Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

QUOTE(AuksineLape @ 2016 12 12, 14:01)
Labas, man yra 480 cc plius riebalai 4u.gif

ir prygija tikrai ne visi. Bet tai nereiškia, kad daktras persodins daugiau, su ta mintimi, kad daugiau prigytų, nes kiekvienai ląstelei reikalinga vieta, deguonis ir pan., žo čia jau taip, kad nieko nepadarysi. Bet prigiję riebalai sunkiau išsivaikšto, t.y. jei mesi svorį, mažesnė tikimybė kad jie pabėgs iš tos vietos. Man nusiurbė nuo kojų 600 ml.

Labas, lapute wub.gif
Na kaip tu? Vis laiko senoj temoj neatradau atradyt! Sveikinu! Vis tik nebus per mazi? 😂norejai lyg 550cc? O kaip dabar areoles? Ar vienodame aukstyje? Geriau dabar viskas?
Nu pyyypiec! Is kur ten 600ml nuo taves nugraibe? blink.gif
Ar labai skauda siurbtas vietas?

Sveikos 4u.gif
Aciu uz temute wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2016 12 12, 21:00)
Man buvo 113:) o turi buti ne mažiau 120-dare,sake svarbu ne mažiau 100;)

Nu pas mane 104 ax.gif dar per porą savaičių gal biški pakils, kol reikės Gr.ch. priešoperacinius tyrimus darytis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Tai pasiskundziau chirurgui del vienos kruties pasislinkimo. Atrase, kad ji naturaliai buvo 1,5 cm nutolusi ir jei butu dejes arciau centro, ta krutis ziuretu i sona. Pries op to nesake arba neuzfiksavau. Truputi ir nuramino, kad nepasislinko pats implantas.
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2016 12 12, 21:00)
Man buvo 113:) o turi buti ne mažiau 120-dare,sake svarbu ne mažiau 100;)

Vakar paskambinau ir pasakiua gydytojaui kad mano hemoglobinas 110, sake nu blogai, o operacija jau si penktadieni. sake gerti gelezi po 3 tabletes i diena, ir atsivezti juos i ligonine. taip pat multivitaminu. ziuresim
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif o kokius tyrimus daro prieš op?
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2016 12 13, 10:09)
Sveikos. 4u.gif  o kokius tyrimus daro prieš op?

Bendras kraujo tyrimas, kraujo krešumas, šlapimo tyrimas, kardiograma, papildomai gali prašyti pasidaryti krūtù echoskopijà.
Atsakyti
Krūtu ekoskopija tai čia kam dėl vėžio ar kažko kito? Sorry aš žalia tokiuose reikaluose. Paskutini karta dariausi tyrimus prieš ir po sūnaus gimimo. Nesiskundžiu ligom tai nesidarau tyrimu. Nors manau reikėtu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolatea @ 2016 12 13, 10:27)
Krūtu ekoskopija tai čia kam dėl vėžio ar kažko kito? Sorry aš žalia tokiuose reikaluose. Paskutini karta dariausi tyrimus prieš ir po sūnaus gimimo. Nesiskundžiu ligom tai nesidarau tyrimu. Nors manau reikėtu. unsure.gif

Tikrina, ar tarkim nėra cistù, ar kitù dariniù krūtyse. Man rekomendavo ir dėl krūtù vėžio pasidaryti tyrimus, nes yra padidėjusi rizika, kadangi šeimoje yra sirgusiù šia liga.
Atsakyti
sveikos, nesenia praeituose namuose rasiua kad pergyvenu del dydzio kad per didelius pasiemaiu. vakar paskambinus gydytojui apie tai uzsiminiua, tai tokiu grieztu tonu kai atreze- pala, ponia, jus pati aket didesniu. sakau sakiau bet dabar persigalvojau, sako paklausykit manes- tik 2 moterim per mano praktika buvo per dideli, 30 procentu sako galejo buti didesni. ako as manua kad parinkom optimalu variata. sakau nu aiku, tada nusiraminsiu. bet ne velnio nenusiraminau, vis atrodo kad sakes bus su tai 480 ml bumbolais. ka daryt?
guodzia tik mintis kad kazkas rase kad kai po raumeniu deda dydis sumazeja neguatrodo kad bus matuojantis? ar tas teisa,, gal atsakys kas jau pasidare?
aciu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

As 4d po op, diena jauciuosi puikiai. Galeciau eit sokt biggrin.gif bet dar pristabdau save, kad nepersistengciau. Bet namie jau atsibodo gulinet, ryt esu uzsirasius i kirpykla, tai prasiblaskysiu. O jei taip gerai jausiuos, tai net manau anksciau i darba grisiu rolleyes.gif
O vat nakti kita kalba... atrodo uzstingsta viskas ir kol prasijudinu skauda. Ir nugara jau pradeda skaudet. Noretusi, kad nakti kas pramasazuotu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Auuuu ziuriu dingo visos senbuves ax.gif , ar yra pasidariusiu gruodzio pirmom dienom, idomu kaip jauciates bigsmile.gif
As dariausi, taigi jau kaip ir perlipau jau didziuosius skausmus ir tik devinta nakti ismiegojau nepazadino manes klaikus skausmas blink.gif.
Atsakyti
Labas, naujoke ateina smile.gif
Buvau snd pas kt gydytoja, T.A. tai visai kitaip viska pasiule..
Atsakyti