




Laba,
Mes vakar ėjom out į restoraną steikų valgyti. Oras buvo toks, kad tik greičiau į kokį kabakėlį įlysti. Net airiai ir tie, kažkaip pasyviai savo Patriko dieną šventė, irgi matyt per šalta.
Šiandien vaikų aukles išleidau, ir drybsosiu ant sofkės. Parvežiau vakarienei koldūnų, sau Manija šokoladukų.
Seku tokią anglų grupę. Ir, ten kartais užeina kalba apie maisto gamybą namuose. Na, kokie jie neišradingi, koks skurdus pasirinkimas pas juos, tai baisu. Reiktų, kad Pūga patvirtintų ar tikrai tiesa. Vien tik stew, lazanija, koks nors piemenėlių pyragas, dešrelės su bulvių koše ir viskas. O, jau roast dinner tai topų topas. Chm.. įdomu net. Negi rimtai, taip?
Man tai atrodo mūsų maistas įvairesnis. Gal, mes namie negaminam tiek daug visko, bet tikrai visko įvairiau pas mus yra. Vien iš troškinių srities kiek pasirinkimų, nori plovas, nori guliašas, nori čenachai ir pan. Kepsnių kiek. Visokios žuvys ir t.t. ir pan. Nu, tikrai mes daugiau visko valgom.
Kai jau aš nebežinau ką gaminti, tai perverčiu savo receptų knygas. Arba, FB yra nebloga grupė Gaminam, skanaujam - va, ten pasiskaitau, ir atsiranda iš karto kokia mintis.
Heida, spagetti bolognese gali daryti, čili troškinį. Aš kepu kotletus orkaitėje į foliją įvyniotus. Dar mėsą apdedu morkomis, žirneliais, krienų šaukštą. Jeigu domina, tikslų receptą galiu parašyti. Gali gaminti kokius maltinukus. Kibinus gali gaminti. Arba naminius burgerius.