Įkraunama...
Įkraunama...

Jaukiai ziemojancios Londonietes plepa apie viska.

Salta siandien buvo.. Ir prisirengiau,ir pirstines,ir kepure,ir masinoj sildymas visu pilnumu .. ir langus gramdyt reikejo.. Sianakt 1rodo.
Atsakyti
Ka, panos savaitgali veiksit?
Atsakyti

Labas rytas.

Man tai salta ir vakar buvo, ir siandien, suneliukas namie su megstuku dreba, tam tai pastoviai salta  :D

Savaitgali dirbsiu, tai nieko ir neveiksim, nors reiktu dar iki kokio Romfordo palekt, pabaigt dovanas supirkt, bet gal paprasta diena geriau, ta zmoniu mase labai jau vargina. Laukiu atostogu ir pykstu ant saves, kad galejau nuo anksciau paimt, o ne nuo 24 dienos  :D 

Pirkau uzuolaidas is ebay seniausiai, niekaip negaunu, parasiau pora kartu pardavejui, tai raso atgal visokias pievas, tai vaikas serga, tai bukit gera dar palaukit stringa pastas pries sventes, o pardavejas uzuolaidu kaip ir parduotuve, daug visokiu turi, negi jiems ne paprasciau naujas atsiust  :hmm: blyn man tai ir norisi iki svenciu uzuolaidas pasikabint.

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2018 12 14, 07:12)
Ka, panos savaitgali veiksit?

Oi,ryt tiek reikalu,kad nezinau kaip viska suspet biggrin.gif Ir pas gyd,gundaus ir as vokubop pasidaryt,ir lazeriai ir dar uosvienes gimke..o dar ne dovanu nenupirkkm..
o sekmad dirbu.
Atsakyti
Artėjant šventėms visokių vakaruškų pilna, plius visokie vaikų gimtadieniai. Kažkaip paskutiniu metu, visai netyčia žiūriu patapau ir vaikų saugotoja. Šį savaitgalį jau net su nakvyne taikosi įsiūlyti. O, aš būsiu treniruotėje, paskui vešiu į gimtadienį, paskui nakvynė to vaiko. Sekmadienį ryte reikia tuo vaiku pasirūpinti, o mums svarbios varžybos ir plius dar anksti. Nu, kaži labai bloga teta būsiu jeigu atsisakysiu. unsure.gif Biški jau pradeda užknisti, kai naudojasi gerumu.

Darbo yra, o ranka kaip medinė. Niekaip nekyla dirbti. Imk ir pagriūk ant sofos pamiegot unsure.gif

Kalėdų senis atneš vyrui dovanų rūkyklą. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 14 gruodžio 2018 - 11:34

Nezinau ka dukrai nupirkti Kaledoms.Vakar visa Brent Crossa isvaiksciojau ir nieko.Labas rytas.

Atsakyti
QUOTE(I.Elija @ 2018 12 15, 09:17)
<p>Nezinau ka dukrai nupirkti Kaledoms.Vakar visa Brent Crossa isvaiksciojau ir nieko.Labas rytas.</p>

As dukrai kvepalus nupirkau mirksiukas.gif

O as va nesugalvoju ka 9m mergaitei nupirkt.. su zaislais jau nezaidzia,knygu neskaito,ausu neprasidurus.. is rubu gal ka g.gif bet gimkej jau dovanojom..
Atsakyti
Aš dukterėčiai Pandora čekį turiu, sakė nori sidabrinių auskarų. Ir, šiaip ji Pandora renka sunaudos.
Kitai daug ko iš Lush parduotuvės.
Man tokioms jaunoms atrodo labai lengva ką nupirkti, viskas tinka.

Giega, devynmetei gal kokias ausines muziką klausytis, ir šiaip vaikai jungia prie telefonų, planšečių?
Atsakyti
Tik nesakykit, kad ir šiandien nešalta. Mano vaikas futbole, lakstydamas beveik apledėjo. unsure.gif
Atsakyti
Salta salta..Atrodo tik is masinos i masina,lauke tik pora min pabuni ir tai speji susalt...

NA ka,susitariau ir del voku op biggrin.gif Ai,tuo paciu metu padarys ir ramu bus mirksiukas.gif Nes dar karta neaisku kada prisiruosiu biggrin.gif

VAkare lazeriuotis eisiu,paskui pas uosviene i gimke..KA tai dovanu irgi nenesa fantazija biggrin.gif Greiciausiai is Pandoros ka nors nupirksim,gal dovanu ceki g.gif
Atsakyti
Sveikos

Lauke nebuvau - kosciu baisiai. Tempos nera, gerkles neskauda, nu bet kosciu nesustodama. Sausas, ikurus kosulys. Priepoliai kai uzeina, neturiu kur detis. Kaip gydotes tokius kosulius? Pas gp buvau, tai viskas okay. Plauciai svarus. Turi po 3-4 dienu praeit. Jau net koset bijau - krutine pleso.
Nachiort kaip durna....

Mes vaikiui kvepalus nupirkom ir debengham voucheri. Nusipirks ka nores pats mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *nova*: 15 gruodžio 2018 - 16:18
Sveik Nova.
Prie tokio kosulio geriam Hedelix arba Pertusino, na arba angliską koki sirupa. Acc kiek zinau gerai padeda. O, daugiau virtu bulviu inhaliacijos, siaip visokios inhaliacijos. Koju kaitinimas ir tepu eukaliptu kokiu arba tiesiog wicks. Wicks tam reikalui super geras. Vistienos buljonas. Karstos arbatos. Grieztai jokio pieno.
Atsakyti