Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Sveikinu įsigijus vežimuką :4u:​ 

Atsakyti
Labukas mamytes smile.gif

Kaip greitai praejo ta savaitele Lietuveleje,ryt jau iskrendu smile.gif primaitinta ir atmaitinta savo brangiausiu seimos nariu smile.gif jau net bloga ziuret i ta maista smile.gif)
Pasivaiksciojau po vaikisku prekiu parduotuves, likau nusivylusi ,nezinau kur Kauno mamytes viska perka smile.gif) pasirinkimas labai prastas,o ir kainos tikros lietuviskos smile.gif
Bet uz tai vaistu prisipirkau visiems metams,nes zinau,kad ten nieko negausiu jei reikes smile.gif paracetamolio geriausiu atveju biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(tobuliux @ 2017 03 26, 08:11)

Kaip greitai praejo ta savaitele Lietuveleje,ryt jau iskrendu smile.gif primaitinta ir atmaitinta savo brangiausiu seimos nariu smile.gif jau net bloga ziuret i ta maista smile.gif)
Pasivaiksciojau po vaikisku prekiu parduotuves, likau nusivylusi ,nezinau kur Kauno mamytes viska perka smile.gif) pasirinkimas labai prastas,o ir kainos tikros lietuviskos smile.gif
Bet uz tai vaistu prisipirkau visiems metams,nes zinau,kad ten nieko negausiu jei reikes smile.gif paracetamolio geriausiu atveju biggrin.gif

Trumpai tepabuvai gimtinėj blink.gif Tikrai dėl kainų pritariu, labai jau lietuviškos biggrin.gif ir anksčiau tą pastebėjau. Vakar į parduotuvę buvau įlindusi su pussesere, kuri dar vaikučių neturi. Tai ji liko tiesiogine to žodžio prasme apšąlusi, nuo rūbelių ir šiaip kitų daiktelių kainų biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 03 26, 08:11)

Labas rytas 4u.gif Vat vaistų aš irgi siūsiuosi iš LT.Gal pirkai ką nors nuo pilvuko putimo leliukui kokių lašiukų ir rekomenduotum? Sakiau dėl viso pikto reik turėt.Oj paracetamolio gali čia vežimais vežt uk irgi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2017 03 25, 19:54)
Valio! Į seną versiją leidžia!  Naujoj net rašyt postų nemoku  ax.gif
Dėl spaudimo - mane irgi tik koks  gėrimas su laipsniais gelbėja. Kai jau visiškai galvos nepakeliu tai tenka...
Diena tragiška oru, bet judri be galo. Iš pat ryto prasiėjau apie 5 km. mieste nelėtu tempu, tai dabar gerai klyną skauda.  O popiet buvom Jašiūnų dvare, kaip ten gražu.... Reiks vasarą nuvažiuot, kai oras geras, po parką pasivaikščiot bus galima...

Te medalį tau už 5km. first.gif Šiandien planavom važiuoti I car boot sale - suvažiuoja anglai ir ne tik I didelius laukus su mašinom ir pardavinėja nebereikalingus daigtus rūbus ten galima rast už labai pigia kainą.Vyrui pasakiau,kad noriu važiuot.Jis man: kiek eiliu nueisi? biggrin.gif Sakau nu kelias,bet vis tiek važiuojam.Nes ten ir ne nėščiam žmogui geras sportas apeiti viską.Atidėjom kitam savaitgaliui nes šeimyna miega vakar buvom gimtadieni.
Atsakyti
Labuka, mergaitės smile.gif vis perskaitau čia, peržiūriu FB, bet kažkaip paskutiniu metu tik stebėtoja buvau ;) Ryt eisiu pas gydytoją, tai nekantrauju, jau atrodo amžinybė praėjo nuo praeito karto, tik gaila, įtariu scano nedarys, kaip ir nepriklauso ;) bet gal išsiprašysiu, noriu pažiūrėti kaip auga leliukas, nes iki šiol su didumu atsilikinėjo, o ir pati ne taip intensyviai svorį priauginėju, na bet tikiu ir noriu tikėti, kad viskas super duper smile.gif
Baigiau ir vitaminus savo gerti, tai įdomu ką rekomenduos naujo ar ne smile.gif reikia susidaryti klausimų sąrašą smile.gif
Dabar gyvenu dekreto laukimo nuotaikom, nerealiai laukiu, o dar jei orai džiugins saulute, tai iš viso tobulas laikas lauktis, o dar ir nebereikės ieškoti ką tinkamo apsirengti, bus patogiai tympės su palaidinėm, nerealiai laukiu biggrin.gif
Tiesa, pagimdė mano draugė 5dienį, nemoku apsakyti,kokie jausmai užplūdo, kai sužinojau, kad išvažiavo jau į ligoninę, šiurpuliukai laimės, džiaugsmo ir nerimo bėgiojo visu kūnu smile.gif gimė graži sveika mergytė, o draugė labai greitai atsigavo, akimirką net supavydėjau kaaaip jai fainai, noriu ir aš jau, bet tada pagalvojau, kad neeee, dar dabar noriu dekreto ir pailsėti iš po darbų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 26, 06:59)
Labas rytas  4u.gif Vat vaistų aš irgi siūsiuosi iš LT.Gal pirkai ką nors nuo pilvuko putimo leliukui kokių lašiukų ir rekomenduotum? Sakiau dėl viso pikto reik turėt.Oj paracetamolio gali čia vežimais vežt uk irgi  biggrin.gif
Papildyta:

