Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(LUUU @ 2017 03 28, 00:48)
Visai nesenai sužinojau, kad gydytojos į namus ateina ne tiek leliuko pažiūrėti, kiek aplinkos į kurią vaikas parvežamas. Net turi kažkokį klausimyną apie sąlygas, kurį pildo smile.gif</p>

Rimtai? Aš kažkaip galvojau, kad ateina tiesiog todėl, jog nereikėtų su tuo ką tik gimusiu spirgu trintis poliklinikoj... Nepamenu, kad gydytoja būtų labai įdėmiai žvalgiusis po butą, kai gimė sūnus. biggrin.gif Gerai, kadtik dabar šitą faktą sužinojau, nes būčiau be reikalo stresavus, kad mus kažkaip neigiamai įvertins... Tuo metu gyvenom susispaudę mažame vieno kambario bute, tik po kelių mėn persikraustėm į didesnį. unsure.gif
QUOTE(barda @ 2017 03 28, 14:34)
<p>O man sodyboj daržus visus vyras prižiūri, jam tai hobis yra, viską pasėja, pasodina, išravi, žodžiu prižiūri pilnai, man tik lieka mėgautis daržo gėrybėm smile.gif Langus taip pat sakė išvalys, nors dėl jų reikia priminti nes vis pamiršta, kai saulė biggrin.gif</p><p></p><p>Dėl bambytės gijimo tai octisept naudojom ir vandenuką, biskas puikiai užgijo.</p><p></p><p>Dar labai geras daiktas yra kompresai speneliams MultiMam. Jų nereikia nuplauti ir man tai buvo tikras išsigelbėjimas, kol praėjo jautrumas. Turiu dar likusią dėžutę, tai tikrai įsimesiu į ligoninės krepšį. Jau po truputį pradėjau ruoštis, pirkti ko dar neturiu ko reikės į gimdymo namus smile.gif</p>

Man irgi Multimam kompresai labai padėjo. Ir Multimam kremas speneliams. Dar plius labai gerai elementariausios oro vonios ir mp. ax.gif
Atsakyti
perlamutras -sliekelis ,džiaugiasi kiek mažai užaugo.Aš išsitraukiau praito nėštumo tokius bridžus vos įbraškinau užpakalį hihihi.gif Čia panašiai kaip libajai su tympėm tik man nėra ko kaltinti nes viena nėščiosios drabužius nešioju namie. Tada juos dėvėjau gal 5 mėn su mažesniu nėštumu (bandau save guosti ) biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutės, grįžau iš darbo alkana kaip žvėris. Kertu morkas, bet suvalgyčiau bet ką ko gero... :oh:

Dėl to permanganato, tikrai reiks veterinarinėj pasižiūrėt jei ką, bet žinau, kad kolegė neseniai (prieš kokių pora sav) Klaipėdoj pirko kažkokioj mažoj vaistinėj. Taip kad uždraustas tikrai nėra. Jeigu bambutei neišrašys jokio spirito, tai juk tikrai salicilo spiritukas tiks kuo puikiausiai :victory2:

Mano apsukos jau kurį laiką sumažėjusios :blush-anim-cl:  Dar valgyt padarau, bet tvarkausi daugiausia tik mintyse :laugh: Laukiu dekreto, kad galėčiau ramiai neskubėdama tvarkytis :devil: 

Atsakyti

Atsakyti

O dėl svorio, tai aš, mergaitės, jau esu tikras banginis :cray: :cray: :cray:  Bandau fotkintis su ta pačia suknele kas kurį laiką, tai po paskutinio karto pati išsigandau nuo savo dydžio. Tie +10 kg. man prisidėjo visur - ir ant leškų, ir ant rankų, ir ant šiknos :help: :help: :help:

Atsakyti

Va, sakiau, kad man ta nauja versija kažkaip gaunasi ne taip, iš kur ta mano tuščia žinutė? :hmm: :fool:

Atsakyti

Sveikos ;) dažot plaukus? galvoju pasiryškint, bet vis dvejoju...  :hmm:

Atsakyti

Aš jau kokius 5 kartus dažiau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 28 kovo 2017 - 20:15

Aš tai galvoju yra šiais laikais ir be to permanganato kuo dezinfekuoti bambytę... 

