdėjusi, kad kėkštai gali pamėgdžioti įvairius gyvūnus, taip pat ir katinus, bet taip iš arti išgirsti gryną miaukimą iš kėkšto žiauriai juokinga smile.gif)

o aš ir to nežinojau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristi_na @ 2021 05 10, 12:18)
Lauke buvo super!! Pagaliau ateina šiltesni orai !!

Buvo kaime juokingas epizodas: sau guliu terasoje su knyga, atskrenda kėkštas, per kelis metrus nuo manęs, taip pastriksi, pakvykauja, pasičiumpa gabaliuką kažkokio maisto, pasižiūri į mane ir SUMIAUKĘS nuskrenda  biggrin.gif  bigsmile.gif

Pas mus kėkštai atskrenda tik paauginę vaikus parodyti, kur rudenį bus graikiškų riešutų ir kur juos reikės skaldyti (senoje obelyje tarp šakų yra duobutė, į kurią kėkštai įsistato riešutą ir jį suskaldo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 10, 11:40)
Mano toks tikslas ir tebuvo, tu tik supranti zinutes, kai jos tave paliecia, o taip Lisiteja superine, kol neparaso bedieve tau, mylimuke irgi labai megsti, kol neparaso tau to, ka paraso kitom. Akivaizdu, kad esi labai saliska ir tiek....

o man tik patinka atverti tavo tikra veida, poziuri i tas tavo gerasias nares, paziureti, kaip reguosi i ju zinutes, kai bus skirtos tavo asmeniui.  biggrin.gif Jau tavo niekinani poziuri i cambala issiaiskinom, dabar mylimukes bus eile  biggrin.gif kaip suprantu ji tau patinka, kol yra priesas tavo prieso ir tiek, o siaip ja niekini kaip ir cambala  biggrin.gif  biggrin.gif

Kokia tu juokinga. Gal pakalbėkim apie tavo veidmainystę, kaip savo draugutes Montevertę ir given išvadinai kurwa, nes jos turėjo ne vieną ir ne du partnerius. Ir dar vedusių! O lenkaitė dar ir į lovą greit įšokt mėgsta. bigsmile.gif Ką jau kalbėti apie jų alkoholizmą, juk alkoholikas jau nuo pirmos taurės mirksiukas.gif

Na, gal dar priminsi kokių tavo dviveidystės apraiškų? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 10 gegužės 2021 - 14:23
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 10, 15:23)
Kokia tu juokinga. Gal pakalbėkim apie tavo veidmainystę, kaip savo draugutes Montevertę ir given išvadinai kurwa, nes jos turėjo ne vieną ir ne du partnerius. Ir dar vedusių! O lenkaitė dar ir į lovą greit įšokt mėgsta.  bigsmile.gif Ką jau kalbėti apie jų alkoholizmą, juk alkoholikas jau nuo pirmos taurės  mirksiukas.gif

gerai lenkų rašybą įvaldžiusi, ar tikrai ne kurwa lenkaitė? biggrin.gif bigsmile.gif
QUOTE(mylimuke! @ 2016 08 17, 16:22)
O buna kur gyvai susi0azisti ir ta pati vakara permiegi. gi nepaizsti visai ir bendravimo kiek ten buna.

Atsakyti
Kokia tu juokinga. Gal pakalbėkim apie tavo veidmainystę, kaip savo draugutes Montevertę ir given išvadinai kurwa, nes jos turėjo ne vieną ir ne du partnerius. Ir dar vedusių! O lenkaitė dar ir į lovą greit įšokt mėgsta.  bigsmile.gif Ką jau kalbėti apie jų alkoholizmą, juk alkoholikas jau nuo pirmos taurės  mirksiukas.gif

tai sakai Moonte tokia pat veidmaine kaip as? bigsmile.gif kaip graziai jus viena apie kita mastot lotuliukas.gif
Papildyta:

o del tu isvadinimu, matai jom nei silta nei salta, del mano pamoralizavimo, vadinasi jos zino, kad tai ne apie jas ir ne jom skirta. Matai krviskumas, ne tik nuo lyt partneriu skaiciaus priklauso, galima ir su vienu paleistuvaut mirksiukas.gif As jau ta labai daug kartu pasakojau, bet matau nedasyla tau ta info. Sirdies tyrumas yra esme, ka ir Idomucia bando iki jusu danesti, nedanesa niekaip per n metu biggrin.gif Matau tau si tema labai aktuali, kur buvus kur nebuvus ja vis prisimeni, kaip ir Moonte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 10, 14:38)
gerai lenkų rašybą įvaldžiusi, ar tikrai ne kurwa lenkaitė? biggrin.gif  bigsmile.gif

Tu rimtai vis dar skaitai už miegamo? Nu reto kvailumo čiupakabra esi biggrin.gif
Taip kompleksuoji dėl savo kurwiškos praeities, vis ieškai patvirtinimo, kad ir kitos tokios? Bėda tik, kad ne apie save rašiau toj žinutėj. Ieškok toliau, durnele tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 10, 15:01)
tai sakai Moonte tokia pat veidmaine kaip as?  bigsmile.gif kaip graziai jus viena apie kita mastot lotuliukas.gif
Papildyta:

o del tu isvadinimu, matai jom nei silta nei salta, del mano pamoralizavimo, vadinasi jos zino, kad tai ne apie jas ir ne jom skirta. Matai krviskumas, ne tik nuo lyt partneriu skaiciaus priklauso, galima ir su vienu paleistuvaut  mirksiukas.gif  As jau ta labai daug kartu pasakojau, bet matau nedasyla tau ta info. Sirdies tyrumas yra esme, ka ir Idomucia bando iki jusu danesti, nedanesa niekaip per n metu  biggrin.gif Matau tau si tema labai aktuali, kur buvus kur nebuvus ja  vis prisimeni, kaip ir Moonte  biggrin.gif

Prisimenu, nes geriausiai iliustruoja tavo išverstaskūriškumą mirksiukas.gif
Atsakyti
kitos k..wos, bet tos tai ne, nors davėsi į valias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 10, 16:27)
Tu rimtai vis dar skaitai už miegamo? Nu reto kvailumo čiupakabra esi biggrin.gif
Taip kompleksuoji dėl savo kurwiškos praeities, vis ieškai patvirtinimo, kad ir kitos tokios?  Bėda tik, kad ne apie save rašiau toj žinutėj. Ieškok toliau, durnele tongue.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Prisimenu, nes geriausiai iliustruoja tavo išverstaskūriškumą  mirksiukas.gif

O kam tu aiškinies? Koks kieno reikalas kiek tu vyrų turėjai. Iš karto ar ne iš karto į lovą gulies... Nuo to tu nei geresnė nei blogesnė netampi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2021 05 10, 16:27)
Taip kompleksuoji dėl savo kurwiškos praeities, vis ieškai patvirtinimo, kad ir kitos tokios?  Bėda tik, kad ne apie save rašiau toj žinutėj. Ieškok toliau, durnele tongue.gif  biggrin.gif

į bet kurią temą įeisi, rasi tave biggrin.gif
reto kvailumo čiupakabra yra ta, kuri ten tiek daug prirašiusi biggrin.gif
aš labiau kompleksuoju dėl tavo proto unsure.gif varyti ant kitų tuo, kuo pats smirdi?
aha, tikra bėda. Tau gal asmenybės susidvejinimas, dvasios už tave rašo? biggrin.gif
Atsakyti
Dar vienas šeimos sergėtojas
https://www.delfi.lt...a.d?id=87152447
Savo šeimas susitvarkytų, o ne kitas saugotų blink.gif Segėtojai blink.gif
Atsakyti