Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Lile_supynėse, nu negali jie priversti gimdyti namuose! Jeigu turi draudimą tą papildomą, išvis nesuk galvos, pasiskambink į ligoninę, sakyk ką man daryti, nes noriu pas jus gimdyti. Gal net paskutinius vizitus ten galėsi eit. O ir dėl visų nuskausminamųjų ligoninėj irgi kitas požiūris, gi buvai atvirų durų dienose, na bent jau pas mus ligoninėj tai visks tikrai ok. Esu atvažiavus pas vyrą, kuris šią savaitę mokosi Olandijos pietuose, tai šįvakar ir ryt laisvu laiku ruošiu gimdymo planą, kažkada bus susitikimas su akušere, reikės aptarti. Lile, tu gal jau aptarei su savąja?

Tai tikrai negali! Tuo labiau, kad kai teko lankytis pas ginekologę ligoninėj, tai ji pati man ir pasiūlė, ir užrašė, kad turiu gimdyt ligoninėj, kad draudimas paprastas viską apmokėtų. Tai čia kaip ir viskas tvarkoj. 

Nuskausminamųjų irgi planuoju reikalautis, epidūro aš pati nenoriu, kad likčiau mobili, bet nusikryžiuoti irgi neplanuoju. Aš tik nelabai suprantu kaip čia ta sistema veikia ir kaip aš galėčiau tų pribuvėjų nusikratyt... Reikės pasiskaityt, nes tikrai ligoninėje visai kitoks ir požiūris, ir viskas buvo. 

Plano dar neturiu, nes nieko jos apie tai su manim nešneka, o ir aš jau nebenoriu su jom diskutuot. Tai nežinau kaip darysim. Manau su vyru apsitarsim kaip ko norim ir tada jau pagal situaciją..

Atsakyti
Na ką gi, paprašiau vaikų sugalvot pravardes, iškraipymus- nesigavo jiems tongue.gif
Mane tenkina smile.gif
O bet tačiau... Žiūrėsim ką iki finišo dar prisapnuosiu ax.gif
O sapnuoti pranašiškai aš ir be nėštumo moku ax.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif Siaubas prisigyriau mintyse sau kaip puikiai miegu.Visą naktį prasivarčiau kaip zuikis. doh.gif

vandene6 -Laukiam ekoskopo tada galėsit drąsiai dėti varduką smile.gif
Kaip gerai, kad man nesiūlo namie gimdymų.Pas mus vėliau planą gimdymo sudaro paskutine savaitę.Gal baseiną prašysiu.Dėl vaistų tai nemanau, kad prireiks jau žinau savo skausmo iškenčiamumo lygį. smile.gif
Ačiū D mano sapnai neišsipildo, nes sapnavau, kad pagimdžius balandžio 1d.Tfu tfu tfu dėl tokių sapnų.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nu darbe turiu reikalų, apmokau merginą vietoj savęs. Negalvojau, kad tiek visko turiu išmokyti...Aš kaip ne mokytoja, tai man labai sunku mokyti doh.gif Burna džiūsta nuo kalbėjimo, prakaitas visu kūnu teka ax.gif

QUOTE(Tommute @ 2017 03 31, 08:27)

Ačiū D mano sapnai neišsipildo, nes sapnavau, kad pagimdžius balandžio  1d.Tfu tfu tfu  dėl tokių sapnų.

Na rytoj bus matyt, ar pildosi, ar nesipildo tavo sapnai biggrin.gif tfu tfu tfu
Atsakyti

Labuka,,

Aš nuo šiandien jau dekrete :yahoo:  :wub:  Fainas jausmas :wub: 

Atsakyti

Labuka,,

Aš nuo šiandien jau dekrete :yahoo:  :wub:  Fainas jausmas :wub:

Labas,

man ir beliko tik šiandieną atkentėti  :angel_not: Laukiu nesulaukiu darbo pabaigos!

Atsakyti
QUOTE(Dowiliukasxx @ 2017 03 31, 12:54)
<p>Labuka,,</p><p></p><p>Aš nuo šiandien jau dekrete yahoo.gif  wub.gif  Fainas jausmas wub.gif </p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif Valio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 03 31, 11:44)
Sveikos  4u.gif 
Nu darbe turiu reikalų, apmokau merginą vietoj savęs. Negalvojau, kad tiek visko turiu išmokyti...Aš kaip ne mokytoja, tai man labai sunku mokyti  doh.gif Burna džiūsta nuo kalbėjimo, prakaitas visu kūnu teka  ax.gif
Na rytoj bus matyt, ar pildosi, ar nesipildo tavo sapnai biggrin.gif tfu tfu tfu

Aš ir apmokau ;D bet aš turbūt gimus būti dėstytoja, aš net kaifuoju nuo to biggrin.gif grįžtant namo vis galvoju, ar nereikėtų profesiją keisti? biggrin.gif noriu kažkokius mokymus vesti, man patinka, net labai biggrin.gif pridariau visokių atmintinių, kad dar kelios kartos į priekį turės santraukas visko biggrin.gif Tik va bėda, kad žiauriai trūksta oro kalbant, vos gaudau orą ir dūstu biggrin.gif o nuo 15 val jau pradeda tempti pilvą taip, kad pradedu bijoti, kad namo neparvažiuosiu smile.gif bet iš esmės džiaugiuosi, kad liko jau nebedaug darbo dienų ;) Ir dekreto laikas neveltui toks turbūt pasirinktas, kažkada juokiausi, kad galėčiau dar dirbti ilgiau, bet šiandien galiu pasakyti, kad nėėėė už kąąąą, organizmas verkia ir prašo poilsio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 28, 07:13)
Labas rytas kaip miegojai?  smile.gif
Papildyta:

Ką pirkai bambutei valyti?  :)Be recepto gal ką davė?
Papildyta:

Nors LT negyvenu daug metų, bet LT būna draugiškų fainų kolektyvų jei dirbi tokiame visai faina pasivaišinti,kad ir keksiukais su kava simboliškai  smile.gif Bet jei kolektyvas koks ne koks tai tikrai nenenščiau nieko  biggrin.gif

Nieko neprasiau, pasake su virintu vandenuku tai reiskiasi su virintu vandenuku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(libaja @ 2017 03 30, 11:06)
O man šiandien toks juokas suėmė biggrin.gif
Kažkada anksčiau sapnavau irgi vardą. Ryte pasakiau šeimynai, na kažkaip nelipo jis niekam. Ir dar - nuo pat pradžių vaidenasi gimdymo data - liepos 12. Šiandien netyčiom kalendorių vartydama atsiverčiu tą liepos 12 - o ten - būten tas susapnuotas vardas. Kaži, ar tai ką nors gali reikšti?

As manau,tai zenklas is virsaus smile.gif))
Mums buvo,kai suzinojom genetiniu tyrimu rezultatus ir kai pasake,kad berniukas, su vyru jau tvirtai zinojom koks vardas bus,pagooglinau ka jis reiskia ir butent ta diena jo vardo diena! Daugiau net nesvarstem kitu variantu smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos nestuke.gif

As vis aplink namus sukuosi, nes dukra dar neissveiko iki galo, tikiuosi, kad per savaitgali jau issveiksime galutinai ax.gif
Savaitgali pranesa gerus orus labai laukiu, gal sekmadieni pavyks ir i soduka susiruosti.

Varda jau mes turime sugalvoja, trumpas ir tiks prie pavardes ax.gif

kaip jums merginos su isskyromis, as, priversta nesioti dieninius iklotus, nors labai ju nemegstu, bet jau be ju neiseina doh.gif

Skaitau, kad dauguma jau tase i ligonne po truputi ruosiasi, tai as irgi uzsisakiau dvejus naktinukus ant sleikuciu is utenos trikotazo, is ispardavimo labai gera kaina gavosi, maitinimui bus patogu tai vienus paemiau M dydzio po gimdymo tikiuosi itilpti lotuliukas.gif kitus L dydzio, dabar kaip tik biggrin.gif Reikes dar ieskoti plono chalato ir guminiu tapkiu, nu po truputi per balandzio menesi gal ir pavyks tase susiruosti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 03 31, 12:27)
Sveikos merginos  nestuke.gif

As vis aplink namus sukuosi, nes dukra dar neissveiko iki galo, tikiuosi, kad per savaitgali jau issveiksime galutinai  ax.gif
Savaitgali pranesa gerus orus labai laukiu, gal sekmadieni pavyks ir i soduka susiruosti.

Varda jau mes turime sugalvoja, trumpas ir tiks prie pavardes  ax.gif

kaip jums merginos su isskyromis, as, priversta nesioti dieninius iklotus, nors labai ju nemegstu, bet jau be ju neiseina  doh.gif

Skaitau, kad dauguma jau tase i ligonne po truputi ruosiasi, tai as irgi uzsisakiau dvejus naktinukus ant sleikuciu is utenos trikotazo, is ispardavimo labai gera kaina gavosi, maitinimui bus patogu tai vienus paemiau M dydzio po gimdymo tikiuosi itilpti  lotuliukas.gif  kitus L dydzio, dabar kaip tik  biggrin.gif  Reikes dar ieskoti plono chalato ir guminiu tapkiu, nu po truputi per balandzio menesi gal ir pavyks tase susiruosti  biggrin.gif

Man po kol kas su iskyrom viskas gerai,bet jau nusiteikusi,kad greit prasides sis malonumas smile.gif
As jokios tases dar nesidedu, nes dar dauk truksta smile.gif manau spesim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowiliukasxx @ 2017 03 31, 11:54)
<p>Labuka,,</p><p></p><p>Aš nuo šiandien jau dekrete yahoo.gif  wub.gif  Fainas jausmas wub.gif </p>

Su atostogom! 4u.gif
Buvau ligoninelėj turejau šiaip patikrinimą stebi vis mano kraują akušere vis pasiunčia konsultacijos bijo ji atsakomybės po mano pirmo gimdymo.
Apsivertė damutė žemyn.Atrodo lyg man palengvėjo nebe taip šonus spaudžia ir tempia kolkas.
Nupirkau 2 šliaužtukus,merliukų.TaI jau man pasiekimas biggrin.gif Labai keista,kad perku jau dviem damom nebe vienai ax.gif
Išskyros normaliai kolkas smile.gif Kažkaip šį nėštumą ramu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 31 kovo 2017 - 16:21