Te medalį tau už 5km. first.gif Šiandien planavom važiuoti I car boot sale - suvažiuoja anglai ir ne tik I didelius laukus su mašinom ir pardavinėja  nebereikalingus  daigtus rūbus ten galima rast už labai pigia kainą.Vyrui pasakiau,kad noriu važiuot.Jis man: kiek eiliu nueisi?  biggrin.gif Sakau nu kelias,bet vis tiek važiuojam.Nes ten ir ne nėščiam žmogui geras sportas apeiti viską.Atidėjom kitam savaitgaliui nes šeimyna miega vakar buvom gimtadieni.

Nepirkau jokiu nuo putimo, bet esu girdejus espumizan leliukams geri smile.gif
Pirkau multimum kompresiuku, speneliams tepaliuko,klizmuciu, nuo suplysimu,jei bus cp nuo skausmo ir t.t smile.gif

Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 03 26, 12:28)
Labuka, mergaitės smile.gif vis perskaitau čia, peržiūriu FB, bet kažkaip paskutiniu metu tik stebėtoja buvau ;) Ryt eisiu pas gydytoją, tai nekantrauju, jau atrodo amžinybė praėjo nuo praeito karto, tik gaila, įtariu scano nedarys, kaip ir nepriklauso ;) bet gal išsiprašysiu, noriu pažiūrėti kaip auga leliukas, nes iki šiol su didumu atsilikinėjo, o ir pati ne taip intensyviai svorį priauginėju, na bet tikiu ir noriu tikėti, kad viskas super duper smile.gif
Baigiau ir vitaminus savo gerti, tai įdomu ką rekomenduos naujo ar ne smile.gif reikia susidaryti klausimų sąrašą smile.gif
Dabar gyvenu dekreto laukimo nuotaikom, nerealiai laukiu, o dar jei orai džiugins saulute, tai iš viso tobulas laikas lauktis, o dar ir nebereikės ieškoti ką tinkamo apsirengti, bus patogiai tympės su palaidinėm, nerealiai laukiu biggrin.gif
Tiesa, pagimdė mano draugė 5dienį, nemoku apsakyti,kokie jausmai užplūdo, kai sužinojau, kad išvažiavo jau į ligoninę, šiurpuliukai laimės, džiaugsmo ir nerimo bėgiojo visu kūnu smile.gif gimė graži sveika mergytė, o draugė labai greitai atsigavo, akimirką net supavydėjau kaaaip jai fainai, noriu ir aš jau, bet tada pagalvojau, kad neeee, dar dabar noriu dekreto ir pailsėti iš po darbų biggrin.gif

Mano drauge taip pat penktadieni pagimde mergyte wub.gif as su mielu noru noreciau kad jau butu nestumo pabaiga nes su mano tokia savijauta sunku gyventi unsure.gif
Atsakyti

Labas vakaras  :nestuke ,

Aš vis paskaitau, pasižiūriu, ką diskutuojate, bet vis nesiryžtu parašyti. Atrodo, kad nieko įdomaus pas mane nevyksta ir nesinori rašyti.

