Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

QUOTE(Tender @ 2017 03 29, 09:29)
171 cm, 57 kg

O baze? Sunku pasakyt aš maźa pagal tave. Reikia tau, kad atsakytu kitos panos su panašiu sudėjimu ir svoriu.
Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2017 03 28, 17:14)
As po OP ax.gif

Kadangi nezinojau kas bus ideta (toks kinder siurprizas) tai dabar matau kad ideta Mentor 350cc. Kol kas be nuomones, nes tik liemenele matau ir pasijudinti nenoriu. Normalus, ne per dideli (nenorejau disharmonijos, pati daznai pastebiu pas kitas moteris, kur akivaizdziai implantai, o tas vistiek, kaip beziuretum, ne pliusas smile.gif

Sveikinu, greiciau sveik! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tender @ 2017 03 29, 09:29)
171 cm, 57 kg

As 171cm, apie 54kg pas mane 425cc is A tuscio, tai gavosi 75D arba 80C wub.gif
Atsakyti

Sveikinu pasigrazinus  :4u: 

panos, tai ar imanoma su gydytoju persitarti del dydzio i didesne puse? Kai matavausi saizerius, klause ar tenkina dydis. Galejau uzsimesti ir didesnius pasimatuot, bet va ta vieninteli pasiulyta ir pasimatavau. Kazkokia skubota konsultacija buvo, tokia be zodziu. Nekalbi.  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Tender @ 2017 03 29, 06:11)
O gal dar kasnors dejotes 350 implantus ant A dydzio (A i B)? Koks dydis gavosi rezulate? Baisiai idomu i koki dydi isoksiu, nes labai norisi parsisiusti graziu apatiniu is VS ax.gif Ir isvis- normalus ar mazus cia sudejo?  smile.gif

Naktis buvo ne kokia, lanke mintys kad as nesveika kad taip issidarkiau del grozio, skaudejo siaubingai, ir raumenis ir pjuvi ir visus galus. Rytas sviesesnis, vaistu isgeriau ir galiu ramiai sedet. Krutine maciau bet kad vaizdas juk ne galutinis. Tokie du istine balionai.

As dejausi is Aa dydzio... mano ugis 165cm sveriu 51kg man gavosi 32D - pas mane ideta 330ml ploytech apvalus HP... tai visada pilnas virsus ar su liemenuku ar be ax.gif
Atsakyti
Kaip skirtingai visoms, nieko cia nesuprasi, reiks laukt menesi kol bus aiskesnis vaizdas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 03 29, 10:53)
<p>Sveikinu pasigrazinus  4u.gif </p><p></p><p>panos, tai ar imanoma su gydytoju persitarti del dydzio i didesne puse? Kai matavausi saizerius, klause ar tenkina dydis. Galejau uzsimesti ir didesnius pasimatuot, bet va ta vieninteli pasiulyta ir pasimatavau. Kazkokia skubota konsultacija buvo, tokia be zodziu. Nekalbi.  hmm.gif </p>

Aš keičiau, man leido. Vietoi turėjo 315cc ir 350cc prieš operacija rinkausi tarp ju ir pasiemiau 315cc. Pradžioi ir buvau nusprendusi imti ta dydi, bet po 3mėn parašiau gyd kad dvejoju ar užteks to dydžio pats pasiūlė tada 350cc ir kad paima ta dydi irgi prieš operacija. Tai kai nuvaževau buvo paruošti du dydźiai. Na bet su kitais daktarais nežinau Kaip yra turėtum paskambinti ar parašyti pasiklausti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2017 03 29, 10:46)
O baze? Sunku pasakyt aš maźa pagal tave. Reikia tau, kad atsakytu kitos panos su panašiu sudėjimu ir svoriu.

Kas ta baze? biggrin.gif
Atsakyti

Kas ta baze? biggrin.gif

Placiausia kruties vieta, mzd speneliu lygyje. Ismatuoja ja cm. 

