Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu!

QUOTE(Trolėmolė @ 2016 12 14, 14:45)
Kokį dydį ėmėt? Kai pasiimsit, parašykit atsiliepimą.

Ok, parašysiu smile.gif
Ėmėm 3 dydžius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupaa @ 2016 12 14, 16:07)
Aš irgi labai prašau tel.nr, nes nepriskambinu... ax.gif

Gal galėtumėt man parašyti Zuikos tel.nr..nesuprantu, gal seną numerį turiu..noriu važiuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupaa @ 2016 12 14, 14:25)
Gal galėtumėt man parašyti Zuikos tel.nr..nesuprantu, gal seną numerį turiu..noriu važiuoti  4u.gif

Ir man 4u.gif Derinuosi logistika - labai norėčiau prasukti ir pro Zuika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2016 12 14, 15:17)
Sakykit, merginos, žinau, kad renkate Ann Taylor, o daug dar trūksta?

Apie 100 $ truksta

Ieskome norinciu prisijungti prie Zulily shipukui pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2016 12 14, 12:26)
Ar šitiems 10 proc irgi pritaikytų? Rašo final markdown.

NewBalance

Gal kas turit ir galit patarti dėl dydžių šio modeliuko? Jei conversų nešioja M9,5, kokio dydžio reiktų šių?

pasiemiau ka tik tokius, tik rudos spalvos. 11US dydyje 29 cm, taip kaip raso ant kedo liezuvelio ;)
Papildyta:
beja, ir aciu uz EOS kremus rankoms is walgreens, nes vakar kai pamaciau kiek assorti kainuoja jie, tai supraau kad labai sutaupiau biggrin.gif
https://www.assorti....-ml/?item=26596
Atsakyti

Gal galite parasyti MK kedu dydzius kaip? 40 dydis raso,kad US 10 atiinka. Niekada gyvenime nesu pirkusi US 10. UGG US 9, RL US 9,o kaip su MK?

Aš irgi su tokiu pačiu dydžiu turiu MK 9.

Atsakyti

As su 42 dydziu visad MK perku US 11, niekad neprasoviau. Turejau 10 uzsisakius,tai man mazoki buvo, sakyciau atitiko 41. Tai jums 10 gali buti per didelis. :)

Atsakyti
QUOTE(nattti @ 2016 12 14, 12:55)
O as gavau Polo ta sidabrine liemene tongue.gif ,tai vat  ji nerealiii,super grazi  yu.gif  ,tad kas uzsisake nepasigailesit biggrin.gif

sakes natttuk, tu gavai bigsmile.gif bigsmile.gif žiauriai tau pavydžiu, gal foto gali įmesti, nors dalelytę realiai pamatyti to grožio, kažin ar pildo jas dar?? kol mąsčiau , neliko ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 14 gruodžio 2016 - 15:54
QUOTE(nattti @ 2016 12 14, 12:55)
O as gavau Polo ta sidabrine liemene tongue.gif ,tai vat  ji nerealiii,super grazi  yu.gif  ,tad kas uzsisake nepasigailesit biggrin.gif

As irgi laukiu tos sidabrines, tik man gerokai veliau pirko, tai matyt tik po nauju gausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avita @ 2016 12 14, 13:52)
Gal galite parasyti MK kedu dydzius kaip? 40 dydis raso,kad US 10 atiinka. Niekada gyvenime nesu pirkusi US 10. UGG US 9, RL US 9,o kaip su MK?

Irgi 9
Atsakyti
Zuika, aš už poros valandų irgi atvažiuosiu smile.gif

Kaip TanForLess renkasi??
Atsakyti
Ačiūūūū merginos už nupirktas timberland lakierkas-sportinukus.Nu labai faini yahoo.gif
ir Temidei labai labai ačiū 4u.gif taip nekantravau,kad su leliuku per 15min susipakavau iki Temidės biggrin.gif
Atsakyti