Bet pagaliau jaučiu, kad į mano kiemą ateina šventė :yahoo: Ateinantį penktadienį paskutinė darbo diena! Tuomet atostogos iki balandžio 10d. ir dekretas. Jau prisiplanavau sau veiklos. Nusprendžiau laisvu laiku mokytis, užsirašiau į prancūzų kalbos kursus. Kiek skaitinėjau, yra  :nestuke , kurios baigė prancūzų kalbą. Taip pat pagaliau dienomis galėsiu sau leisti nueiti į baseiną,  :nestuke AQUA užsiėmimus.  

Rytoj einu pasimatyti su savo mergyte :wub: Tikiuosi, kad viskas tvarkoje. Jaučiu, kaip ji duodasi pilvelyje. Lankausi privačiai, bet praėjusį kartą ginekologė nepapasakojo apie kūdikio išmatavimus, svorį. Reiks prašyti, kad išsamiai dabar paaiškintų. 

Tiesa, jau žiūrinėju kursų įvairių kursų datas, gal kuri nors taip pat planuoja eiti? Būtų smagu susitikti  :victory2:

Įdedu nuorodas, gal kuri susidomės  :ax:

Santariškėsehttp://www.santa.lt/...=780&Itemid=129

VNGhttp://www.vgn.lt/lt..._stebuklas.html

Vilniaus miesto klinikinė ligoninėjehttp://vmkl.lt/32-ku...nekologijos-kli

Avent nėščiųjų mokyklėlėhttp://www.avent.lim...nesciuju-kursai

P.S. kai kurių kursų senos datos, turi atsinaujinti  :mirksiukas:

Atsakyti
Sveikos. Mama atvežė (pas tėvus sandėliavom, nes jų butas didesnis) sūnaus pirmuosius rūbelius, tai net atmetus visus grynai berniukiškus (tų nevežė, nes galvojo, kad nenorėsiu mergytės taip rengt, nors realiai koks gi skirtumas kokių spalvų ar raštų tie rūbeliai - namuose sunešios ir tokius) rūbelius, turim tris didelius, pilnai prigrūstus maišus pirmiems keliems mėnesiams. Dabar suprantu, kodėl mes nespėjom su pirmagimiu visų jų nors kartą aprengt... biggrin.gif Bet kokie jie mažiuuukai... Atrodo, na nedidelis dar tas mano sūnaitėlis - dabar gal kokie 90cm - bet sunku patikėt, kad kažkada buvo vos 50cm. wub.gif

Bet žodžiu, padūsavus ir peržiūrėjus drabužėlius supratau, kad tikrai papildomai jų pirkti nereikia. biggrin.gif Nors, aišku, jau buvo užplūdus silpnumo akimirka ir kelis mergaitiškus komplektėlius nupirkau, bet nuo šiol jau griežtai nieko iš drabužėlių nebepirksiu. O tai po to vyras, atsiprašant, į durnyną išveš. biggrin.gif biggrin.gif
QUOTE(Tommute @ 2017 03 24, 20:41)
Man žemas spaudimas niekad nebūna.Užtenka išgerti  labai silpnos kavos su pienu ir jau 130 šokteli.Tai ir ne nėščia vengiu kofeino.Jei blogai jautiesi gal tik tada reiktų kelti. mirksiukas.gif Laimingos sesijos

Tai vat, kad savijauta jau nekokia, o kava piktnaudžiaut nenoriu - leidžiu sau vieną puodelį nestiprios kavos išgert, bet ji visai padėties nekeičia. unsure.gif
Dėkui 4u.gif
QUOTE(wingele @ 2017 03 24, 21:18)
Pas mane amžiais jis zemas,o per nėštumą ypatingai, grynas oras kazkiek padeda