Atsakyti
Labukas,
Matau jau kenčiančios nuo skausmu geryn, netrukus nauja issippetavusiu banga dalinsis džiaugsmais ir skausmais tongue.gif

As vel su reikalu - op pas TA pirmadieni, bet man dar reikia echoskopija pasidaryt - gal patars kas kur Kaune daretes. Ziurinejausi internete, tai yra tu vietų, bet gal gi is patirties gal ks geriau sakau patars mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(>>Glamourrr<< @ 2017 03 29, 14:04)
Labukas, 
Matau jau kenčiančios nuo skausmu geryn, netrukus nauja issippetavusiu banga dalinsis džiaugsmais ir skausmais  tongue.gif

As vel su reikalu - op pas TA pirmadieni, bet man dar reikia echoskopija pasidaryt - gal patars kas kur Kaune daretes. Ziurinejausi internete, tai yra tu vietų, bet gal gi is patirties gal ks geriau sakau patars  mirksiukas.gif  4u.gif

Pas TA atvaziuoja echoskopijas krutu daryti Dalia Artmoniene,ji dirba kauno klinikuose.bet kaip tik siandien jos nebuvo TA klinikose tai mane uzrase pas ja kauno klinikose.Galiu jums duoti nr ir pasiskambinkite jai ji jus tikrai turetu ten priimti +37068219472,40 euru kainuoja.
Papildyta:
Sveikos merginos,as jau po operacijos smile.gif jauciuosi neblogai,truputi skauda krutine ir atrodo lb didele bijau kad tokia didele neliktu,dejo man didesnius 350cc kad tarpeli grazesni padaryti.Jau laiminga bet nerimauju kad nebutu per didele,nors gal cia man tik taip is virsaus attodo ax.gif
Papildyta:
Beje mano ugis 172 56 kg krutines lasta 12,5.drjo 350cc
Atsakyti
QUOTE(atena @ 2017 03 29, 14:57)
Pas TA atvaziuoja echoskopijas krutu daryti Dalia Artmoniene,ji dirba kauno klinikuose.bet kaip tik siandien jos nebuvo TA klinikose tai mane uzrase pas ja kauno klinikose.Galiu jums duoti nr ir pasiskambinkite jai ji jus tikrai turetu ten priimti +37068219472,40 euru kainuoja.
Papildyta:
Sveikos merginos,as jau po operacijos  smile.gif jauciuosi neblogai,truputi skauda krutine ir atrodo lb didele bijau kad tokia didele neliktu,dejo man didesnius 350cc kad tarpeli grazesni padaryti.Jau laiminga bet nerimauju kad nebutu per didele,nors gal cia man tik taip is virsaus attodo ax.gif
Papildyta:
Beje mano ugis 172 56 kg krutines lasta 12,5.drjo 350cc

Ačiū uz atsakyma - taip, žinau, jog ji tik trečiadieniais echoskopija ir administratore siūlė pas ja klinikose taip pat, tik kad labai anksti - 8:15. O operacijai prisistatyti man reikia tik 12 val. Žinau, jog busiu nei valgius, nei gerus, todėl noriu kuo ilgiau dar ir paskutinį kart pamiegot - na bent jai iki 9 tongue.gif (jei del jaudulio ir nerimo žinoma dar sugebėsiu biggrin.gif ) todėl ir ieškausi alternatyvų.

Mano baze 12,8 i ploti, o i viršų 13, del to negalėjo dėti apvaliu, neišsipildytų viršus (pagaliau gavau išsamų paaiškinimą ir klausimu dabar net nekyla tongue.gif ). Su tokiais išmatavimai man arba 395cc arba 485cc siūlo. Pastarieji aukšto profilio.
Kokį dydi pačiai žadėjo su 350cc? As esu dar ir daug žemesnė ax.gif
Atsakyti
Ikėliau pora nuotrauku nueikit panos pažiūrėkit ir pakomentuokit ka manot. Dėkui 4u.gif
Aš jau ryt y vestuves iškeliauju džiaugiuosi, kad jaučiuosi puikiai ir tikrai atšokt jas galėsiu biggrin.gif
Atsakyti