Atsakyti
as tiek veiklos kova prisiplanavus, kad laisvu vakaru nebeturiu biggrin.gif tai kai gryztu nebera jegu ka rasyti, dziaugiuos, kad tik paskaitau jus biggrin.gif

QUOTE(karmelaina @ 2017 03 27, 19:09)
Na, vandenuko neužtenka, reikia spirituko, kurį turėtų išrašyti gydytojas išleidžiant namo. Nes bambutę reikia džiovinti, tada lengviau nukrenta

mes einam i nesciuju kursus, tai irgi akusere is Santariskiu liepe bambute tik virintu vandeniu valyti ir labai svarbu, paskui nausausinti smile.gif nei spiritu, nei permanganatu smile.gif tai bandysim su vandeniu issiversti smile.gif

QUOTE(Tommute @ 2017 03 27, 19:36)
Žinok aš taip tyngiu ieškoti to vežimo, kad pritariu tavo vyro įdėjai -vežimo nereik  biggrin.gif  Kursim naują madą!
Papildyta:

Dar tokių yra sauskelnių? Man irgi naujiena!  smile.gif

as irgi aptingus vezimo ieskoti, dar lovytes skelbimuose pasiieskau, o su vezimais ir kitais daiktais niekas nejuda. Beje buvom apie nesiokles paskaitoje, tai pasiklausius, net vezimo nereiktu smile.gif Kai kurios net labai sudomino, svarbiausia tik yra teisinga vaikuti i jas isideti smile.gif

QUOTE(BlackFlamingo @ 2017 03 26, 22:50)
Taip pat pagaliau dienomis galėsiu sau leisti nueiti į baseiną,  nestuke.gif AQUA užsiėmimus.  </p>

Cia gal i Impulso aqua eisi? As Kareiviu impulse aqua aerobika lankau, tai labai patinka, trenere faina, pasako kuriu pratimu nedaryti ar kaip kitaip daryti smile.gif
Atsakyti

Prisirinkau citatų, dabar jau jus cituosiu, jaučiu įkvėpimą pasireikšti :D

O dėl svorio, tai aš, mergaitės, jau esu tikras banginis :cray: :cray: :cray:  Bandau fotkintis su ta pačia suknele kas kurį laiką, tai po paskutinio karto pati išsigandau nuo savo dydžio. Tie +10 kg. man prisidėjo visur - ir ant leškų, ir ant rankų, ir ant šiknos :help: :help: :help:

Nu baik tu, ne taip sakai. Ne ant šiknos prisidėjo, o vat matai klubai ruošias gimdymui ir dėl to plečiasi, tai čia taip fiziologiškai reikia, dėl visko kalti klubai platėjantys. Na bent jau aš sau taip kartoju :lol:

O šiandien dar einu per kambarį, vyras žiūriu išsišiepęs žiūri visas patenkintas, sakau "kas yra?", o jis man "tu tokia visa apvali" gal būčiau ir įsižeidus, bet taip mielai nuskambėjo iš jo, kad ai nu tikrai gi apvali :D

Sveikos ;) dažot plaukus? galvoju pasiryškint, bet vis dvejoju...  :hmm:

Aš plaukų nedažau, bet antakius dabar pradėjau dažyt. Žodžiu nedvejok, jeigu tik norisi, vadinasi reikia :mirksiukas:

mes einam i nesciuju kursus, tai irgi akusere is Santariskiu liepe bambute tik virintu vandeniu valyti ir labai svarbu, paskui nausausinti smile.gifnei spiritu, nei permanganatu smile.giftai bandysim su vandeniu issiversti smile.gif

as irgi aptingus vezimo ieskoti, dar lovytes skelbimuose pasiieskau, o su vezimais ir kitais daiktais niekas nejuda. Beje buvom apie nesiokles paskaitoje, tai pasiklausius, net vezimo nereiktu smile.gifKai kurios net labai sudomino, svarbiausia tik yra teisinga vaikuti i jas isideti smile.gif

Mes su vyru pradėjom žiūrėti per youtube paskaitėles ir vienoj sakė, kad iš vis tos bambutės valyt nereikia ir judint nereikia papildomai. Ta pati lektorė sakė, kad jei šeimoje yra mažų vaikų, kurie gali netyčia nutraukti tą bambagyslę apžiūrinėdami naują šeimos narį, tai irgi nieko tokio. Jei pasirodytų kraujo jį tiesiog užspaust ir viskas, bet tipo čia nereikia pergyvent :victory2: 

Atsakyti

Na va dėl bambučių kiek nuomonių.Aš kažkaip labai galvos nesuku,nes su sūnum vargo nebuvo tuo klausimu. Be to, mums gimdysiančioms birželį, tuo klausimu kaip ir pasisekė,juk gryno oro vonių gaus kūdikėliai,tai irgi skatins gijimą.Juk kiekviena matysim kaip ji gyja.Jai paraus ar kitokių požymių pamatysim,tai ir padezinfekuosim kažkiek,neleisim įsibujoti žaizdelei,tfu tfu tfu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 29 kovo 2017 - 06:14