Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

Manau tuoj visos prades atsiradinet po 10 m.Pats laikas.Galbūt atgis senbūvių- naujokių pokalbiai:)
Aš ir prieš 10 ,pas aa Knėpienę. Tad buvom tikrai pažįstamos forume.
Pradedu dairytis ir gydytojo.Norisi formos kitos ,dabartine apvali,ryškus riplingas( nors nežinau,ar jis isnyktų,nes neturiu toje vietoje jokio riebalinio audinio)
Tema ,kaip matau,nelabai aktyvi unsure.gif

kokio dydzio implantai? gal per dideli kad riplingas matosi? 

Atsakyti

Sveikos,

Ruošiuosi operacijai. Gydytojas perspėjo, kad kurį laiką negalėsiu kelti ranku į viršų. Bet nepamenu ar nesakė ar aš pro ausis praleidau kiek laiko nebus galima kelti rankų? Ar savaitę? Ar mėnesį? Tai taip išeina, kad net apsirengti ir galvos išsiplauti negalėsiu. Tai ir mąstau kaip čia viską susidėliojus. Kiek laiko tas nepatogumas trunka?

Ačiū

sveika, na ir kaip praejo operacija ir gyjimas? ar patenkinta rezultatu?  :wub:​ 

Atsakyti
Merginos, ar girdejote, kad Prancuzijoj uzdraude keleta implantu, tarp ju ir Lietuvoj populiarieji Polytech. Del pastebeto daznesnio vezio-limfomos. Ar nesikreipet i savo chirurgus del sios info?
Atsakyti

Merginos, ar girdejote, kad Prancuzijoj uzdraude keleta implantu, tarp ju ir Lietuvoj populiarieji Polytech. Del pastebeto daznesnio vezio-limfomos. Ar nesikreipet i savo chirurgus del sios info?

mirus tema  :D  :4u:​ 

Atsakyti

labas Gintare, prisimenu tave ir kitas, mano irgi Mentor anatominiai, panikavau po vaiko kas bus, bet praejo metai ir ziuriu kad nieko labai baisaus nera, forma islaike ta pacia, atrodo gerai, panika buvo pradzioj kai del pieno gamybos ir tino ir slugo ir is po naktu vel kaip bombos... va tada baisu, bet kai nustojau maitinti viskas susitvarke ir grizo i vezes. dabar vaikui metai laiko, krutine tokia pati, skirtumas tas kad minstesne, gulint ant sono atrodo naturalesne, bet tikrai niekas nenutyso ar dar kazkaip.. ta pati liuks krutine 😉

Atsakyti

labas Gintare, prisimenu tave ir kitas, mano irgi Mentor anatominiai, panikavau po vaiko kas bus, bet praejo metai ir ziuriu kad nieko labai baisaus nera, forma islaike ta pacia, atrodo gerai, panika buvo pradzioj kai del pieno gamybos ir tino ir slugo ir is po naktu vel kaip bombos... va tada baisu, bet kai nustojau maitinti viskas susitvarke ir grizo i vezes. dabar vaikui metai laiko, krutine tokia pati, skirtumas tas kad minstesne, gulint ant sono atrodo naturalesne, bet tikrai niekas nenutyso ar dar kazkaip.. ta pati liuks krutine 😉

labukas  :4u:   kaip smagu skaityt  :)  as jau audziu minti keist i didesnius  :rolleyes:   i 420.. dabar 375  :rolleyes:   

Idomu kur visos planuojancios pasigrazint issilakste?  :hmm:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintare0820: 13 birželio 2019 - 11:01
Sveikos.
Gintare, 3wa, malonu matyt.

Gintare, tai gal permainų turi asmeniniam gyvenime, kad leliuko norisi?
Manai, tie keli ml labai pakeistų išvaizdą? Gal daktaras leistų ir daugiau.

Aš tai didesnių nenoriu ir nenorėjau nuo pat įdėjimo biggrin.gif
Gali būti truputį mažesni, bet tik ne didesni.
Man nei duria, nei jaučiasi, nei riplinguoja. Su plona sportine liemenėle miegu "nuo gimimo", be jos nepatogu.

