Ir kaip pusryciai Romforde?As blynu pusryciams prikepiau,megstam mes kazkaip

Laba,
Mes vakar važiavome į Brightoną. Vyras žinojo gerų viečikių, labai fainai palei jūrą pasivaikščiojom. Paskui leidom laiką pačiame Brightone. Labai patiko miestas, senamiestis šiek tiek panašus į Bruge, ir mažus prancūziškus miestelius. Mažos gatvės, parduotuvės, jaukūs restoranai. Vyras norėjo picos, tai pavalgėm toje pačioje picerijoje kaip ir Londone esu buvusi. Skaniausios picos Anglijoje.
Namo važiavom 3 valandas, nes tiek auto buvo keliuose. Be to, prieš nosį įvyko avarija, tai uždarė kelią. Spėjom nusukti, bet kai tokia masę mašinų suvarė į vieną kelią, gavosi, kad į tunelį įvažinėjom valandą laiką
jau taip atsibodo, užpakalius paskaudo, kad baisu. Išklausėm visas radijas, kokias tik atsiminėm: ir anglų ir prancūzų ir m1 ir lalūna, ir geras fm, ir russkoje radijo ir net lietų buvom įsijungę.
Bet, dieną užskaitau labai smagu buvo. Ir, oras geras pasitaikė, nors ir nekaršta.
Asos nuolaidos, reikia papirkti vestuvėms batelių, rūbų. Jie lyg nemokamą gražinimą siūlo, bus paprasta, jeigu kas netiks.
Laba,
Taip, aš pirmą kartą buvau Brigtone, o vyras tai klausimas kur jis nebuvęs. Bet, darbo reikalais tai ne tas pats. Važiavom miestą apžiūrėti, pietauti, pasivaikščioti.
Nova, pameni man labai skaudėjo galvą. Tai liepė akinius naudoti. Aš receptą pamečiau. Paskui galvos neskaudėjo, viskas gerai buvo. Dabar paskutiniu metu, labai akis skauda. Kartais po pietų nebegaliu dirbti. Tos ašaros kažkiek padeda, bet galvoju, nu gal gana mandravot jauną pacankę, gal reikia akinius kabint ant nosies Tikras ligų maišas. Nugara labai įdomi. Būna diena geriau, nieko nejaučiu. Būna, nuo pačio ryto pajudėti negaliu. Geriausia išeitis būtų nueiti pas gydytoją, bet kaip visada nėra kada. Šiuo metu perku, matuoju visų rūbus vestuvėms
Vaikai jau tik pamato mane su maišiuku, ir rėėėkia: nesimatuosiu
bus gerai
20180620_063849.jpg 341,04KB
0 Parsiųsta kartų
Noriu tokiu plauku, reiks paklaust kai busiu LT ar imanoma is mano taip padaryt, bet jauciu cia tik iskart po kirpejos toks vaizdas imanomas