Įkraunama...
Įkraunama...

Tautos išrinktieji

QUOTE(Monteverte @ 2021 05 12, 13:04)
opapa... tai reiškia, kad tu tame savo agnosticizme visiškai pasimetus ir net nebesupranti kur girdėjai apie tai skambant. O tiek paklodžių buvo... baisu, Moonte, baisu. Duodu kelią tau agnostikei, vis tiek nerasi 4u.gif

Tu vadinasi pasiemtusi savo pagonybeje, nes negebi aiskiai issakyti savo pozicijos. VAdinasi kalta ne Montekrista, o tu.

Tik nesuprantu, kodel tu piktiniesi, del savo nesusivokimo ir negebejimo dora zmogui paaiskinti.

Dorai paaiksinsi, zmogus tave supras, priesite neva bendro sutarimo... mirksiukas.gif
O dabar tai tu iki siol pasirodo blaskaisi.

Ir dar, Monteverte, tu negali man ka nors duoti... Pagalvok kodel 4u.gif

QUOTE(mjforever @ 2021 05 12, 13:04)
bet kaip tik apie Tave : vietoj to, kad parašytum "nesutinku", pradedi plūstis; jei sukritikavo- pradedi plūstis; jei kažkas kažko nesudomino- pradedi plūstis.

Net ir dabar, as jo niekaip nepludau, o ka jis man atgalios prirase...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 12 gegužės 2021 - 12:39
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 12, 00:15)
Nu ka, o nakciai truputėlį pozityvo...savotiško tokio  biggrin.gif

Prajuokino  biggrin.gif

As per jus siandiena savo  ispanų dienos normos  nepasimokinau  biggrin.gif

va man kazko tokio reikia tik lauke, namie jau viena gele ismeciau(namine), suvare kate visai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(paštininkė @ 2021 05 12, 00:18)
Čia gryna teisybė. Bet nei Idomucia, nei Jūs neanalizuojat, kalbėdami apie socialinius, visuomeninius dalykus nieko iš eismės (nes analizei reikia konkrečių žinių) - tik stereotipiškai kartojate Jūsų "stovyklos" lozungus. Patikėkit, absoliučiai nieko intelektualiai kritiško iš Jūsų nesigirdi. Net jei Idomucia kažką mėgina iš "socialinės inžinerijos" laužt - tai taip jau man, aviai, žinoma ir neįdomu...

Tataigis, kaip Žemaitė pasakytų biggrin.gif

svarbiausia, kad supratai, kad nebutina sakyti sviestas sveistuotas.
O tavo poziuris i mane tai jau kita tema, nes visai nepataikai.
Kaip dabar su ta musu stovykla, kai realiai musu ypac su Idomucia politiniai poziuriai gana skiriasi.
Papildyta:
QUOTE(Maja Di @ 2021 05 12, 00:46)
Tai aišku, kad neisiu, nes man neptiimtini nei vedliai nei jų įdėjos beigi siekiai. Lai žygiuoja, bet lai nesiskelbia, kad tai šeimų maršas, nes daugybė normalių šeimų kraupsta nuo to maršo rengėjų retorikos beigi tikslų. Obettačiau niekas nesoruošia į juos kiaišinius mėtyt. Net neabejoju, kad nebus tokios agresijos, kokios sulaukia homoseksualų paradai.

kad jau metot, tik virtualius, isvadinai visus nenormliais is anksto, net nei nemaciusi.
O kur dar visi influenceriu armija, bandanti iskasti bet koki kompromata... biggrin.gif
Tu net nesistengi surpasti, kodel ten zmones nori eiti i skart pasmerkiai, nes va vienas is organizaotriu kazkada pasakojo nesvankius anekdotus, budamas stand up komikas. Reiskia, visi kas eis, nenormalus...neisivaizduoju, kaip taip pritemti galima.... doh.gif

Nuo kokiu tikslu tos normalios seimos kraupsta?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2021 05 12, 07:41)

Taigi galejai suprasti is zinuciu, kad visia ne apie tai snekam, ne apie pacio mastymo budus, o ar jis buna kritinis ar nekritinis. Tos visos rusys vis tiek yra kritinis mastymas, arba kitaip pasakius mastymo (kritinio mastymo ) rusys...visuose isvardintuose buduose vistiek yra analizavimo elementai, tik panaudojami kitokie veiksmai ir tiek, o gyvenime jie daznia vis tiek susiplaka i viena, tai vel ne i tema pateikei, su savo nesugebejimu sprasti pokelbio eigos.

Galima sakyti sviestas yra sviestuotas, arba mastymas yra kritinis, tiek, kad sveistas negali buti nesviestuotas, kaip ir mastymas, negali buti nekritinis.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 12, 08:39)
O cia idomu. Laukiu tavo interpretacijos is serijos "Ka Moonte galvoja" apie mylimuke.

