Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Mokama ir ta programele,tik kad automatiskai surenka biggrin.gif
Kas dar patiko tau?MAn visai dar Armenija patiko.Baltarusiu daina labai girdeta,na toks jausmas,kad nukopijuota,nors siaip irgi gana nebloga..
Atsakyti
vaLIOOOOOOOOO
Atsakyti

Labas rytas...

Kas per valio,giega?...aš nedraugauju su eurovizija :B 

Heida,aš kaip tb,mane sunku kur ištempti...geriau man namie,gal kad retai ir taip būnu juose,gal senstu :D ,aišku senstu už poros sav bibiliejus..

Kaip gerai jau kad snd vėsiau ..

Atsakyti
LAbukas

NA Valio uz Lietuva biggrin.gif Siaip visada balsuoju uz Lietuva,patiko ta daina ar ne,bet si karta tikrai galejau balsuot ir uz daina mirksiukas.gif GAl truputi per melancholiska,bet tikrai labai grazi mirksiukas.gif

Kas pasakys,kad per karsta,tas gaus su slidem per kupra biggrin.gif biggrin.gif
NA kad siandien vesiau,tai ir as labai nepykstu-siandien bus labai daug darbo...Bet siaip vasara turi but silta biggrin.gif
Atsakyti

Atsakyti

Oi, blyn kaip juokiausi: su slidėm per kuprą  :laugh:  :laugh: aš pritariu, kol kas nėra per karšta, dar tegul pakaitina. 

Penktadienį biški vėsiau rodo. Mano dičkio gimtadienis, suplanavę steikus kepti, tikiuosi nelis. 

Eurovizija vakar labai patiko, labai džiaugiuosi lietuvaite. Laikas organizuoti stalą su užkanžiais šeštadieniui  :laugh: 

Ai, dėl vyro namisėdos. Tai ką jau padarysi, matyt toks charakteris, toks būdas. Jeigu išsireikalausi per prievartą važiuoti, ir bus surūgęs, zys irgi mažai smagumo. Kažkokio kompromiso gal reikia, kartą į mėnesį ar pan. 

Atsakyti
Labukas

Limcamca,sestad valgysit likucius nuo penktad steiku biggrin.gif
Mes nieko neplanuojam...Sestad po pietu eisiu grazintis-nagai,ragai.Pirmad prisiklijuosiu blakstienas-visa grazi atostogoms busiu biggrin.gif Apsikirpt reiktu..Bet viena diena noriu,kita jau vel nebenoriu,atseit auginu biggrin.gif
Va,vakar rinkausi lankytinas vietas Portugalijoj,tai kelias MB isbrokavo biggrin.gif JAm tinka nardymas,plaukimas laivu,pasivaiksciojimas kokiom uolom,bet i muziejus nenori..Radau tokia kaulu baznycia,tik tiek,kad ji prie pat oro uosto,tai tik del to uzvaziuos,kitu atveju ne nesivargintu...Ten dar yra delfinariumas,bet irgi MB nelabai suzavetas-geriau uz tuos pinigus antra karta plauks laivu ir paziures delfinu gyvoj gamtoj mirksiukas.gif KAd 1x plauksim laivu,tai cia faktas biggrin.gif
Atsakyti

Kokia Denmark daina gera, eina sau kaip patiko

Atsakyti

Laba,

Buvau iškritusi kelias dienas. Taaaip galvą skaudėjo. Nežinau ar čia migrena, ar saulė kokia pikta buvo. Nes, skaičiau, kad daug kam skauda. Šiandien jau lyg ir geriau. Šampės vistik norisi, sūnaus gimtadienio proga. Jėtau, jėtau - 14 metų mano dičkiui  :D  :wub:​ 

Atsakyti

O, tai su gimtadieniu jus Limcamca, skuba kazkur tie vaiku metai, gerai kad nors musu vietoj stovi  :nail:​ 

Atsakyti

Aha, musu tai vietoj  :laugh: Dabar pradedu suprasti posaki: o sirdyje tai as jauna  :laugh:  :flirt2:​ 

Atsakyti

Sveikos.

Limcamca, kaip gimtadieni atsventet? Praejo tau galva skaudet?

Mes kinieciu bazej buvom, truputi mesos pirkom, o siaip visokiu padazu ir sushiams daryt reikalu. Teks sukt sushius vakare, o jau tingiu.

Ziuresim eurovizija draugiskai?

Atsakyti