Įkraunama...
Įkraunama...

Krūtų plastika ( . )( . ), 258 tema

QUOTE(Akimirkos jėga @ 2017 02 25, 23:19)
Sveikutės,

aš vis paskaitau, nieko nepraleidžiu, bet nelabai, ką turiu pasakyti, išskyrus, kad noriu didesnių smile.gif)), bet čia nieko naujo smile.gif)) ir post faktum.

Moocho, mes abi pas SV darėmės, paaiškink, nors jau po laiko, kodėl jis deda labiau mažesnius, ar dėl kontraktūrų bijo, kadangi mėsos pas abi nieko gero nebuvo?
Dėl jo bendravimo, nelabai kalbus, bet aš daug labai gerų daktarų specų tokių sutikusi, suprantu, kad jie jau tokio lygio, kad nelabai cackinasi, kitų ir charakteris šaltesnis, bet man svarbu darbas ir rezultatas.

Sveika,o tai koks dydis gavosi?as nerealiai patenkinta,nera lb dideli,bet proporcingi smile.gif db tik randai kad išnyktų ir kelis mėnesius palaukti del liemenėlių pakeliančiu smile.gif
Atsakyti

Galvoju kazi ar daktariukai noriai apsiima tvarkyti kitu darba? 

Atsakyti

Chocolatea, sukrito tau viskas dabar i viena, laikykis, mergyt  :4u: 

Atsakyti
Sveikos ,padekite!!!! Susuko spranda! Itariu nerviskai,uz poros dienu laukia operacija(kelimas+didinimas) leidziuosi B grupe,geriu nuo uzdegimo vaistukus,nelabai ka padeda,kaip manot darys op?
Atsakyti
QUOTE(Voruta @ 2017 02 25, 22:54)
<p>Galvoju kazi ar daktariukai noriai apsiima tvarkyti kitu darba? </p>

Voruta, visgi nusprendet tvarkytis? Man atrodo, kad daug kas apsiima, bele tik pinigus moki. O kodel pas savo chirurga nenori? Nzn pas ka dareis, bet TA tai minejo taisantis daug kitu darbu
Papildyta:
QUOTE(Aurio zmona @ 2017 02 26, 07:37)
Sveikos ,padekite!!!! Susuko spranda! Itariu nerviskai,uz poros dienu laukia operacija(kelimas+didinimas) leidziuosi B grupe,geriu nuo uzdegimo vaistukus,nelabai ka padeda,kaip manot darys op?

Per pora dienu tas sprandas gali ir praeit... Labiausiai padeda silti kompresai. Kokia silta pusle apsivyniokit. Dar kremas yra kaitinantis, galitbjuo patepliot. Del operacijos, jei nepraeina, as skambinciaus gydytojui
Atsakyti
Labas, Aurio zmona imk 4u.gif kad greiciau praeitu!

Voruta seniai matyta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2017 02 26, 10:26)
Voruta, visgi nusprendet tvarkytis? Man atrodo, kad daug kas apsiima, bele tik pinigus moki. O kodel pas savo chirurga nenori? Nzn pas ka dareis, bet TA tai minejo taisantis daug kitu darbu
Papildyta:
Per pora dienu tas sprandas gali ir praeit... Labiausiai padeda silti kompresai. Kokia silta pusle apsivyniokit. Dar kremas yra kaitinantis, galitbjuo patepliot. Del operacijos, jei nepraeina, as skambinciaus gydytojui

Itariu is itampos cia man jau savaite skauda,kaitinanciu kremu ngl pakesti,isproteciau jei uzsitepciau,arteja op diena itampa tik kyla,o jei cia nervas uzspaustas,tai atsispaus turbut tik kai busiu rami po opercijos biggrin.gif

Realiai net nesakyciau gyd.bet bijau kad narkoze suveiks kazkaip ne taip,operacijos atkelt nenoriu verysad.gif(((((
Atsakyti
Sveikos smile.gif

4 dienos iki op, jau pilva suka apie tai pagalvojus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Voruta @ 2017 02 25, 23:54)
<p>Galvoju kazi ar daktariukai noriai apsiima tvarkyti kitu darba? </p>

Apsiima apsiima. TA merginos minejo kaip "remontininka" kitu... O ka ten tau tvarkyt? unsure.gif Paziurejau, nu tobuli gi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurio zmona @ 2017 02 26, 08:44)
Itariu is itampos cia man jau savaite skauda,kaitinanciu kremu ngl pakesti,isproteciau jei uzsitepciau,arteja op diena itampa tik kyla,o jei cia nervas uzspaustas,tai atsispaus turbut tik kai busiu rami po opercijos biggrin.gif

Realiai net nesakyciau gyd.bet bijau kad narkoze suveiks kazkaip ne taip,operacijos atkelt nenoriu verysad.gif(((((

Nu pakentekit su tuom kaitinanciu kremu, bet siltus kompresus tai butinai!
Atsakyti
QUOTE(Liniuxxx @ 2017 02 26, 11:32)
Sveikos smile.gif

4 dienos iki op, jau pilva suka apie tai pagalvojus biggrin.gif

Labuka,kur ir pas ka darysi?man irgi 4d liko biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Gal yra tokiu,kas salino implantus,bet nesidejo nauju?
Atsakyti