Paskaičiau apie Polytech implantus (aš tokius ir susidėjus), bet minimi ir Allergan, ir dar kelių firmų, kaip rizikingi, tik ta rizika yra tokia maža, kad nesiūloma imt ir lėkt išsiimt.
Atsakyti

Sveikos.
Gintare, 3wa, malonu matyt.

Gintare, tai gal permainų turi asmeniniam gyvenime, kad leliuko norisi?
Manai, tie keli ml labai pakeistų išvaizdą? Gal daktaras leistų ir daugiau.

Aš tai didesnių nenoriu ir nenorėjau nuo pat įdėjimo biggrin.gif
Gali būti truputį mažesni, bet tik ne didesni.
Man nei duria, nei jaučiasi, nei riplinguoja. Su plona sportine liemenėle miegu "nuo gimimo", be jos nepatogu.

Paskaičiau apie Polytech implantus (aš tokius ir susidėjus), bet minimi ir Allergan, ir dar kelių firmų, kaip rizikingi, tik ta rizika yra tokia maža, kad nesiūloma imt ir lėkt išsiimt.

sveikute!  oj, mano gyvenime daug permainu  :D   per 3 metus sugebejau issiskirt, susirast kita drauga, susizadet, apsigyvent kartu  :D  dabar iki pilnos laimes truksta leliuko ir namo  :wub:   

o implantus galvoju vistiek keisiu po kokiu 5-6 metu, tai imsiu didesnius. Gal ir daugiau tilps  :rolleyes:   mano 375 ml tai kai su maudymuku tai matosi kazkas, o kai uzsidedu megstini tai lyguma  :D  

as irgi su sportine liemenele miegu, man kitaip nepatogu.. jeigu miegu be nieko, tai kazkaip maudzia ryte  :unsure:   tabaluojasi ten viskas nakti.. tai man tik su sportine  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikutes visos esu po pilvo plastikos puse metų dabar domina krutine.

Nes po vaikuciu paglebus liudina lb ji mane.

Is B dabar A

Noresiu patarimuku 😊🌷

Esu 161ugis

Svoris 54kg 

Koki dydi patartumet detis ir kokius.

Gydytoja koki.

Ir dar domina kaip galima butų nuotraukyciu albuma paziurineti.

Ir dar domina 

Atsakyti

Is B dabar A

Noresiu patarimuku 😊🌷

Esu 161ugis

Svoris 54kg 

Gydytoja koki.

Atsakyti
QUOTE(chocolate.rose @ 2019 01 02, 21:27)
<p>Labas, ir aš iš senbuvių (3m atgal), galvoju apie keitimą į didesnius smile.gif Jei dar gyvuoja albumas, noriu pasižvalgyti smile.gif</p>

QUOTE(joli84 @ 2019 03 13, 22:31)
As nezinau ar labai senbuve skaitausi,  3 su biskiu metu mano papuliams smile.gif didesniu nenoriu (315cc turiu), tik nervina, kad gulejimas ant sono pasidare nebekomfortabilus, nemaloniai  impalntas spaidzia tarpkruti.
Siandien norejau prisijungti prie albumo prisiminti savo senuosius papukus, nes tik ten yra islike foto, ka telefone turejau, viskas dingo, kai pavoge telefona. Bet neleidzia prisijungti, kazkas pakeite slaptazodi? Ar siaip baigesi galiojimas albumo?

QUOTE(3wa @ 2019 03 18, 08:19)
<p>sveikos, as taip pat is senbuviu jei taip galima sakyti, praejo 4 metai. noreciau ir albumiuke pasiziureti i save ir siaip pabendrauti. taip pat susilaukiau vaikucio per si laika, dabar 10 men tuoj bus. praejusiam poste pameciau skaicius, tai pataisau, buvo 3,5 metu. taip pat jei yra kokia nors fb grupe noreciau nuorodos i ja.</p>

