Lile_supynėse, nu negali jie priversti gimdyti namuose! Jeigu turi draudimą tą papildomą, išvis nesuk galvos, pasiskambink į ligoninę, sakyk ką man daryti, nes noriu pas jus gimdyti. Gal net paskutinius vizitus ten galėsi eit. O ir dėl visų nuskausminamųjų ligoninėj irgi kitas požiūris, gi buvai atvirų durų dienose, na bent jau pas mus ligoninėj tai visks tikrai ok. Esu atvažiavus pas vyrą, kuris šią savaitę mokosi Olandijos pietuose, tai šįvakar ir ryt laisvu laiku ruošiu gimdymo planą, kažkada bus susitikimas su akušere, reikės aptarti. Lile, tu gal jau aptarei su savąja?
Tai tikrai negali! Tuo labiau, kad kai teko lankytis pas ginekologę ligoninėj, tai ji pati man ir pasiūlė, ir užrašė, kad turiu gimdyt ligoninėj, kad draudimas paprastas viską apmokėtų. Tai čia kaip ir viskas tvarkoj.
Nuskausminamųjų irgi planuoju reikalautis, epidūro aš pati nenoriu, kad likčiau mobili, bet nusikryžiuoti irgi neplanuoju. Aš tik nelabai suprantu kaip čia ta sistema veikia ir kaip aš galėčiau tų pribuvėjų nusikratyt... Reikės pasiskaityt, nes tikrai ligoninėje visai kitoks ir požiūris, ir viskas buvo.
Plano dar neturiu, nes nieko jos apie tai su manim nešneka, o ir aš jau nebenoriu su jom diskutuot. Tai nežinau kaip darysim. Manau su vyru apsitarsim kaip ko norim ir tada jau pagal situaciją..