Cia tu stovejai kitoje barikadu puseje...
Tu ne as burba, altruizmu nepasizymi.
Tai as, nebijodama moderatodiu, ne karta ir ne du gyniau tave ir kitus narius, tiek viesai, tiek asmeniskai kreipdamasi i moderatorius. Tai faktas. Senbuviai zino.
Priminkite man, kuri nari SM gine burbanti...
As kalbu apie nario ginima, nesidangstant juo, kaip pretekstu pasikti burbanciai neitikusiems.
Isties, ir kuris ic cia esanciu kalba apie karus, barikadu puses, skirsto temas, aiskina zmonems ka ir kur rasyti...

ne tai as laukiu nuosridaus prisipazinimo, ne savo mylimuke jau pasisake ir sake imk pvz is musu, kokios mes nuosirdziso, tai va noriu imti, laukiu tavo to nuosirdaus pvz'io. bigsmile.gif

O dieve, kam tu gynimu reikia, cia kas karas koks, kad ka ginti? save tik apisgink nuo saves pacios ir bus gerai doh.gif gyneja lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 gegužės 2021 - 12:46
QUOTE(Moonte @ 2021 05 12, 13:36)
Tu vadinasi pasiemtusi savo pagonybeje, nes negebi aiskiai issakyti savo pozicijos. VAdinasi kalta ne Montekrista, o tu.
Tik nesuprantu, kodel tu piktiniesi, del savo nesusivokimo ir negebejimo dora zmogui paaiskinti.

Dorai paaiksinsi, zmogus tave supras, priesite neva bendro sutarimo...  mirksiukas.gif
Ir dar, Monteverte, tu negali man ka nors duoti... Pagalvok kodel  4u.gif

Ne nesugebu, o nenoriu. Perlų kiaulėms nemėtau smile.gif
Be to, gudresni žmonės jau seniai turėjo susiprasti. Pvz. Lutukė, nors tiek ant jos varote kokia jinai šiokia ir anokia, puikiai numanė ką aš esu studijavusi bigsmile.gif O jūs? smile.gif

Ko tu neplūdai? Idomucios? Niekada? Aha biggrin.gif
Ar tu manai, kad skaitosi tik ši diena, o vakar dieną visi pamiršta?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 12, 09:32)
Ir dar paminesiu.
mjforever, parase, kad mes su pastininke bandome...

Va bendravimas, su konkreciais 5 asmenimis, del sesto, dar turiu vilti... Supratau, kad stengtis jiems argumentuotai rasyti, t.y. parasyti savo minti ir pagristi ja pavyzdziais, nera jokios prasmes.

Siaip, idomus momentas, Idomucia neretai prikisa kritinio mastymo stoka ir t.t. ir t.t. Ir viena asaba visada nepraleidzia progos, pasidyvinti teletabiu nenuovokumu, negebejmu placiau, giliau ir t.t. pazvelgti...

O dabar, skaitau praejusiu dienu polemika, o gi randu eilini perla, kad jokiu ten kritiniu mastymu nera... Pagalvojau, patogu zmogui.

na kai niekad nerasai argumentuotai, tai nelabai ri zinai, kokia prasme yra. Pvz mes su Monteverte labai gincyjomes Dievo temoj, man is pradziu jos poziuris atrode labai keistas, bet pamazu, ji deliodama argumentus mane itikino ir piremiau jos rleigiaj, jos pasauleziura, kaip galima.
O kur jos visos zinutes apie suniuka ir kaip ji ji augina, pakeiti mano poziuri i tai seniau maniau nesmone sitaip suniukus auginti, bet ji taip moka argumentuotai,paprastai be puolimu paaiskinti, kad zmogsu susimastai.Idomucia paraso idomiu dalyku apie save ir mano poziuris i TS keiciasi.
ir tt. visko is visu neminesiu.
Bet tame ir esme, kai zmogus moka argumentuotai parasyti, jis ir raso, o kas nori skaito, kas nenori neskaito. O sakyti, kad ai as tik trolinsiu, nes tipo cia auditorija per glusa, nu man butu saves negerbimas.

Noreciau pvz koks buna nekritinis mastymas bigsmile.gif
Ir vel tavo iskraipymai, as nesakiau, kad nera kritinio mastymo, as tik sakiau, kad tai tas pats kas paparsciausiai mastymas, nes jis ir yra kritinis, arba tai nemastymas.
kodel tu taip nuolat iskraipai mano zinutes, tai darai samoningai ar is tiesu nesupranti, kas parasyta?
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2021 05 12, 09:46)
Aciu Nakvisai. Malonu pabednrauti, be sudinu interpretaciju.
Tau ziuriu patogu viska ant cambalos suversti...
Papildyta:
Nugis zmogus raso ka galvoja, SAVO tiesa. Cia suprask dorybe, net didziuojasi tuo, siulo nesureiksminti virtualaus pasaulio, is serijos negyvenk juo, o va kai kas pabando atsakyti panasiai, tuomet tampa priesais, karais, atsiranda barikados. Grasina, kad is ves veidmainius i "svarius vandenys". VA dabar temukeje tvarka, kaip ja supranta, daro...

tai va butent jus gi taip ir elgetes, pagal patikima rasai, o ne pagla tai,ka realiai zmogus raso, pati sakai nematai net reikalo normaliai bendrauti su tam tikrais asmenim, netgi skaiciu parasei tikslu, tai kas cia, ne grupes tavo suskirstytos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2021 05 12, 15:14)
Ir vel tavo iskraipymai, as nesakiau, kad nera kritinio mastymo, as tik sakiau, kad tai tas pats kas paparsciausiai mastymas, nes jis ir yra kritinis, arba tai nemastymas.

