Ačiū merginos už patarimus. Žiūrėsim ką vetas sakys
Kadangi perskaitau visas katinukų temas, tai sfinksų tarpe dažna širdies įgimtos, paveldėtos širdies ligos, taip pat škotukai ir britukai serga. Veisliniai visi silpnesni toms ligoms, negu lietuviški katinukai. Aš nesakau kad Rastei būtent širdukė, tik atkreipiau dėmesį kokie požymiai

Ahabi, aš irgi norėjau pasakyti, kad katės taip daro, kai nori išsivemti, plaukų prisilaižę. Bet Rastė turbūt nesišeria, o Mako neprausia?
Ačiū už sveikinimus. Dar truputį pasenau, bet čia turbūt gerai, ar ne? Visi turim savo laiką, o gimtadieniai mums primena, kad nešvaistytume jo be reikalo.
Na jie dar nėra tokie artimi
Sveikos gyvos
Vakar vakare iš telefono niekaip negalėjau prie sm prisijungti, nuolat erorus metė. Šiandien aš dar darbe (paskutinis šių metų darbo šeštadienis).
Šponkiuk, jezau kokios labai nekokios naujienos
Žinau, kad padarysit viską kaip reikia, bet nuo to nelengviau
Ir mamai sveikatos
Apus, sveik
Sloga baisi liga, ypač pirmosios dienos sunkios.
Lisitėjos faina ryža chebra
Kiekvienas su savo bliūdeliu
Įdomu, Belos vainikas atlaikys visas šventes ar nelabai
Ar iš balos tas gražumas Snaigės prigimimo
Gufis su karūnos laikymu prajuokino
Lapyna, sveikinu su gimtadieniu
Gražios tau šventės, daug meilės ir bučinių
Aist, tavo batai šikarni
Merfes darbai puikūs, atsidžiaugti jos šlepetėmis negaliu. Namie iš jų neišlendu

Vakar vakare iš telefono niekaip negalėjau prie sm prisijungti, nuolat erorus metė. Šiandien aš dar darbe (paskutinis šių metų darbo šeštadienis).
Šponkiuk, jezau kokios labai nekokios naujienos

Ir mamai sveikatos

Apus, sveik

Lisitėjos faina ryža chebra

Įdomu, Belos vainikas atlaikys visas šventes ar nelabai

Ar iš balos tas gražumas Snaigės prigimimo

Gufis su karūnos laikymu prajuokino

Lapyna, sveikinu su gimtadieniu

Aist, tavo batai šikarni

Merfes darbai puikūs, atsidžiaugti jos šlepetėmis negaliu. Namie iš jų neišlendu

Busy, taip vakar jau maitinau priverstinai, nes pati jau neikiek neėdė, bet po poros h išvėmė. Tai ryte nors ir neužsirasę išlėkėm pas vet, nes neėdus, praradus skysčius jai geriau tikrai nepasidarys be lašinės ir leidžiamų vaistų.
Aisku, Kiara kai neede, gavom vaistu nuo vemimo ir serem priverstinai, girdem vistienos sultiniu, vandeniu 3 savaites. Tai laselines zinoma geriau, paprasciau. siunciu palinkejima issikapstyti
Lašinės dar praplaus šlapalą
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 17, 11:11)
<p>Zugi ryte vėmė kas 3 valandas, nuvežėm į kliniką, padarys tu dviejų parametrų kraujo tyrimą, pusę dienos lašins skysčius, suleis nuo pykinimo, bet sakė jei ir nepykins, nereiškia, kad pradės ėsti. Inkstai jau pakitę nuo nepakankamumo, neaišku kas blogiau ar inkstų būklė ar skrandžio.
Ne vetė aš, bet jei Atui ar Milai blogai, tai prie skysčių, ir vaistų nuo pykinimo, sulašinčiau ir nuo rūgštingumo. Galbūt Zugi labai prastai jaučiasi, nes skrandį skauda nuo to.