QUOTE(gintare0820 @ 2019 03 18, 12:04)
<p>sveikutes! 100 metu  rolleyes.gif   uzmeciau aki, ogi ziuriu 3wa ir joli84 cia  4u.gif   prisimenu jus ir kazkada, kai kartu grazinomes  wub.gif  </p><p>Maniskiams (.)(.) jau 3 metukai. Bet vis dazniau ir dazniau pagalvoju, kad noriu didesniu  rolleyes.gif   mano 375 ml, noreciau kokiu 420  wub.gif  dabar mastau pirkt liemenele su gan dideliais pakietinimais (vel kaip kazkada)  biggrin.gif   su operacija reikes palaukt, nes noreciau dar vieno leliuko  wub.gif   bet po to tai tikrai didinsiu vel. ir noreciau minkstesniu implantu  rolleyes.gif  maniskiai anatominiai Mentor. Jie yra truputi kietesni. Noreciau minkstesniu  wub.gif​ </p>

Labas, kaip smagu jus visas skaityti smile.gif sugriztam po 3 metu kazkur 4u.gif ax.gif
Mano pirmieji buvo 2015 ?, kur bottom outas gavosi, po to kitais metais korekcija i didesnius 480 ml priaugancius.
Siuo metu laukiuosi nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif tai krutine ohoho biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(chocolate.rose @ 2019 01 02, 21:27)
<p>Labas, ir aš iš senbuvių (3m atgal), galvoju apie keitimą į didesnius smile.gif Jei dar gyvuoja albumas, noriu pasižvalgyti smile.gif</p>

QUOTE(joli84 @ 2019 03 13, 22:31)
As nezinau ar labai senbuve skaitausi,  3 su biskiu metu mano papuliams smile.gif didesniu nenoriu (315cc turiu), tik nervina, kad gulejimas ant sono pasidare nebekomfortabilus, nemaloniai  impalntas spaidzia tarpkruti.
Siandien norejau prisijungti prie albumo prisiminti savo senuosius papukus, nes tik ten yra islike foto, ka telefone turejau, viskas dingo, kai pavoge telefona. Bet neleidzia prisijungti, kazkas pakeite slaptazodi? Ar siaip baigesi galiojimas albumo?

QUOTE(3wa @ 2019 03 18, 08:19)
<p>sveikos, as taip pat is senbuviu jei taip galima sakyti, praejo 4 metai. noreciau ir albumiuke pasiziureti i save ir siaip pabendrauti. taip pat susilaukiau vaikucio per si laika, dabar 10 men tuoj bus. praejusiam poste pameciau skaicius, tai pataisau, buvo 3,5 metu. taip pat jei yra kokia nors fb grupe noreciau nuorodos i ja.</p>

QUOTE(gintare0820 @ 2019 03 18, 12:04)
<p>sveikutes! 100 metu  rolleyes.gif   uzmeciau aki, ogi ziuriu 3wa ir joli84 cia  4u.gif   prisimenu jus ir kazkada, kai kartu grazinomes  wub.gif  </p><p>Maniskiams (.)(.) jau 3 metukai. Bet vis dazniau ir dazniau pagalvoju, kad noriu didesniu  rolleyes.gif   mano 375 ml, noreciau kokiu 420  wub.gif  dabar mastau pirkt liemenele su gan dideliais pakietinimais (vel kaip kazkada)  biggrin.gif   su operacija reikes palaukt, nes noreciau dar vieno leliuko  wub.gif   bet po to tai tikrai didinsiu vel. ir noreciau minkstesniu implantu  rolleyes.gif  maniskiai anatominiai Mentor. Jie yra truputi kietesni. Noreciau minkstesniu  wub.gif​ </p>

Labas, kaip smagu jus visas skaityti smile.gif sugriztam po 3 metu kazkur 4u.gif ax.gif
Mano pirmieji buvo 2015 ?, kur bottom outas gavosi, po to kitais metais korekcija i didesnius 480 ml priaugancius.
Siuo metu laukiuosi nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif tai krutine ohoho biggrin.gif
Atsakyti

Is B dabar A

Noresiu patarimuku 😊🌷

Esu 161ugis

Svoris 54kg 

Gydytoja koki.

geriausia butu pasitarti su chirurgu   :4u:​ 

Atsakyti