Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(tobuliux @ 2017 02 23, 13:14)
Mamytes,kurios uk gyvena,mother care parduotuveje maxi cosi cabriofix kedutei akcija tik 60 svaru smile.gif deja internetu pirkti nebeleidzia,bandykit gal parduotuvese rasit smile.gif

Labuka.Labai ačiū ieškosiu oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 23, 13:00)
Labuka.Labai ačiū ieškosiu  oro_buckis.gif

Pranesk kaip seksis paieskos smile.gif as su vyru sekmadieni vaziuosim i Siaurine Airija(skaitosi jau uk) bandysim laime irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 02 23, 15:18)
Pranesk kaip seksis paieskos smile.gif as su vyru sekmadieni vaziuosim i Siaurine Airija(skaitosi jau uk) bandysim laime irgi smile.gif

Būtinai! Sėkmės ir jums paieškose!
Atsakyti
Va ir aš po vizito. 24 sav., kojom į priekį mergina įsitaisiusi. Dabar suprantu, kas ten krebždena man pilvo apačioj biggrin.gif Priaugau 4,5 kg, bet jaučiuosi drambliukas. Apžiūrėjo kaklelį, nes skauda visą apačią baisiai, vos vaikštau. Viskas gerai, užsidarę pilnai, ilgis normalus. Keliausiu sportuoti smile.gif

Hemaglobinas mano 115, gydytojas sakė normalus, tai gal tik kokias granatų sultis pagersiu.

Toms, kurios bijot važiuojant pagimdyti, išgirdau patarimą kursuose. Kadangi pirmas signalas, jog jau kaklelis atsidarė ir reiks stumti yra tuštinimosi noras, reikia užsimanius tuštintis lekuoti kaip šuniukui. Pabandykit, tikrai nusimuša visi kiti norai. Taip galima pratempti kurį laiką.

Na nuotaika mano šiandien puiki, visom geros dienos 4u.gif
Atsakyti

Sveikinu su puikiom naujienom :) Dėl to noro stumti, tai kažin gimdymo metu kas ten gali padėti... Šiaip iki tos fazės tai nemažai laiko praeina, nors aišku būna, kad žaibiškai pagimdo :) youtube mačiau kaip vyras vairuodamas filmavo, o žmona priekinėj sėdynėj pagimdė, vos spėjo džinsus nusimauti. :blink: :blink: :blink:

Atsakyti

Pasidalinsiu kraiteliu, kai jį vėl išsitrauksiu iš skrynios, nes viską supakavau iki didžiosios dienos :)

Oi su tais gimdymais, tai mano sesuo irgi atsipalaidavus namie sėdėjo, sąrėmiai buvo normalūs, vandenys nenubėgę, tai neskubėjo. O kai jie nubėgo, tai vos į ligoninę spėjo. Bet aš nenoriu nieko gąsdinti, tik kaip sakant gal nereikia labai jau laukti, kai tikri sąrėmiai prasideda :D

O tai jūs žiūrite tuos gimdymus jutūbėje? Aš anksčiau visai ramiai juos galėjau žiūrėti, bet dabar kažkaip nebevilioja....man tos kojos sukeltos padebesiuose labai gąsdina, taip nepatogu atrodo :unsure:

O šiaip Lietuvoj galima rinktis pozą gimdymo? Na jeigu aš atvažiuoju ir sakau, kad noriu gimdyti tupėdama, ką jie man sakytų?

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 23, 14:58)
<p>
Pasidalinsiu kraiteliu, kai jį vėl išsitrauksiu iš skrynios, nes viską supakavau iki didžiosios dienos smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Oi su tais gimdymais, tai mano sesuo irgi atsipalaidavus namie sėdėjo, sąrėmiai buvo normalūs, vandenys nenubėgę, tai neskubėjo. O kai jie nubėgo, tai vos į ligoninę spėjo. Bet aš nenoriu nieko gąsdinti, tik kaip sakant gal nereikia labai jau laukti, kai tikri sąrėmiai prasideda biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>O tai jūs žiūrite tuos gimdymus <em>jutūbėje</em>? Aš anksčiau visai ramiai juos galėjau žiūrėti, bet dabar kažkaip nebevilioja....man tos kojos sukeltos padebesiuose labai gąsdina, taip nepatogu atrodo unsure.gif</p>
<p>O šiaip Lietuvoj galima rinktis pozą gimdymo? Na jeigu aš atvažiuoju ir sakau, kad noriu gimdyti tupėdama, ką jie man sakytų?</p>

Ne neziuriu tikrai,kazkada bandziau,viskas kaip is tikro siaubo filmo pasirode smile.gif tai sakiau aj gal apseisiu smile.gif
Atsakyti
Tu vaizdu gimdymo ir as neziuriu, ziurejau pamenu kaip pirmos dukros laukiausi, ot kvaila buvau, prisigasdinau save pamenu tongue.gif
Del gimdymo pozos kiek zinau ligoninese akuserems nepatogi poza tupint priimti vaikeli, bet nezinau gal ir yra gydytoju kurios priima toki gimdyma ax.gif

Man dukra irgi pilvo apacioje jauciu, kad spardo, kiek domejausi iki 32 - osios savaites jau turetu pasirinkti galvytes padeti, veliau jau gal nelabai buna vietos ta padeti vaikeliui keisti ax.gif
Atsakyti
O aš dabar serialus žiūriu... "Ženskij doktor", "Test na beremennost". Man labai patinka. Ten tokie happyend'ai wub.gif

Labas rytas,

antra diena miegadienis juodas. Vakar net prieš mokinius nepatogu, kalbu ir akys klapsi.... O šiandien net negirdėjau nei kaip vyras šunį vedė, nei kaip grįžo... Miegančią mane galėjo kartu išsinešt biggrin.gif Jei tik pakeltų biggrin.gif
Pilvas pradėjo augti wub.gif Vakare tai jau kaip reikiant išsikiša bigsmile.gif
Atsakyti
Man šiandien tokia keista nuotaika, kur bežiūriu, vis užkliūna moterys su įliemenuotom suknelėm, net seilė tysta biggrin.gif Pastebėjau, kad sau visai negraži esu su plačiais rūbais, kuriuos mėgau iki nėštumo. Reiks kokį aptemtą megztuką nėščiosioms važiuot nusipirkti. Per praėjusį nėštumą nešiojau įprastinius rūbus, bet labai išsitampė pilvo vietoje, paskui išmesti reikėjo. Tai dabar gaila gadinti. Gal žinot, ar ZARA turi dar nėščiųjų skyrelį? Nesugebu rasti internetinėj parduotuvėj.
Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2017 02 24, 08:33)
Man šiandien tokia keista nuotaika, kur bežiūriu, vis užkliūna moterys su įliemenuotom suknelėm, net seilė tysta  biggrin.gif  Pastebėjau, kad sau visai negraži esu su plačiais rūbais, kuriuos mėgau iki nėštumo. Reiks kokį aptemtą megztuką nėščiosioms važiuot nusipirkti. Per praėjusį nėštumą nešiojau įprastinius rūbus, bet labai išsitampė pilvo vietoje, paskui išmesti reikėjo. Tai dabar gaila gadinti. Gal žinot, ar ZARA turi dar nėščiųjų skyrelį? Nesugebu rasti internetinėj parduotuvėj.

Ne tikrai neturi,bent jau mano ziniomis verysad.gif o galetu,nes H&M nieko as nerandu viskas labai ju kuklu ir negraZu verysad.gif
Atsakyti
Cia siaip uzmaciau straipsniuka apie nestukiu rubelius smile.gif

https://stiliusos.lt...iliaus-menesiai

Atsakyti