Ir as myliu siluma, bet sitos vasaros karstis virsina visa mano meile

Lietaus dar musu puseje dar nesimato

Laba,
Man žinokit ne per karšta. Tik viena vieta kur sunku, tai futbolo laukai. Bet, geriu daug vandens, plonai apsirengiu ir išgyvenu. Gamtai lietaus reikia, bet dar tegul ne šiandien. Mano kilimai ir patalynė lauke
Aha, Wantstead flat degė žolė, nors mums nesijautė nieko.
Nova, nea nėra pigių bilietų. Kaina 800 svarų, jau skaitau, brangu. Dabar iki 900 pakilo.
Sveikos,. na vasarele siemet labai neangliska, viskas butu neblogai, bet darbe labai karsta, jei nekruti, tai nieko, bet tik pajudek, prakaitas upeliais teka.
Nova, dar neatostogauju, nuo 27 dienos pradesiu, vaikai dar ir tie paskutines dienas eina i mokykla, mazoji vakar isleistuviu vakareli turejo, o penktadieni leaving assembly, galvoju eit ar ne, zinau kad asaru nesulaikysiu, tai svarstau, gal visai nereik man to vieso asarojimo
Laba,
Ne, Giega dabar mums bus metines. Ta pacia diena vyro puse organizuoja dideli gimines susitikima. Nezinau kaip cia pavyks per visa LT pravaziuoti. Rugpjucio viduryje brolio gimtadienis, rugsejo pradzioje brolio vestuves. Bet, kazin ar situose sudalyvausim.
Is anksto bilietu deja, nepirkom. Heida, o jus su auto ar lektuvu?
Vot, atostogu LT visai nelaukiu. Mielai kur nors kitur vaziuociau/skrisciau.
Heida, as tai einu i visus atsisveikinimo renginius. Vakar buvo presentation, tai buvo galima oficialiai paverkt