Oi koks geraz vandenukas

Tai ka,toliau laku vyna...Kiti zmones tai sultis,tai vandenuka,o as tai vyna

Skaitau vaiku svajones: http://vaikusvajones.lt/
Na, kokios atrodo jos paprastos, taip lengvai igyvendinamos.
Giega, žinok aš visas atostogas pragurkšnojau, tiek Graikijoj, tiek Baly...žiauru nu bet atostogos..žiūrėk tai kokteiliukas koks, tai aliukas, tai taurė vyno..
Beje man Graikija nepatiko, konkrečiai kalbu apie Chalkidikę, turėjom mašiną, išmaišėm visą regioną, šūdų šūdas!!! Pradedant maistu (turėjom AI savo viešbuty - šūdas, restoranuose - šūdas, paprastesnėse kavinukęse - šūdas), baigiant miesteliais, kuriuose nėra ką žiūrėt. Daug apleistų pastatų, prirašinėta grafičių, žmonės nemandagūs, ant kalnų, kalvelių ir palei jūra stūkso ištisi nebaigti statyti poilsio kompleksai, matyt dėl krizės taip ir nebaigti. Aptarnavimas nemalonus, graikai man iš viso tokie grubūs pasirodė. Kai kuriose miestelio parduotuvėse tamsu - suprask taupo jie. Atėjau į vaistinę, tai ne tik kad niekas nepasisveikina (tuščia vaistinė!), tai dar laukiau gal 10 min kol susiraukęs diedas paskaičiuos savo kažkokius rašmenis ir teiksis į mane dėmesį atkreipti. Pasisakaitėm iš vakaro kur važiuoti internete, radom bent keliose vietose parašyta apie kažkokį fainą žvejų kaimelį, neva senovinis...atvažiavom...apsisukom...išvažiavom. Žiūrėt nėra ką iš viso! Net nesupratom kur tą grožį turėjom pamatyt. Žodžiu, nesakau kad nevažiuoti apskritai į Graikiją, bet į Chalkidikę tikrai nevažiuokit, nuoširdžiai sakau, buvo mano prasčiausios atostogos.
Limcamca, aš noriu akių vokus pasimažint