Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

QUOTE(MoulinRouge @ 2017 03 06, 21:25)
Tai gal bent gamintoju pasidomekit, kad negautumet kokiu Poly Implant Prothèse ginkdie  4u.gif

Na ne, klinika rimta ir gydytojas rimtas, patys raso, kad klinikoje ,, nebuvo ir nėra naudojami PIP gamintojo silikoniai implantai". Sugharos klinika.
Bet aciu uz pastebejima! I ka dar atkreipti demesi?

Dar turiu toki klausima kuris turbut daznas bet as atsakymo neradau - ar nesumazeja speneliu jautrumas, kai pjaunama per aureole? Nes musu planas toks. Neaukociau jautrumo i dydi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(DenimOnDenim @ 2017 03 06, 21:44)
LT ju niekas nedejo net iki to skandalo.

Tender, o silikona ar fiz. skysti des?

Sake tik silkonas. Man jis labai moraliskai nepriimtinas, bet jei jau negaliu rinktis, tai bandau su tuo susitaikyt. Jau rasiau, plona oda, jokio sluoksnio po ja, todel fiziologiniai garbanotusi.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2017 03 06, 20:53)
Dar turiu toki klausima kuris turbut daznas bet as atsakymo neradau - ar nesumazeja speneliu jautrumas, kai pjaunama per aureole? Nes musu planas toks. Neaukociau jautrumo i dydi  rolleyes.gif

Visu pirma, rinkciausi gydytoja, kuris aiskiai pasako, su kokiais implantais (gamintojas) dirba, nupasakoja dydi implanto. Saizerius bent dejotes, fotografavo?
Man toks burimas nepatiktu. Man nupasakojo net, kokius ir kur pjuvius darys - vidini kelima dare, todel skirtingai pjuviai eina poodiniai.
Del speneliu jautrumo gali pasakyt tik tos, kurios taip daresi, bet buna ir kad net metus isvis nejautrus buna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DivaZ: 06 kovo 2017 - 21:02
Aš vis galvoju kaip aš atrodysiu su savo 330ml smile.gif Pasižiūriu internete pvz tai labai jau skirtingai, aš irgi visai be riebaliuko, šviečia krūtinkaulis išvis ... 164cm 51kg, bet tas svoris lb jau pas visas skirtingai atrodo, priklauso ir nuo riebaliukų raumenukų.
Padariau ką tik pavedimą avanso SV, nuspręsta.... wub.gif ax.gif

Tikiuosi džiaugsiuos kaip ir jūs savo gražuoliukais.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2017 03 06, 20:53)
Na ne, klinika rimta ir gydytojas rimtas, patys raso, kad klinikoje ,, nebuvo ir nėra naudojami PIP gamintojo silikoniai implantai". Sugharos klinika.

Dar turiu toki klausima kuris turbut daznas bet as atsakymo neradau - ar nesumazeja speneliu jautrumas, kai pjaunama per aureole? Nes musu planas toks. Neaukociau jautrumo i dydi  rolleyes.gif
Papildyta:
Sake tik silkonas. Man jis labai moraliskai nepriimtinas, bet jei jau negaliu rinktis, tai bandau su tuo susitaikyt. Jau rasiau, plona oda, jokio sluoksnio po ja, todel fiziologiniai garbanotusi.

Svarbiausia (jei jau gydytojas pasirinktas ir juo pasitikit) isaiskinkit labai aiskiai savo lukescius - pvz. koki tarpktui isivaizduojat, kokia krutu forma patinka (apvalesne su pilnesniu virsum, ar naturalesne), kiek dydziu liemenele jusu manymu turetu "papilneti" ir pan. Manau nuo to priklausys op sekme, kai gydytojas aiskiai zinos ko tikites, tada pritaikys ir parinks viska pagal Jus 4u.gif
Atsakyti

350, paaukstinti anatominiai, vidutines projekcijos. Ugis 170, 63 kg.
Is kokiu gydytoju renkiesi? Galvoji apvalius ar anatominius?

Mano 160, 51kg. Linkstu prie anatominiu. Na,o uzsirasius esu pas TA ir SV.  Nepavydziu pati sau, kada reikes viena ju pasirinkti  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 03 06, 21:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DivaZ" data-cid="71487406" data-time="1488818609"><div><p>350, paaukstinti anatominiai, vidutines projekcijos. Ugis 170, 63 kg.
Is kokiu gydytoju renkiesi? Galvoji apvalius ar anatominius?</p></div></blockquote><p>Mano 160, 51kg. Linkstu prie anatominiu. Na,o uzsirasius esu pas TA ir SV.  Nepavydziu pati sau, kada reikes viena ju pasirinkti  doh.gif </p>

Oj kaip sunku rinktis... doh.gif Bet džiaugiuosi dabar savo apsisprendimu.. Padariau pavedimą sėdžiu rami ramutėlė.. ax.gif
Atsakyti

Oj kaip sunku rinktis... doh.gifBet džiaugiuosi dabar savo apsisprendimu.. Padariau pavedimą sėdžiu rami ramutėlė.. ax.gif

Super! Lauk savi dienos "spakainiai"  :D  kada tavo op? 

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 03 06, 21:29)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="DivaZ" data-cid="71487406" data-time="1488818609"><div><p>350, paaukstinti anatominiai, vidutines projekcijos. Ugis 170, 63 kg.
Is kokiu gydytoju renkiesi? Galvoji apvalius ar anatominius?</p></div></blockquote><p>Mano 160, 51kg. Linkstu prie anatominiu. Na,o uzsirasius esu pas TA ir SV.  Nepavydziu pati sau, kada reikes viena ju pasirinkti  doh.gif </p>

Sakyciau eikit pirma pas TA, tada gal pas SV nebereiks eiti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2017 03 06, 21:35)
Sakyciau eikit pirma pas TA, tada gal pas SV nebereiks eiti  biggrin.gif

Ir sukt galvos del speneliu jautrumo, nes TA kategoriskai per juos nededa.
Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 03 06, 21:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Home_Made" data-cid="71487804" data-time="1488828672"><div><p>Oj kaip sunku rinktis... vartotojo įkelta nuotraukaBet džiaugiuosi dabar savo apsisprendimu.. Padariau pavedimą sėdžiu rami ramutėlė.. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Super! Lauk savi dienos "spakainiai"  biggrin.gif  kada tavo op? </p>

Mano data 04.04. 8 ryto jau turiu būt Kaune.. wub.gif Bet bandysiu paankstint viena diena, nes savaitgali bus patogiau vaikus " priduot" seneliams. biggrin.gif

QUOTE(DivaZ @ 2017 03 06, 21:42)

Na, man SV pasakė irgi dėsiu tik per apačią, kam tą jautrumą gadint ir taip pamažės ar išvis kurį laiką bus tikrai ne jautrūs... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DivaZ @ 2017 03 06, 21:42)

Aha biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2017 03 06, 21:53)

Papildyta:

Man 7men po op, dejo per aureole, su speneliais viskas tvarkoje mirksiukas.gif
Atsakyti