Kazanės vaikų žudikas mąstė, kad jis yra Dievas.
Atsakyti
Tie skaiciai mane irgi nuliudino...
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 05 12, 13:18)

Nelabai supratau...gal as ka praleidau...
Prie ko xia mamkų personazu razborkes ir realūs žudymai?
Atsakyti
Dar Hitlerį galima atsiminti. Labai į temą būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 12, 13:04)
opapa... tai reiškia, kad tu tame savo agnosticizme visiškai pasimetus ir net nebesupranti kur girdėjai apie tai skambant. O tiek paklodžių buvo... baisu, Moonte, baisu. Duodu kelią tau agnostikei, vis tiek nerasi 4u.gif

Gal klystu, bet man toks vaizdas susidaro, kad ji nesiekia, kazka paaiskinti kitam, O tik pasikelti, pasirodyti, matai kokia as visazine, as zinau termina agnostikas biggrin.gif . Nors relaybeje ji nelabai moka juo naudoti is tikro, jis ne prie ko kai kalbama apie tikejima ar religija. Kaip sakai, jei butu noras paparsciausiai atsakyti i klausima zmogus parasytu, as tikiu i Dieva nors manau, kad jo paiznti negalima arba as netikiu i Dieva ir manau, kad neimanoma pazinti Dievo. Visi zmones bandantys buitineje kalboje iterpti ivairius terminus man atrodo siek tiek liudnai, nesugebeje iki galo apmastyti savo minties ir jos issisamoniti. Kaip sakoma, jei nesugebi, ko paaiskinti vaikui, vadinasi pats to nesupranti.
cia geras buvo pvz su tuo kritiniu mastymu, zmone staip daznai tai kartoja, i rnesusimasto, kad mastymas ir yra kritinis biggrin.gif kaip ir agnosicizmas, vargu, kas be taves cia sake, kad sugebejo pazinti dieva, tai kaip ir esam visi agnostikai gal biggrin.gif .
Atsakyti
Man Mengelė kazkaip baisesnis individas net uz Hitlerį.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2021 05 12, 13:36)
Dorai paaiksinsi, zmogus tave supras, priesite neva bendro sutarimo...  mirksiukas.gif
Ir dar, Monteverte, tu negali man ka nors duoti... Pagalvok kodel  4u.gif

Kad ji net labai viska gerai paaiskino, neiznau ar ka sdaugiau atskleide apie savo tikejima, nei ji. O Montekrista tik trolina, jei to "nematai", tai gal pagalvok kodel?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 12, 14:01)

amnezija kazkokia jas istinka, karts nuo karto, kai patogu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mjforever @ 2021 05 12, 14:18)

Keistai vartoji zodzio maste reiksme. Jis nemaste, jis haliucinavo, kliedejo .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2021 05 12, 14:20)
Tie skaiciai mane irgi nuliudino...
Papildyta:

Nelabai supratau...gal as ka praleidau...
Prie ko xia mamkų personazu razborkes ir realūs žudymai?

cia ji apie zodi maste biggrin.gif atrodo galima ji vartoti tokiam kontekste...
Atsakyti
O ar galima tiksliai ivardinti I ka tiki? Nes Dievas gqli buti pavadintas Visata, Visata gali buti pavasinta Dievu. Cia kaip kam lengviau isisavinti. Koks skirtumas kaip pavadinsi tikejima. Svarbiausia, kad jis nemokintu zudyti, niekinti, sirgti didybe ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2021 05 12, 14:01)
Ne nesugebu, o nenoriu. Perlų kiaulėms nemėtau smile.gif
Be to, gudresni žmonės jau seniai turėjo susiprasti. Pvz. Lutukė, nors tiek ant jos varote kokia jinai šiokia ir anokia, puikiai numanė ką aš esu studijavusi bigsmile.gif O jūs? smile.gif

Na matai, sakai perlus... KOks skirtumas, todel ir kentek pasekmes. Pati kalta, kad nesviargini aiskinti.

AS ne lutuke, ir aciu Dievui, ja niekada nebusiu.
Kita vertus, galiu pasigirti lygiai taip pat, tuomet mane supranta daugiau nei 5 zmones, tave dazniausiai cia suprantantys.
Ar siuo metu tai yra rodiklis, neva mudvieju suprantamumo?

As nepludau, nei vieno cia esancio vyru, vaiku, zmonu...
Nestovejau nei vieno is oponentu lovugalyje... NOrs zinau zymiai daugiau nei tu.
Nesidergiau, ir nevaidinau, kad rupinuosi zmogaus-oponento sveikata ir t.t. ir t.t.

Na Idomucios atveju, pirma nepradedavau, bet kai pradedavau... Taikiau ta pati jam, ka jisai apie mane, kitus... mirksiukas.gif
As atsisakiau sio metodo, nes po jo visada jauciuosi pruvina.
Atsakyti