Neatsidziaugiu siais dzinsais! Aciu patarusioms del ae dydziu! Tokiu super super stretch dar nesu turejus! Grazus modelis, grazi spalva! O dar ir kudina! Ir tik 20dol kainavo

o kaip dydis? su 96klubais idomu 2 ar 4 imti reiketu...
  o kaip dydis? su 96klubais idomu 2 ar 4 imti reiketu...

, nelabai kas is dydziu like gal papildys tai reikes ir man juos pasiimti vis ziuriu,bet del dydzio vis abejojau. mano ugis 168cm tai turbut regular reiktu
 , nelabai kas is dydziu like gal papildys tai reikes ir man juos pasiimti vis ziuriu,bet del dydzio vis abejojau. mano ugis 168cm tai turbut regular reiktu

aš su tais 3/4 atrodau kaip išaugtiniais. Man žiauriai netinka. Tai džiaugiuos kad pagaliau žmoniško ilgio kelnės. Tik man jie didoki. Ir kadangi labai tamprūs smunka žemyn. Bet gal išgyvensiu
 aš su tais 3/4 atrodau kaip išaugtiniais. Man žiauriai netinka. Tai džiaugiuos kad pagaliau žmoniško ilgio kelnės. Tik man jie didoki. Ir kadangi labai tamprūs smunka žemyn. Bet gal išgyvensiu  šiaip tikrai minkšti ir patogūs.
 šiaip tikrai minkšti ir patogūs. po to kai nebeliko black ir blue label iš RL daugiau nieko sau nepirkdavau išskyrus marškinėlius sportui ir vaikui. Surizikavau nusipirkt marškinius laureno. Kokius marškinius gavau!
 po to kai nebeliko black ir blue label iš RL daugiau nieko sau nepirkdavau išskyrus marškinėlius sportui ir vaikui. Surizikavau nusipirkt marškinius laureno. Kokius marškinius gavau!   nerealūs. Beveik blue jei ne black
 nerealūs. Beveik blue jei ne black  tiek modelis tiek medžiaga graži. Žodžiu atsiprašiau aš jo
 tiek modelis tiek medžiaga graži. Žodžiu atsiprašiau aš jo  galėtų dar kelnių prisiūt ilgesnių nei 27"
 galėtų dar kelnių prisiūt ilgesnių nei 27"  

po to kai nebeliko black ir blue label iš RL daugiau nieko sau nepirkdavau išskyrus marškinėlius sportui ir vaikui. Surizikavau nusipirkt marškinius laureno. Kokius marškinius gavau!
 po to kai nebeliko black ir blue label iš RL daugiau nieko sau nepirkdavau išskyrus marškinėlius sportui ir vaikui. Surizikavau nusipirkt marškinius laureno. Kokius marškinius gavau!   nerealūs. Beveik blue jei ne black
 nerealūs. Beveik blue jei ne black  tiek modelis tiek medžiaga graži. Žodžiu atsiprašiau aš jo
 tiek modelis tiek medžiaga graži. Žodžiu atsiprašiau aš jo  galėtų dar kelnių prisiūt ilgesnių nei 27"
 galėtų dar kelnių prisiūt ilgesnių nei 27"