Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Sokoladinis cukiju pyragas bigsmile.gif nagi nagi, imeskit receptuka
mirksiukas.gif viskas kas is sokolado ir su sokoladu - rojus rolleyes.gif

Heida, kas del darbo girdet? Zinai, o gal ciuzinys miegot nepatogus? Ir man taip buvo, bet pakeitem ciuzini ir skausmai pasibaige mirksiukas.gif

O man koja ramybes neduoda. Laiptais sunkiausia laipiot. Atrodo kad koki svori prirista prie kojos tempiu unsure.gif
Atsakyti

As pagal sita kepiau, riesutu tik nedejau

http://www.lamaistas...u-pyragas-10000

O del darbo nieko negirdet, treciadieni ten buvau, atidaviau ko prase, sake patikrins referensus, ir paskambins, zodziu....

Atsakyti
Skaniai atrodo pyragiukas mirksiukas.gif reiks issikept

Nu uztrunka doku tikrinimas... Laikysiu spygas mirksiukas.gif
Atsakyti

Neblogas tas pyragas tikrai, labai dregnas, man gal saldumo truko, bet as dejau ruda cukru, tai jis ne toks saldus kaip baltas, gal ir kakavos kita karta desiu saukstu daugiau, seimyna jau uzsiprase savaitgaliui pakartojimo.

Del darbo tai nezinau, buvo is ten komentaras, kad vien tik emigrantai darbinasi, negali jie tiek priimt, reik anglu daugiau, gal po brexito kvotas isivede, juokas juokais, bet kiek MB pripasakoja visko su kuo susiduria darbe, tai baisu is tikro, neapykantos jau nieks net nesistengia slept.

Atsakyti

Laba,

Tfu tfu tfu mums kažkaip neteko nieko pikto patirti dėl emigrantų. Tikiuosi ir neteks. Apart durnų klausimų. Vienas klientas po poros metų paskambino ir paklausė, ar mes dar dirbam. Tipo, galvojau dėl Brexit nebedirbat. Nu, sorry, negražu taip, bet apart durniaus kitaip negaliu pavadint. 

Šiandien kitokia diena buvo. Matėt turbūt FB. Maniškis "mascot'u" buvo. Ne aukšto lygio rungtynės, bet vistiek ta nuotaika, atmosfera, patirtis. Faina labai buvo. Dabar visi tėvai, kas kur randa kokį video ar foto dalinasi. Nes, BT TV rodė live. 

Atsakyti

Joo, as maciau FB, isivaizduoju kaip vaikams smagu buvo.

Oj pas MB darbe tai gal nera dienos kad kas nepaklaustu "o tai dar nevaziuoji namo", " ka dar cia darai" ir panasiai, bet cia sudniekiai, va is paskutiniu rimtesniu buvo, kad neleido masinos statytis prie objekto, visi darbininkai statesi, o jiems dviems ne anglams liepe varyt masinas i shopingo parkinga, is kurio irankiu kalna teko nestis daugiau kaip kila ir dar susimoket uz visa diena. Tada nekele angliokas su tokiu keltuvu jiems ploksciu  i kita auksta, tipo uzsikniskit, susitampykit kaip norit, tiesa kai pasiskunde, aisku sukele, bet laikas jau buvo prarastas, juk alga nuo kiek padaro priklauso, ir dar daug panasiu dalyku.

Priviriau slyvienes, megstamiausia mano "uogiene"  :essen: 

Atsakyti
Heida, nu net truksta zodziu ka ir pasakyt. Isivaizduoju kaip TB jauciasi tokiose situacijose. As kaip tik sakyciau, kad statybos tai tokia sritis kur daugiausiai migrantu dirba ir tikrai tokiu dalyku nepasitaiko. Nu labai nemalonu dirbt tokioj aplinkoj unsure.gif
O kaip TB jauciasi?

Limcamca, nepamirsk foto vaikio parodyt per meeta mirksiukas.gif
Tai ar atvaziuosi su pyragu pirmadieni bigsmile.gif man offas mirksiukas.gif
Atsakyti
LAbukas

Kiek cia laisu turi Nova bigsmile.gif bigsmile.gif

PAs mus ir kazkaip ner jokiu kabinejimusi...O dirba tikrai nemazai anglu..
Atsakyti

Sveikos, koks fainas oras siandien  :bigsmile: 

Nova, tai taip ir jauciasi, blogai, nemoka atsiribot, viska i galva ima, pats kaltas. Jis isvis toks labai teisingas, o tokiems niekad nebuvo lengva  :rolleyes: 

Atsakyti
Giega, dienas buvau ant operacijos pasitaupius mirksiukas.gif dar 2 papildomas del laidotuviu dave. Tai va dabar isnaudoju mirksiukas.gif

Orelis siandien tai tikrai fainas buvo. Lauke su SB beveik visa diena prasikuitem.
Atsakyti

Ne, Nova. Man gi darbo diena rytoj.  :4u: 

Ką nuveikėt savaitgalį? Oras toks pusėtinas. Bet, nu kas iš to oro, jeigu jį futbole praleidi  :D​  

Atsakyti
QUOTE(*nova* @ 2017 09 17, 19:44)
Giega, dienas buvau ant operacijos pasitaupius  mirksiukas.gif  dar 2 papildomas del laidotuviu dave. Tai va dabar isnaudoju  mirksiukas.gif

Orelis siandien tai tikrai fainas buvo. Lauke su SB beveik visa diena prasikuitem.

O tai pala,tu jau pasidarei operacija?Man atseit dar pora men eile laukt...

Oras tai ka as zinau..Nu man tai salta buvo ax.gif As jau su auliniais kedais ir odine striuke ejau...Kine buvom..Tam IT..Ai kazkoks lengvas siaubakas..Prailgo,nes to siaubato labai mazai buvo..Nors as ir nemegstu siaubo filmu..

Darem su MB manty mirksiukas.gif Zinot toki patiekala?Uzbekiski dideli koldunai virti ant garu mirksiukas.gif Skanu labai ,bet darbelio tai nemazai ax.gif Kol mesa susipjaustai-malt neskanu,kol tesla pasidarai,kol sulipdai...Na bet jau garinas mirksiukas.gif
Atsakyti