Buvau pas jus prisijungus rudeni, bet prasidejus sesijai dingau Noriu gryst pas jus
Turiu OP data Sausio 4 diena Pergyvenu del dydzio nes su daktaru bendravau tik email'u ir jis siulo man 315-335 cc turio apvalius Motiva implantus, bet bijau kad jie bus per mazi Mano ugis 164, svoris 64, uzklausiau ar imanoma 355cc det sake vietoj paziures jei bus kur idet ides
Turiu atgalinius bilietus sausio 7dienai atgal namucio, bet dabar pergyvenu o jai as busiu su tai drenais?! Ar visoms juos deda?? Zodziu pilna klausimu, abejoniu ir baimes kaip reikes gryst namo
Merginos, kurios naudojot Mepiform pleistrus, ar juos kasdien nuimdavot, ar duodavote pakvepuoti odai? As kai uzsiklijuoju, tai nuimu po savaites, po vonios pabunu trumpai ir vel klijuoju ir keiciu po savaites. Anotacijoje raso, kad kol limpa, tai ir naudoti. Bet man ir po savaites puikiai lauko. Nuplesiu, kad jau manau bus per ilgai. Maudausi su jais ir viskas ciki. Niekas nenusilupa. Gal reikia kasdien pravedinti randus?
taigi rasiau neseniai niekam nieko ten kvepuoti nereikia. Tame ir esme, kad randas turi buti uzdengtas pilnai pleistru. Nenuklijuok jo tol, kol pats neatsiklijuoja, tegu desimt ar dvidesimt dienu laiko.
Merginos, kurios naudojot Mepiform pleistrus, ar juos kasdien nuimdavot, ar duodavote pakvepuoti odai? As kai uzsiklijuoju, tai nuimu po savaites, po vonios pabunu trumpai ir vel klijuoju ir keiciu po savaites. Anotacijoje raso, kad kol limpa, tai ir naudoti. Bet man ir po savaites puikiai lauko. Nuplesiu, kad jau manau bus per ilgai. Maudausi su jais ir viskas ciki. Niekas nenusilupa. Gal reikia kasdien pravedinti randus?
Aš tai dirbu dirbu namie, tvarkausi, ruošiuosi savo iškritimui iš namų šeimininkės pareigų Jaudinuosi, vis vakarais atsigulus mąstau, kaip čia bus, kad tik namai nesugriūtų be manęs vis tik trys vaikai nauji metai bus ramūs, su šluostele vis valysiu, skalbsiu
nusipirkus as mepiform pkeistrą, esu kažkada ant vaiko bandžiusi du tepaliukus, tai nemačiau aš jokio poveikio
Jei dėl patogumo, tai Mepiform patogu, nes savaitę net nejudinu, o dabar paskaitau, kad ir ilgiau laikote, nes man jaučiu ir mėnesį laikytų, tik nežinau, kiek ten poveikis yra, kiek laiko tas silikonas ten veikia. Man niekas ten neatsilupa, nes gerai apsaugo nuo drėgmės.