Labuka.Labai ačiū ieškosiu
Pranesk kaip seksis paieskos
Būtinai! Sėkmės ir jums paieškose!
Hemaglobinas mano 115, gydytojas sakė normalus, tai gal tik kokias granatų sultis pagersiu.
Toms, kurios bijot važiuojant pagimdyti, išgirdau patarimą kursuose. Kadangi pirmas signalas, jog jau kaklelis atsidarė ir reiks stumti yra tuštinimosi noras, reikia užsimanius tuštintis lekuoti kaip šuniukui. Pabandykit, tikrai nusimuša visi kiti norai. Taip galima pratempti kurį laiką.
Na nuotaika mano šiandien puiki, visom geros dienos
Sveikinu su puikiom naujienom
Dėl to noro stumti, tai kažin gimdymo metu kas ten gali padėti... Šiaip iki tos fazės tai nemažai laiko praeina, nors aišku būna, kad žaibiškai pagimdo
youtube mačiau kaip vyras vairuodamas filmavo, o žmona priekinėj sėdynėj pagimdė, vos spėjo džinsus nusimauti.
Pasidalinsiu kraiteliu, kai jį vėl išsitrauksiu iš skrynios, nes viską supakavau iki didžiosios dienos ![]()
Oi su tais gimdymais, tai mano sesuo irgi atsipalaidavus namie sėdėjo, sąrėmiai buvo normalūs, vandenys nenubėgę, tai neskubėjo. O kai jie nubėgo, tai vos į ligoninę spėjo. Bet aš nenoriu nieko gąsdinti, tik kaip sakant gal nereikia labai jau laukti, kai tikri sąrėmiai prasideda ![]()
O tai jūs žiūrite tuos gimdymus jutūbėje? Aš anksčiau visai ramiai juos galėjau žiūrėti, bet dabar kažkaip nebevilioja....man tos kojos sukeltos padebesiuose labai gąsdina, taip nepatogu atrodo ![]()
O šiaip Lietuvoj galima rinktis pozą gimdymo? Na jeigu aš atvažiuoju ir sakau, kad noriu gimdyti tupėdama, ką jie man sakytų?
Pasidalinsiu kraiteliu, kai jį vėl išsitrauksiu iš skrynios, nes viską supakavau iki didžiosios dienos
<p> </p>
<p>Oi su tais gimdymais, tai mano sesuo irgi atsipalaidavus namie sėdėjo, sąrėmiai buvo normalūs, vandenys nenubėgę, tai neskubėjo. O kai jie nubėgo, tai vos į ligoninę spėjo. Bet aš nenoriu nieko gąsdinti, tik kaip sakant gal nereikia labai jau laukti, kai tikri sąrėmiai prasideda
<p> </p>
<p>O tai jūs žiūrite tuos gimdymus <em>jutūbėje</em>? Aš anksčiau visai ramiai juos galėjau žiūrėti, bet dabar kažkaip nebevilioja....man tos kojos sukeltos padebesiuose labai gąsdina, taip nepatogu atrodo
<p>O šiaip Lietuvoj galima rinktis pozą gimdymo? Na jeigu aš atvažiuoju ir sakau, kad noriu gimdyti tupėdama, ką jie man sakytų?</p>
Ne neziuriu tikrai,kazkada bandziau,viskas kaip is tikro siaubo filmo pasirode
Del gimdymo pozos kiek zinau ligoninese akuserems nepatogi poza tupint priimti vaikeli, bet nezinau gal ir yra gydytoju kurios priima toki gimdyma
Man dukra irgi pilvo apacioje jauciu, kad spardo, kiek domejausi iki 32 - osios savaites jau turetu pasirinkti galvytes padeti, veliau jau gal nelabai buna vietos ta padeti vaikeliui keisti
Labas rytas,
antra diena miegadienis juodas. Vakar net prieš mokinius nepatogu, kalbu ir akys klapsi.... O šiandien net negirdėjau nei kaip vyras šunį vedė, nei kaip grįžo... Miegančią mane galėjo kartu išsinešt
Pilvas pradėjo augti
Ne tikrai neturi,bent jau mano ziniomis