QUOTE(chocolate.rose @ 2019 01 02, 21:27)
<p>Labas, ir aš iš senbuvių (3m atgal), galvoju apie keitimą į didesnius

Jei dar gyvuoja albumas, noriu pasižvalgyti

</p>
QUOTE(joli84 @ 2019 03 13, 22:31)
As nezinau ar labai senbuve skaitausi, 3 su biskiu metu mano papuliams

didesniu nenoriu (315cc turiu), tik nervina, kad gulejimas ant sono pasidare nebekomfortabilus, nemaloniai impalntas spaidzia tarpkruti.
Siandien norejau prisijungti prie albumo prisiminti savo senuosius papukus, nes tik ten yra islike foto, ka telefone turejau, viskas dingo, kai pavoge telefona. Bet neleidzia prisijungti, kazkas pakeite slaptazodi? Ar siaip baigesi galiojimas albumo?
QUOTE(3wa @ 2019 03 18, 08:19)
<p>sveikos, as taip pat is senbuviu jei taip galima sakyti, praejo 4 metai. noreciau ir albumiuke pasiziureti i save ir siaip pabendrauti. taip pat susilaukiau vaikucio per si laika, dabar 10 men tuoj bus. praejusiam poste pameciau skaicius, tai pataisau, buvo 3,5 metu. taip pat jei yra kokia nors fb grupe noreciau nuorodos i ja.</p>
QUOTE(gintare0820 @ 2019 03 18, 12:04)
<p>sveikutes! 100 metu

uzmeciau aki, ogi ziuriu 3wa ir joli84 cia

prisimenu jus ir kazkada, kai kartu grazinomes

</p><p>Maniskiams (.)(.) jau 3 metukai. Bet vis dazniau ir dazniau pagalvoju, kad noriu didesniu

mano 375 ml, noreciau kokiu 420

dabar mastau pirkt liemenele su gan dideliais pakietinimais (vel kaip kazkada)

su operacija reikes palaukt, nes noreciau dar vieno leliuko

bet po to tai tikrai didinsiu vel. ir noreciau minkstesniu implantu

maniskiai anatominiai Mentor. Jie yra truputi kietesni. Noreciau minkstesniu

</p>
Labas, kaip smagu jus visas skaityti

sugriztam po 3 metu kazkur
Mano pirmieji buvo 2015 ?, kur bottom outas gavosi, po to kitais metais korekcija i didesnius 480 ml priaugancius.
Siuo metu laukiuosi

tai krutine ohoho
Papildyta:
QUOTE(chocolate.rose @ 2019 01 02, 21:27)
<p>Labas, ir aš iš senbuvių (3m atgal), galvoju apie keitimą į didesnius

Jei dar gyvuoja albumas, noriu pasižvalgyti

</p>
QUOTE(joli84 @ 2019 03 13, 22:31)
As nezinau ar labai senbuve skaitausi, 3 su biskiu metu mano papuliams

didesniu nenoriu (315cc turiu), tik nervina, kad gulejimas ant sono pasidare nebekomfortabilus, nemaloniai impalntas spaidzia tarpkruti.
Siandien norejau prisijungti prie albumo prisiminti savo senuosius papukus, nes tik ten yra islike foto, ka telefone turejau, viskas dingo, kai pavoge telefona. Bet neleidzia prisijungti, kazkas pakeite slaptazodi? Ar siaip baigesi galiojimas albumo?
QUOTE(3wa @ 2019 03 18, 08:19)
<p>sveikos, as taip pat is senbuviu jei taip galima sakyti, praejo 4 metai. noreciau ir albumiuke pasiziureti i save ir siaip pabendrauti. taip pat susilaukiau vaikucio per si laika, dabar 10 men tuoj bus. praejusiam poste pameciau skaicius, tai pataisau, buvo 3,5 metu. taip pat jei yra kokia nors fb grupe noreciau nuorodos i ja.</p>
QUOTE(gintare0820 @ 2019 03 18, 12:04)
<p>sveikutes! 100 metu

uzmeciau aki, ogi ziuriu 3wa ir joli84 cia

prisimenu jus ir kazkada, kai kartu grazinomes

</p><p>Maniskiams (.)(.) jau 3 metukai. Bet vis dazniau ir dazniau pagalvoju, kad noriu didesniu

mano 375 ml, noreciau kokiu 420

dabar mastau pirkt liemenele su gan dideliais pakietinimais (vel kaip kazkada)

su operacija reikes palaukt, nes noreciau dar vieno leliuko

bet po to tai tikrai didinsiu vel. ir noreciau minkstesniu implantu

maniskiai anatominiai Mentor. Jie yra truputi kietesni. Noreciau minkstesniu

</p>
Labas, kaip smagu jus visas skaityti

sugriztam po 3 metu kazkur
Mano pirmieji buvo 2015 ?, kur bottom outas gavosi, po to kitais metais korekcija i didesnius 480 ml priaugancius.
Siuo metu laukiuosi

tai krutine ohoho