Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

Man baisu buvo gal 3 dienas pries operacija  :oh:  bet taip baisu buvo, kad net sirdis gerklej atsidure ir sugalvojau, kad gal man net nereikia tos operacijos  :lol:  bet praejo ir laaaabai dziaugiuosi  :ax:

Sudeti 380 ir 480, liemenele raso 34C, bet suspausti tokie, tai tikiuosi, kai viskas susitvarkys, nors C ir liks  :huh2: 

Tokie skaiciukai ispudingi  :bigsmile: 

Prajuokinai su baime  :lol: 

panos, o jums nektla jokiu minciu apie paskui, kai bus kokiu 50-60 metu? Prisiziurejau realself fotkiu kai issiima implantus. Tuomet dar dazna ir mazinasi krutis, nes, kaip suprantu, krutys dar labiau pasmuke buna. Tai vaizdelis tragiskas- papai kaip kempines ir dar supjaustyti belenkaip. Ir dar paraso po fotke, kad va, pagaliau laisve nuo implantu  :unsure:  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 02 18, 09:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MissFoxy" data-cid="71447302" data-time="1487350689"><div><p>Man baisu buvo gal 3 dienas pries operacija  doh.gif  bet taip baisu buvo, kad net sirdis gerklej atsidure ir sugalvojau, kad gal man net nereikia tos operacijos  lotuliukas.gif  bet praejo ir laaaabai dziaugiuosi  ax.gif</p><p>Sudeti 380 ir 480, liemenele raso 34C, bet suspausti tokie, tai tikiuosi, kai viskas susitvarkys, nors C ir liks  huh.gif </p></div></blockquote><p>Tokie skaiciukai ispudingi  bigsmile.gif </p><p>Prajuokinai su baime  lotuliukas.gif </p><p></p><p>panos, o jums nektla jokiu minciu apie paskui, kai bus kokiu 50-60 metu? Prisiziurejau realself fotkiu kai issiima implantus. Tuomet dar dazna ir mazinasi krutis, nes, kaip suprantu, krutys dar labiau pasmuke buna. Tai vaizdelis tragiskas- papai kaip kempines ir dar supjaustyti belenkaip. Ir dar paraso po fotke, kad va, pagaliau laisve nuo implantu  unsure.gif  huh.gif </p><p></p>

Cia ta spats kai mane sklause o as nepagalvojau kaip atrodysiu 60-70 m su tatoo. Nu as pagalvojau tik tiek, kad ko gero as jau ir siaip nebeatrodysiu tada kaip 20-ies, o tatoo ar implantai (ar be implanto) kazin ar vaizda labai jeu bepagadins smile.gif

Be to, o kas trukdo ne isimti ta implanta, o pakeisti kai sulauksi 60? hmm.gif
Atsakyti

Cia ta spats kai mane sklause o as nepagalvojau kaip atrodysiu 60-70 m su tatoo. Nu as pagalvojau tik tiek, kad ko gero as jau ir siaip nebeatrodysiu tada kaip 20-ies, o tatoo ar implantai (ar be implanto) kazin ar vaizda labai jeu bepagadins smile.gif

Be to, o kas trukdo ne isimti ta implanta, o pakeisti kai sulauksi 60? hmm.gif

Nezinau net, matomai ivairiu priesciu buna issimti. Kaip skaiciau, tai ir sveikatos problemos, ir neturejimas pinigu implantu keitimui. O ir seip, turbut kai 60, papai nebera tokie aktualus  :ax: taciau aisku, darai tsip, kaip reikalinga ir norisi tuo gyvenimo tarpsniu, ir tai yra normalu! Gerai oermascius, as irgi nesiruosiu dangstytis, kazka slepti, kazko nenesioti ir kompleksuoti galvojant i kas bus paskui... 

