Sveikos
Heida jei bank tai tikrai man rods nieko negautum tau jaučiu net atostogos nepriklauso

Patranka sveikinu

Giega kiek tau ispanija kainuoja

Turiu pagal sutarti 28 dienas atostogu, tik atostoginius jie man moka su kiekviena alga, tai gaunu daugiau, bet kai eisiu atostogu, jau nieko nemokes. Nebandziau dar NHS, kolkas noriu apsitrint, apsiziuret kaip cia kas vyksta. Va del siftu tai nervina, mes sutare 10-11 naktu, tai stato belekaip, kartais kai kazkur jau visai negaliu, tai pasakau, isbraukia, o siaip tai jauciu dideli spaudima dirbt daugiau, skambina vos ne kasdien ir praso padirbt.
Laba, as ir pries pirma atsikeliau, bet turiu pasiteisinima, nakti dirbau
Egle nupuosem, vietos namie atsirado, tustoka atrodo, kai visas dekoracijas nuemem.
Matet kad LT isigaliojus alkoholio reklamai, ispakuoja net uzsienietiskus zurnalus ir is ju ranka isplesia puslapius su alkoholiu, man tai kazkas nesuvokiama siais laikais, plesyt, kosmaras kazkoks. Kaip as galiu pirkti kazkoki zurnala, jei jis jau suplesytas, blyn kad uzvire kraujas pamacius nuotraukas. Tai taip iseina kad ir daug laidu neberodys per tv, ypac kur kelioniu, kulinarines laidos, ar cenzuruos net filmus kur rodo alkoholi????? Nu baisiau uz siaures koreja.
Giega, kaip faina, nebaisu su tokia maza kruopyte likt? O kaip siaip mergyte, rami, leidzia teveliams pamiegot?
Nu o LT i valdzia isrinkti konkretus idiotai, ministrai viens uz kita prastesni, Karbauskis isvis apsimelaves bjaurybe. Nesuprantu kaip dar prezidente seimo nepaleido, nes baisu ir geda uz ju sprendimus.