Pas mane tik dabar žemas pasidarė, taip niekad neturėjau problemų - visad būdavo daugmaž normalus. Na, reikės mėgint tada ilgiau lauke būt - gal ir man nors kažkiek pagelbės. bigsmile.gif
QUOTE(*Niloticus* @ 2017 03 25, 14:27)
<p>Ir aš gyvenu tavo ritmu biggrin.gif darbais apsikrovusi, net nėra kada pc įsijungti drabo dienomis, savaitgaliais magistrinį rašau smile.gif gynimas 10 dienų iki gimdymo termino, tikiuosi mažylis bus supratingas ir leis būsimai mamytei apsiginti, o tada, kad jau ir tiesiai į gimdymo namus!  </p>

O, tai tau dar didesnis išbandymas! bigsmile.gif O įdomu, jei, tarkim, netyčia pagimdytum anksčiau, leistų gintis vėlesniu laiku ar jau lieptų laukti pusmetį, kol vėl bus gynimai?
Man patį magistrinį reikės gintis tik metų gale. Tai dar turiu gražaus laiko jam rašyt, bet noriu didžiąją dalį nudirbt iki lėlytės gimimo. Kas ten žino - gal bus tokia velnių priėdus, jog nei dieną, nei naktį neleis rašyt. biggrin.gif
QUOTE(kirstukas29 @ 2017 03 25, 19:26)
<p>Euterpe pas mane zemas spaudimas, buna kartais is vis jau ziuriu blogai, tai stengiuosi paguleti arba iseiti i gryna ora, nes kavos nu negaliu gerti normalios, net vyrui labai retai darau kava, nes pykina nuo jos... dar viena vakara buvo prastai, tai isgeriau puse taures raudono vyno, tai kai soktelejo, net akys atsidare </p>

Aš irgi nesu kavos mėgėja... Galiu tik silpną su pienu gert, bet ji reikalų visai nepataiso. O stiprios išvis negaliu gert - vien nuo minties nusipurtau. biggrin.gif Pagulėt, deja, nelabai dienos metu išeis, alkoholio nevartoju net ir ne nėščia būdama, tai lieka tik išmėgint daugiau gryno oro. Ačiū. 4u.gif
QUOTE(Linute87 @ 2017 03 26, 18:07)
Mano drauge taip pat penktadieni pagimde mergyte  wub.gif as su mielu noru noreciau kad jau butu nestumo pabaiga nes su mano tokia savijauta sunku gyventi  unsure.gif

Bet realiai ir mums jau nedaug liko. mirksiukas.gif Jau mažiau nei 3 mėn. O dar nepamirškim, kad galim gimdyt ir kokia savaitėle ar dviem anksčiau nei prognozuoja gydytojai. Taip kad nosį aukštyn, ne tiek jau daug ir beliko. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės smile.gif
O aš per visą žiemą nesirgau, vakar atsikėliau tekančia nosim ir perštinčia gerkle unsure.gif
Galva siaubingai svaigsta, sunki kazkokia, karštis muša, akyse musytės verysad.gif jaučiu, reik paimti porą dienų pagulėjimui.
Gydytoja dekretą buvo paskaičiavus nuo 04 11, bet aš susiplanavau eiti nuo 05 08, tai dar teks palūkėti iki poilsio nestuke.gif bet šiaip pilvas mano nėra didelis, tai dar visai padoriai judu biggrin.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif gal galit truputį pakomentuoti šlapimo tyrimus? smile.gif ar pas ką buvo radę per didelį leukocitų kiekį? smile.gif kokį gydymą taikė? smile.gif
Atsakyti
Labukas, mamytės 4u.gif

QUOTE(perlamutras @ 2017 03 27, 10:52)
Labuka smile.gif gal galit truputį pakomentuoti šlapimo tyrimus? smile.gif ar pas ką buvo radę per didelį leukocitų kiekį? smile.gif kokį gydymą taikė? smile.gif

Kas čia dabar su tais šlapimais pasidarė? blink.gif Tau leukocitų, LUUU kraujo ar ko ten rado... Man tai nepasitaikė dar taip, tfu tfu tfu

Aš po savaitgalio visgi apsisprendžiau dėl savo dekreto, kad eisiu kaip ir priklauso, nuo balandžio 18 d., o ne nuo gegužės 1. Visaip galvojau, bet užsimaniau jau pailsėti, pasitvarkyti namuose, tai pasinaudosiu tuo kas ir priklauso, kol dar pilvą panešu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O juk tikrai paskui laisvalaikio nelabai benusimato rolleyes.gif
Atsakyti