Atsakyti
QUOTE(Pinot'e @ 2017 02 18, 10:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="MoulinRouge" data-cid="71448217" data-time="1487403868"><div><p>Cia ta spats kai mane sklause o as nepagalvojau kaip atrodysiu 60-70 m su tatoo. Nu as pagalvojau tik tiek, kad ko gero as jau ir siaip nebeatrodysiu tada kaip 20-ies, o tatoo ar implantai (ar be implanto) kazin ar vaizda labai jeu bepagadins vartotojo įkelta nuotrauka

Be to, o kas trukdo ne isimti ta implanta, o pakeisti kai sulauksi 60? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nezinau net, matomai ivairiu priesciu buna issimti. Kaip skaiciau, tai ir sveikatos problemos, ir neturejimas pinigu implantu keitimui. O ir seip, turbut kai 60, papai nebera tokie aktualus  ax.gif taciau aisku, darai tsip, kaip reikalinga ir norisi tuo gyvenimo tarpsniu, ir tai yra normalu! Gerai oermascius, as irgi nesiruosiu dangstytis, kazka slepti, kazko nenesioti ir kompleksuoti galvojant i kas bus paskui... </p>

Labas, nu man tikrai nebus idomu kaip atrodo mano papai kai man 60, o jeigu bus tai isidesiu ir susitvarkysiu taip kad atrodytu ledas biggrin.gif juk tam ir viska darom...
Atsakyti
QUOTE(Butri @ 2017 02 18, 14:25)
Labas, nu man tikrai nebus idomu kaip atrodo mano papai kai man 60, o jeigu bus tai isidesiu ir susitvarkysiu taip kad atrodytu ledas biggrin.gif juk tam ir viska darom...

Labai gera filosofija biggrin.gif Ir as taip galvoju... Prisiziuri save, neapsileidi, nesvarbu tau 30 at 60! Man atrodo 60 dar nera toks baisus skaicius ax.gif Virs 70 tai jau tikrai neberupes kaip tie papai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 19 vasario 2017 - 00:38

Labas rytas :) Prireike keletos dienu, kol iveikiau visa tema, kad galeciau drasiau sveikintis jusu namuose 🙄 zodziu, apsizvalgiau ir jungiuos. ..tik perskaicius susimasciau labai. Svarsciau, jog darytis op mazdaug balanzio gale, geguzes pradzioj, tada bus praeje 6 menesiai po maitinimo pabaigos, bet ziuriu yra kas daretes ir po maziau laiko 🤔 as seniau buvau skaicius, kad reikalingi 6 men , bet man jau po 3 viskas grize ir net su kaupu sumazejo ...nors jau nepamenu , gal taip ir seniau buvo...kai maitinau geriau buvo :D Vienu zodziu, gyvenu ne lt. Planuoju konsultacija balandzio pradzioj pas Kaikari, veliau antra kelione pasidaryt jau operacija. Bet va vasara ant nosies... Nesioju db 75A , o gal AA 🙈? Noretusi kokio C, nes maitinimo metu buvo geras B. Noretusi daugiau.tik nzn ar tilps ...esu labai smulki.162cm /48kg

O ziuriu kalbejot apie 60meti ..as buvau praita savaite pamascius apie tai 😅 , kad ir mirsiu grazi su papais ..😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dr.: 19 vasario 2017 - 09:58
QUOTE(lindrukas @ 2017 02 19, 01:37)
Prisiziuri save, neapsileidi, nesvarbu tau 30 at 60! Man atrodo 60 dar nera toks baisus skaicius  Virs 70 tai jau tikrai neberupes kaip tie papai atrodo

Tipo 60 metu dar jauna, o kai tik 70, tai iskart zhopa? biggrin.gif . Viskas priklauso nuo poziurio i save (ir turbut i gyvenima apskritai), o ne nuo amziaus - pazistu ne viena moteri, kurioms virs 70, o del kiekvienos naujos rauksleles isgyvena ne maziau, nei as smile.gif. Ir beje viena is ju, pernai atsventusi 75, pries savaite ar dvi man skundesi, kaip noretu susitvarkyti krutine, bet negali, nes del sveikatos bukles gydytojai jai atsisako narkoze daryti. Zo, ramybes del papu nebus iki grabo lentos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsNorris @ 2017 02 19, 10:08)
Tipo 60 metu dar jauna, o kai tik 70, tai iskart zhopa? biggrin.gif . Viskas priklauso nuo poziurio i save (ir turbut i gyvenima apskritai), o ne nuo amziaus - pazistu ne viena moteri, kurioms virs 70, o del kiekvienos naujos rauksleles isgyvena ne maziau, nei as smile.gif. Ir beje viena is ju, pernai atsventusi 75, pries savaite ar dvi man skundesi, kaip noretu susitvarkyti krutine, bet negali, nes del sveikatos bukles gydytojai jai atsisako narkoze daryti. Zo, ramybes del papu nebus iki grabo lentos  biggrin.gif

