Retai rodausi temoje, bet beveik viska skaitau, kai maziuke leidzia

Laba diena
Retai rodausi temoje, bet beveik viska skaitau, kai maziuke leidziaLabai zavi mane Merfes darbeliai
Merfe, noriu paklausti, koks maziausias Jusu klientas?
Mažiausias tai tokis, katras namo važiuoja pirmą kartą . ( aš apie šlepetytes, na ta prasme be prisiūtų padų) Jei domina tokios, rašyk į a/ž, kokio dydžio reikia, gi sakau, kad Kalėdos
. Sausį ir turėsi
. na, o jei batukai jau skirti laukui, tai, žinok, priklauso ar turiu/ gaunu reikiamo dydžio padus:), šiaip mažiausius laukui, ko gero 12 cm pėdai esu darius.
Mergytės, šiandien jau pirmosios Kalėdinės akcijos tapkytės iškeliavo į Alytų, tikiuosi nenuvilsiu...
( pirmumas, draugės, tai pagal letenytės mažumą, tiesiog tokias turėjau, nes Lietuvoj pelenių pažai beliko, daugiau gerai plaukiančių...)
Norėčiau keiktis.... čia aš dabar keikiuosi..... ne iš pykčio... iš beviltiškumo....buvom pas gydytoją, akies žaizda 75 proc užsitraukus, bet... persai egzotai ir dar kelios veislės turi bėdą....Sequestr cat. Gufiui ji prasidėjo..... + dar papildomi vaistai, lauksim kito antradienio... arba spėsim užgydyt, kad daugiau neplistų, arba lauks operacija..... čia aš vėl keikiuosi.... ramių švenčių neturėsiu....
Tam tikros veislės turi šitą Sequestr.... zidziu kai būna akies bet koks pažeidimas pradeda gamintis iš kitos pusės erozija , kuri sukietėja, ji skausminga.... šalinama tik operacijos būdu....tas sukietėjimas... ėmė Gufiui kraują tirs kiek to geno vargšiukas turi... nes tai reikš kad bet kada šitas reikalas gali išlysti....