Mergaites o ka girdeti apie paklydusias Vilniaus dezutes? Ar bus jos kartu su 16 d. siunta???
QUOTE(mia66505 @ 2016 12 21, 14:48)
kurioje vietoje dabar bus dalinama? Buvo prie Big'o.
Keiciasi tik trumpam, nauja siunta reikes Pilaitej paimti
QUOTE(Alexia @ 2016 12 21, 12:20)
Dėl Vilniaus dėžutės 504 - šiandien gavau prekių sąrašus, gal jau atveš. Tik nepykit nebūsiu tokia greita, kaip Sandra. Labai nervinuos ir visą naktį sapnavau maišelius 

Nestresuokite, nera viskas baisu, tikrai susitvarkysite.

QUOTE(Girl. @ 2016 12 21, 14:42)

Pagarba dalintojoms, keista, kad atsiranda tokiu, kurios dar dejuoja, kad kazkas nepatogu ar pan

Loren, kaip su Kauno strigusia dezute ir 16d nauja sounta? Gal irgi bus naujienu geru?

Sveikos mergaites

Kol kas ziniu neturiu, bet labai tikiuosi, kad sulauksim siuntinuku, penktadieni anksciau busiu namie ir tikiuosi, kad visos aktyviai pasiimsit savo gerius, tada bus aiskumas ir del veluojancios dezes, labai tikiuosi, kad su ateinancia siunta bus ir ji, laikite ziniu ir susitvarkykit mokejimus, kas dar to nepadare

kada laiskucius gausime del 504 dezutes... ? jau taip laukiam
Labas vakaras,
ačiū Linutei ir mergaičių komandai už siuntinukus, puikiai atliekamą darbą, už malonų bendravimą, supratingumą. Taip pat didelis ačiū ir JustArm už nepriekaištingą darbą, už žaibiškai gaunamus atsakymus į rūpimus klausimus. Ačiū Jums, mergaitės
Tegul šv. Kalėdos užburia jaukumu, šiluma ir meile, o ateinantys Naujieji Metai lai bus kupini energijos ir įkvėpimo
ačiū Linutei ir mergaičių komandai už siuntinukus, puikiai atliekamą darbą, už malonų bendravimą, supratingumą. Taip pat didelis ačiū ir JustArm už nepriekaištingą darbą, už žaibiškai gaunamus atsakymus į rūpimus klausimus. Ačiū Jums, mergaitės

Labas vakaras.
Ačiū komandai už prekytes!
Gal kas iš Perkūnkiemio ar S.Neries, Pašilaičių važiuos iki Alexia? Prašyčiau prigriebti mano striukę...
Būčiau dėkinga
Gal kas iš Perkūnkiemio ar S.Neries, Pašilaičių važiuos iki Alexia? Prašyčiau prigriebti mano striukę...
Būčiau dėkinga
QUOTE(Jonozmona @ 2016 12 21, 21:18)
Labas vakaras.
Būčiau dėkinga
Būčiau dėkinga
O jau gavot laiškus?
Pas Loren iki kaledu nusimato siuntinuku is ivairiu miestu?