Butent 4u.gif

Va jums 70-mete wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba, as skaiciuoju, kad pakeisti implantukus man reiktu apie 50ies, tai yra sansu, kad 60 dar busiu visai nieko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O gal tiesiog issilupsiu lauk tuos implantus ir susilipdysiu is skuros pakeldama papus, kas zino, kas tada galvoj desis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Virs 60ies, jauciu, gydytojai ne visoms nori daryt ta operacija del sunkesnio atsigavimo po narkozes hmm.gif hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2017 02 19, 09:34)
Butent 4u.gif

Va jums 70-mete  wub.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Jei likimas ir sveikata leistu bunant 60 ar 70 dar rupintis kas po rubais,manau daugelis ir rupintusi,bet man atrodo tokiam amziuj jau visai kiti reikalai rupi,kaip anuku gerove,vaiku gyvenimas,kad sveikatele but gera,ir kad gyventi butu gera,nes esi sveika!Man 70 metes norai apie(.)(.)nuskambetu kaip mano i menuly nuskristi..Viskam savas laikas.Norim to ar nenorim,bet kiekvienas amziaus tarpsnis diktuoja savo tekme,ir kai garbaus amziaus moteris(ne tv zvaigzde)daro is saves karikatura man nebeskanu jau.Gatveje iskarto matosi ta kuri islaikyta pasitempusi ir vis dar stengiasi..gal tokiai dar ir (.)(.)reikia biggrin.gif nezinau.Bet tokiu laaabai mazai ..
Papildyta:
QUOTE(DivaZ @ 2017 02 19, 09:51)
Laba, as skaiciuoju, kad pakeisti implantukus man reiktu apie 50ies, tai yra sansu, kad 60 dar busiu visai nieko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O gal tiesiog issilupsiu lauk tuos implantus ir susilipdysiu is skuros pakeldama papus, kas zino, kas tada galvoj desis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Virs 60ies, jauciu, gydytojai ne visoms nori daryt ta operacija del sunkesnio atsigavimo po narkozes  hmm.gif  hmm.gif

Tada greiciausei ir tu pati nebenoresi..
Atsakyti
Tikiuosi buti tokiu isskirtiniu pavyzdziu, nes panosej turiu nerealu pavyzdi - savo "kanadietiska" uosve (69 m). Ji dirbau daug ir intensyviai fiziskai (pati viena didziuli nama tvarkosi, "apeina", darze geles augina - yra neseniai ir veisle roziu nauja isvedusi ir pan.). KIEKVIENA RYTA po 5 km sulaksto (nesvarbu kokiu oru!) ir valgo daug svieziu darzoviu.
Jos plaukai ir nagai visada sutvarkyti, padazyti, dantys sniego baltumo, papai stati, sikna standi, liaskos plonos ir t.t.
Nu nerealus ikvepimas ir zavesys ja nesvietiskas kiekvienakart pamacius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2017 02 19, 12:01)
Tikiuosi buti tokiu isskirtiniu pavyzdziu, nes panosej turiu nerealu pavyzdi - savo "kanadietiska" uosve (69 m). Ji dirbau daug ir intensyviai fiziskai (pati viena didziuli nama tvarkosi, "apeina", darze geles augina - yra neseniai ir veisle roziu nauja isvedusi ir pan.). KIEKVIENA RYTA po 5 km sulaksto (nesvarbu kokiu oru!) ir valgo daug svieziu darzoviu.
Jos plaukai ir nagai visada sutvarkyti, padazyti, dantys sniego baltumo, papai stati, sikna standi, liaskos plonos ir t.t.
Nu nerealus ikvepimas ir zavesys ja nesvietiskas kiekvienakart pamacius  wub.gif

Mano abi mociutes aprasei biggrin.gif . O 80 metu uosviene, nors plauku, nagu ir veido nedazo, bet bent tris kartus per savaite eina i sokius, likusiom dienom savanoriauja visokiose organizacijose, eina i ilgus pasivaiksciojimus su draugem ir kelis kartus per metus vaziuoja atostogu. Ai ir dar nauja kavalieriu isitaise pries Kaledas - isimyleje iki ausu, grazu ziureti wub.gif . Taip kad viskas priklauso nuo nusiteikimo - jei nesijauti sena ir dziaugiesi gyvenimu, kokio velnio elgtis ir atrodyti kaip senei?
Atsakyti